Šta je novo?

Hardver Koji usisivac za dubinsko pranje?

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

vdanilo87

Poznat
Učlanjen(a)
03.10.2023
Poena
40
Razmisljam se izmedju Shark px200eut i Rowenta IN5020. Rowenta je malo jeftinija i ima malo jaci motor. Max cena do koje bih isao je 30k. Da li neko ima neki od ova dva modela i kako je zadovoljan?

Ja sam skeptican za te marke zbog delova. Izguglaj da li imas da kupis za njih rezervnu papucicu ili drugu opremu. Ja imam Karcher Se 5001 i imao sam problem sa papucicom npr, lako sam je zamenio. Gumica na pumpi mi je ispala lako sam nasao drugu. Ali oni su rasprostranjeni sa delovima, dok za druge nisam siguran. Zato je vazno proveriti te neke detalje. Ako ti treba jos informacija za dubinsko pranje, pisi na PM 🙂

Imam Lidlov Silvercrest i odlican je za te pare, ne znam da li mozes da ga nadjes na oglasima mozda, u Lidlu je kostao 10k. Koliko vidim jaci je za nijansu od Rowente, 17kPa naspram 13.5kPa koliko ima Rowenta. Uz dobru hemiju moze bas lepo da opere i namestaj i auto sedista. Ja sam nasao u oglasima coveka iz Zemuna koji prodaje profesionalnu hemiju i od njega uzeo, odlicno se pokazalo. Inace videh i Karcherov model SE 2 Spotcare za oko 16k, ali za njega ne pisu nikakve specifikacije, nisam siguran koje je snage, moze biti da je malo slabiji od ovih.

Nazad
Vrh Dno