Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Total data, upravo izmeren 4G i 5G.

Držim telefon na 4G zato što mi na mojim lokacijama deluje stabilnija - a očigledno je i brža. Govnari.

Do avgusta sam u ugovoru, ako do tada nešto ne promene ili mi ne daju mnogo dobru ponudu, će se rastajemo.

Prilozi

• Screenshot_20260219-080857.Speedtest.png
    Screenshot_20260219-080857.Speedtest.png
    83 KB · Pregleda: 153
  • Screenshot_20260219-081022.Speedtest.png
    Screenshot_20260219-081022.Speedtest.png
    66 KB · Pregleda: 97
Zivot bas nepravedan. Imam neogranicen 5g,na drugoj mrezi ali mi je telefon stalno na 4g. Bio nedelju ,dve na 5g,od uvodjenja i svakog cuda za dva dana dosta. Ne vidim potrebu za 5g ,u ovoj fazi uvodjenja, sem sto osetim da mi folija na glavi ne pomaze,probija dok šalta sa 5g na 4g non stop.😁

5G Futoska ulica u Novom Sadu, M paket.

Prilozi

• IMG_0383.jpeg
    IMG_0383.jpeg
    73 KB · Pregleda: 95
Zivot bas nepravedan. Imam neogranicen 5g,na drugoj mrezi ali mi je telefon stalno na 4g. Bio nedelju ,dve na 5g,od uvodjenja i svakog cuda za dva dana dosta. Ne vidim potrebu za 5g ,u ovoj fazi uvodjenja, sem sto osetim da mi folija na glavi ne pomaze,probija dok šalta sa 5g na 4g non stop.😁
Ja osetim da mi baterija baš baš curi pri šaltanju, mozak odavno nemam tako da se oko toga i ne sekiram, ali što da punim telefon češće ako nije moranje? A realno, nije, barem meni.

Meni je opet ograničena brzina, izgleda taj dan da je radilo bez ograničenja samo.
Inače, meni su istu takvu poruku poslali od a do š, sem imena na početku i broja prigovora.🤣
Ističe mi ugovor za 2 meseca pa ću videti šta ću...
Izgleda da su mi danas skinuli ograničenje. 4G brzine su oko 270 Mbps, a 5G oko 400 Mbps (Yettel Mobile M 2024). Prošle nedelje sam poslao prigovor koji su usvojili.

Izvinjavam se ako sam promašio temu, ima li neko kod za G... radnju iz yettel petka od prošle ili pretprošle nedelje? Može PM.

Ja sve više mislim da nije gušenje brzine paketa i korisnika, nego lokacija... danas sam ugasio wifi u kući, i opet mjerio preko 400mbps download... Ono kočenje na 100 okruglo je bilo napolju ulicom oko blok niže od stana.

Izgleda da su mi danas skinuli ograničenje. 4G brzine su oko 270 Mbps, a 5G oko 400 Mbps (Yettel Mobile M 2024). Prošle nedelje sam poslao prigovor koji su usvojili.
Ko zna šta rade. Meni opet danas evo sad 4g+ prelazi 300mbit malo, bukvalno na istoj lokaciji u kolima sedim i merim.

I na yettel 150 danas ponovo neogranicena brzina. Preko 800 ide a zakucavalo je na 110. A na 4G je oko 140 sto je opet vise od 110 koliko je bilo ograniceno.

Ako je moguce izmeri u razlicita doba dana, jer meni se brzine dosta razlikuju ujutro, podne i kasno uvece.
Izmereno i sad. Variraju brzine od 450-650 Mbps u stanu, tako je bilo i pre, jedino je u centru grada izvlacio 1000 Mbps. Za sada deluje da je ogranicenje skinuto, ako ga opet ogranice - ko me **** sto sam s najgorim operaterom trenutno.

Prilozi

• IMG_6456.png
    IMG_6456.png
    136.7 KB · Pregleda: 91
Hehe, ne pamtim kad sam poslednji put merio, verovatno kad je počeo 4G net, od tada nisam. Vidim da ste se zdali oko brzina, evo mojih, jel treba da se žalim? 😁

Prilozi

• Screenshot_20260219_175020_Speedtest.jpg
    Screenshot_20260219_175020_Speedtest.jpg
    47.3 KB · Pregleda: 64
  • Screenshot_20260219_180052_Speedtest.jpg
    Screenshot_20260219_180052_Speedtest.jpg
    49.1 KB · Pregleda: 81
Morao sam telefon da ograničim u stelovanjima na max LTE, ipak je ovaj 5G prebrz, jako brzo mi ide tekst prilikom skrolovanja, pa ne stignem da pročitam sve 😂.

Update... pre 10ak dana sam dobio 9x1+12x50% na broj koji se vodi na mene, a pre par dana ne htedoše nikako da daju 12x1+12x50% pa predjoh na a1 prepaid sa brojem koji se vodi na suprugu, a ja koristim. Agent je bio izuzetno ljubazan i zvao me je u momentu kad sam prelazio granicu, pa sam trazio da nazove opet kasnije. Tokom drugog poziva je standardno nudio 24x50% sto sam ja lagano odbio trazivsi 12x1+12x50%, elem on je ponudio 6x1 i onda kao popustio na 9x1... Opet sam trazio da pozove pred kraj dana jer smo putovali i kad je konačno pozvao bio je tvrd da ne može više od 9x1, ja još tvrđi na 12x1 i evo me van Yettela nakon 23 godine. Sad mi žao što ne prebacih i broj supruge

Meni su ponudili Total 100 za 1149 Din.
Cinilo mi se kao dobra ponuda pa sam prihvatio bez natezanja.

Meni su ponudili Total 100 za 1149 Din.
Cinilo mi se kao dobra ponuda pa sam prihvatio bez natezanja.
Malo detaljnije: produženje, prelazak u/iz?
Odlična je ponuda pa i sam merkam to za koji dan

Ima li ko da je izgrebao popust za Gigatron ,a da mi nije potreban, unapred hvala

Podneo sam zahtev za prelazak u A1. Posle sat vremena su me zvali i tražio sam Yettel 100 12 meseci dinar, 12 meseci 50%. Bio sam na vezi 20 sekundi da "proveri" i odobreno je. To je povoljno i bolje nego lošiji paket koji mi je A1 ponudio sa 30% popusta.

Šta im je @XACAH skrivio da mu ne daju 12×1 onda i da ga puste da ode. Šalu na stranu, baš je čudno kako biraju kome mogu da popuste a kome ne mogu.

Da li utiče staž u mreži, cena tvojih dosadašnjih paketa, koliko brojeva se vodi na tebe, da li izmiruješ račune na vreme...

Meni je svojevremeno proveravala koliko trošim u koje doba godine (internet ceo na odmoru, inače zanemarljivo).

1000002679.png1000002680.png

Juteošnja merenja na 4G i 5G, definitivno nešto čačkaju oko mreže.

Sad, ovo je super na mom neograničenom total data paketu (hotspot goes brrr) ali i dalje me (nas sve) pre ili kasnije čekaju višestruko ograničeni i osakaćeni paketi, tako da... Recimo ekvivalent mom total data paketu i po netu i po broju aplikacija je jedino Mobile XL, koji neću da im platim ni u ludilu čak ni iz 12x1 i 12x50%.

Recimo ekvivalent mom total data paketu i po netu i po broju aplikacija je jedino Mobile XL, koji neću da im platim ni u ludilu čak ni iz 12x1 i 12x50%.
Mobile XL
600GB po punoj brzini*
5GB i 20 min u romingu
32GB u Zapadnom Balkanu
1000min za pozive ka inostranstvu
Sve digitalne usluge iz ponude.

Sa popustom koji si naveo a koji može dobiti sada svako izadje 1775 din mesečno.
Ko ima potrebu za svim ovim, kao recimo ja, nema bolje.

Zurim u ovu sliku i pitam se jel sam ja prso s mozgom ili su oni. U gornjem delu slike promocija 5g interneta, a dole u paketu stoji ogranicenje do 100mb brzine. Jel ovo neka z...bancija ili kako?
brave_screenshot_www.yettel.rs (2).png

Nazad
Vrh Dno