Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Динар је RSD.

To je pretpostavljam po nekom srednjem kursu koji ne znam koliko je realno očekivati.
Koliko košta kad se uzme na Amazonu?

Evo kad se uzme na driffle 5000, ispadne oko 1260 dinara za 1000 INR.

1000071264.jpg

To je pretpostavljam po nekom srednjem kursu koji ne znam koliko je realno očekivati.

Na amazonu.in bi koštalo 5605 dinara preko raifaizen banke. Preprodavci tamo i kupuju dopuna od 5000rs košta 5000rs.

Najvise se isplati na indijskom amazonu gde za 15000 rupia platite 15800 dinara...
Generalno samo na tom njihovom amazonu se i isplati da se uzima. Ovi ostali svi deru.

Pogledajte prilog 529153
Samo ovo ti je gift card za kupovinu na Amazonu. Jedini ako si mislio da sa time posle kupuješ PSN dopune na Amazonu?

I to što si ti tamo izabrao nije dopuna za playstation već poklon kupon za kupovinu na amazon indija 🙂
playstation gift card india je ovo:
drifie.png
Znači oni kupe za 5605 dinara a prodaju za 7338 dinara zato je i nestašica na amazon.in

Poslednja izmena:
Nije samo na Amazonu nestašica, nema ih ni na Flipkartu i ostalim indijskim sajtovima gde svejedno ne primaju naše kartice.
Koliko sam ispratio, u Indiji generalno koriste neki svoj platni sistem koji Sony ne podržava. Mnogi nemaju Visa/Master kartice, pa dosta njih kupuje PSN dopune i često nestanu kad su ovako veće rasprodaje kao sad. Nadam se da će se uskoro pojaviti. Do tad je Driffle uz kupone najbolja opcija.
5000inr je 47€, a oni prodaju za 54€ što jeste skuplje nego što bi bilo na Amazonu, ali opet je jeftinije od PS Plus pretplate u USA od 99$.

Jel' moguće da nikakve popuste nisu dali za premium Usa nalog? Prošle godine platio 80-90 dolara, ove godine 160 i ne popuštaju.

Jesi, ali si dao skoro 1100 dinara skuplju varijantu od najjeftinije ponude sa istog sajta.
To je bilo najpovoljnije za ps+ na tom sajtu, ono što si ti ponudio za 6290 dinara je kupon za kupovinu knjiga ili bilo čega na amazonu.in a ne ps+ dopune. Zašto bi plaćao kupon 5735 rupja za kupovinu na amazonu za 5000 rupija 🙂 pogotovo kad na amazonu.in trenutno nema dopuna, zar nije bolje kupiti direktno sa indijskog amazona ps+ dopunu od 5000 rupija za 5000 rupija. Inače prodavac je isti Citadel tools ja napisao cenu dopune 5000 rupija za PS+ a ti cenu kupona za kupovinu poklona od 5000 rupija na amazon.in.

Poslednja izmena:
Naravno da je najbolje kupiti gde je povoljnije. tj direktno na amazonu, nikad nisam tvrdio drugacije. Samo kazem da ako ih nema, onda su sajtovi kao driffle pomocna varijanta, jer kad se sve sabere i dalje ispadne povoljnije nego da se kupuju kartice za npr US store.

I da, moja greska, cackao sam preko mobilnog, pa mi se omaklo da izaberem amazon karticu umesto PS+ karticu na amazonu.

Pojavile se dopune na Amazon Indija.
Edit: plaćanjem deviznom karticom i odabirom Rupija, ne RSD 1000 INR izađe 1095 RSD
Sinoć na Driffle-u i ostalim sajtovima 5k INR bilo 150€+ 🤣
Vidim da ima bas svasta, doduse jos ima i onih normalnijih cena, a ima i ovakvih ludaka

1771844699157.png

Nazad
Vrh Dno