Šta je novo?

Kako da pristupim mobilnom sa passcode i skrcanim ekranom ?

Hattala

Čuven
Učlanjen(a)
20.05.2007
Poena
515
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ok, mozda sam omasio podforum.

Problem je sledeci : S23 Ultra pao na granit nezgonodno i ekran se prosarao "paukovom mrezom".Daje znake zivota, ima svetla ali od ostecenja se ne razaznaje nista i ne mogu ukucati passcode da ga otkuljucam i pobrisem/backup podatke pre nego ga odnesem u servis. Pokusao sam Samsung aplikacijom sa PC, ali passcode moram ukuckati na telefonu da bi mu se pristupilo.

Ima li resenja? Thanks unapred.

Probaj miša i tastaturu preko USB-C ili Samsung Dex.

Ja nisam uspeo sa Pixelom, ali vredi pokušati.

Za Samsung Dex bi morao da imam pristup mobilnom tj. da vidim na ekranu mobilnog odabir i potvrdu uredjaja na koji se povezujem a to ne mogu 🙁..a pre toga opet moram passcode da otkucam na mob da bih ga otkljucao.

Za Samsung Dex bi morao da imam pristup mobilnom tj. da vidim na ekranu mobilnog odabir i potvrdu uredjaja na koji se povezujem a to ne mogu 🙁..a pre toga opet moram passcode da otkucam na mob da bih ga otkljucao.
Da kablom direktno vezes telefon sa tv ili kompom, cim upalis telefon sve se vidi na tv ili kompu.
Kad se raspitivao pre par godina , lik mi rece neki kablovi rade a neki ne rade, nema pravila.. i ja odustao.

Zameni sam ekran... Ako imas osetljive podatke. Imas ekrane sa toolboxom kao poklon dobijes na netu imas sigurno proceduru. To ti je najjednostavnije resenje osim ako nemas garanciju za razbijen ekran
Ali ako imas sifru svakako ne mogu pristupiti sistemu bez sifre...

Probaj miša i tastaturu preko USB-C ili Samsung Dex.

Ja nisam uspeo sa Pixelom, ali vredi pokušati.
Miš/tastatura preko USB TypeC-a neće da rade sve dok se ne otključa, kasnije kad zaključaš radiće, ali prvo kačenje mora na otključan telefon.
Što se DEX-a tiče nisam siguran, ima smisla radi i kad je zaključan, nabavi neki jeftini TypeC na HDMI (ima na aliju za oko $10).

Da li ti touchscreen radi?

Ja sam za neki Oppo kupio drugi krš ekran za $15 na aliju, raskupusao telefon, zakačio novi ekran i otključao ga i izvukao podatke, za S23U ne verujem baš da ima za $15.
Probaj možda i u neki servis da odeš, možda imaju neki S23U ekran na stanju pa samo da ga prikače da ti izvuku podatke, da platiš ruke samo.

Podatke mozes da obrises preko Find my phone, backup ne.

Za mis i tastatruru ti treba OTG adapter i trebalo bi da rade bez problema. Kad spojis tastaturu, udaris enter i PIN, trebalo bi da se otkljuca.

Neki USB hub sa izlazom za monitor i na njega zakacena tastatura i mis.

Ljudi HVALA, krenuo sam sa " nabavkom" svega sto ste savetovali pa se nadam za weekend da isprobam sve varijante !

Nazad
Vrh Dno