Upravo dodao bez problema, nisam pokusao da kupim ništa doduše, ali prihvatilo je.
Ja na njemu imam Spajdija 2, kao i većina ovde 😃Ja sam skoro uspeo da 100% povratim japanski nalog id hakera.
Ali kad sam pogledao cene nisu nešto blistali?
Mozda za PS+ ali za regularne je bilo kao u USA.
Koliko su skupi?Preskup je G2A za indijske kodove, Indija vise nije opcija…
1000 rupija je 1100 dinara a ovi prodaju za 1500 dinara dopunu…Koliko su skupi?
Neke igre koje gledam su 20$ jeftinije kod braće Indijaca.
To je pretpostavljam po nekom srednjem kursu koji ne znam koliko je realno očekivati.
Koliko košta kad se uzme na Amazonu?
Evo kad se uzme na driffle 5000, ispadne oko 1260 dinara za 1000 INR.
Na amazonu.in bi koštalo 5605 dinara preko raifaizen banke. Preprodavci tamo i kupuju dopuna od 5000rs košta 5000rs.
Samo ovo ti je gift card za kupovinu na Amazonu. Jedini ako si mislio da sa time posle kupuješ PSN dopune na Amazonu?To je pretpostavljam po nekom srednjem kursu koji ne znam koliko je realno očekivati.
Pogledajte prilog 529153
Znači oni kupe za 5605 dinara a prodaju za 7338 dinara zato je i nestašica na amazon.inTo je pretpostavljam po nekom srednjem kursu koji ne znam koliko je realno očekivati.
I to što si ti tamo izabrao nije dopuna za playstation već poklon kupon za kupovinu na amazon indija 🙂
playstation gift card india je ovo:
![]()
Ti si izabrao neku skuplju verziju, moze to povoljnije.Znači oni kupe za 5605 dinara a prodaju za 7338 dinara zato je i nestašica na amazon.in
Dao samo primer sa tog Driffle sajta, ja čekam da se opet pojave dopune na amazon.inTi si izabrao neku skuplju verziju, moze to povoljnije.
Ali uradi mu i cancel ako vec nisi.Danas ističe, možda će mi onda ponuditi sa nekim popustom.
Jesi, ali si dao skoro 1100 dinara skuplju varijantu od najjeftinije ponude sa istog sajta.Dao samo primer sa tog Driffle sajta, ja čekam da se opet pojave dopune na amazon.in
To je bilo najpovoljnije za ps+ na tom sajtu, ono što si ti ponudio za 6290 dinara je kupon za kupovinu knjiga ili bilo čega na amazonu.in a ne ps+ dopune. Zašto bi plaćao kupon 5735 rupja za kupovinu na amazonu za 5000 rupija 🙂 pogotovo kad na amazonu.in trenutno nema dopuna, zar nije bolje kupiti direktno sa indijskog amazona ps+ dopunu od 5000 rupija za 5000 rupija. Inače prodavac je isti Citadel tools ja napisao cenu dopune 5000 rupija za PS+ a ti cenu kupona za kupovinu poklona od 5000 rupija na amazon.in.Jesi, ali si dao skoro 1100 dinara skuplju varijantu od najjeftinije ponude sa istog sajta.
Ja sam uspeo da kupim jedan od 5000 hiljada. Negde oko 10:15 sam pročitao tvoj post i tada sam probao. Kod stigao bukvalno odmah. Tek sam ga sada aktivirao.Još samo da stignu 🤣
Dva drugara i ja čekamo i dalje 😁Ja sam uspeo da kupim jedan od 5000 hiljada. Negde oko 10:15 sam pročitao tvoj post i tada sam probao. Kod stigao bukvalno odmah. Tek sam ga sada aktivirao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari