Adaptacija i stroga kontrola.ali nisu se adaptirali i to je to.
Jos uvek sam,@bakara je tamo bio mod nekada pa ako može i ima volje nek se javi.
Tako je, ja sam tamo bio moderator kratko, radio kako treba, bio sigurno blaži nego vi ovde i Gojko mi je skinuo mod status kao žalili se na mene bla bla, pa eto ti sad forum kad si pustio da svako radi šta hoće. Šteta ali mora oštra pravila ako hoćemo da nešto opstane.Adap
Adaptacija i stroga kontrola.
Pogotovo stroga kontrola.
Iako se mnogima ne svidja ovde, empirijski dokazano da cim malo popustis, stvari jako brzo krecu nizbrdo.
Svakako da je tako uvek najbolje.Adap
Adaptacija i stroga kontrola.
Pogotovo stroga kontrola.
Iako se mnogima ne svidja ovde, empirijski dokazano da cim malo popustis, stvari jako brzo krecu nizbrdo.
Mi smo IT orijentisani (za sada), mada ni ne treba da budemo kao ES, ne moze sve.Bench je mnogo moderniji u tom pogledu ali dosta stvari nema ovde sto tamo ima
sto ga ne nagovoris da preuzmes forum i spasis ga?nagovorio go1ka da napravi nove forume...
Sveznajući Nabojša iz Pančeva? 😎Slazem se...ali secas se sigurno da je i ES bio IT orijetisan dok se ja nisam umesao i nagovorio go1ka da napravi nove forume...
onda je buknulo sve i postao mega popularan, ali posle je neko to sve pokvario... znaju vec upuceni ljudi ko je pratio forume
Necu vise da idem u OT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari