Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Au😵 A ako dodaš onu japansku prepaid karticu?

Jedino to ali me mrzi da se cimam jer generalno pretplatu koristim za igre koje klinci igrajj. Ja imam igara u backlogu tonu ali ipak bezveze...

Nije juče htela da mi prođe raiff visa kao ni PayPal na PSN US. Morao sam na kraju do enebe, srećom sve prošlo kako treba. Produžavao tj. uplaćivao premium.

Ne mogu više ni da se claimuju Cero Z igre na jap nalogu. Kontam zbog kartica, jel prolazi sa paypalom probao neko?
Ja sam probao da klejmujem Cero Z igre dok mi je bio dodat samo PayPal na japanski nalog i nažalost to nije funkcionisalo. Tek kada sam dodao onu Vpreca pripejd Visu japansku, proradilo je.

Bitno da mogu sve igre sa drugih naloga,Japanac samo za enable online

Sve zavrsio preko racunara,47 USD

Screenshot 2026-02-15 194644.png

A koji ***** za Japanca, nije mi palo na pamet da će ovo da nas zezne.

Ja stvarno ne razumem. Ako zvanično nismo podržani od Sonija i ako moramo da odaberemo neku drugu zemlju, zašto nam stalno uvode restrikcije. Bolje bilo kakvo plaćanje, nego nikakvo.

Nikako da mi prihvati Visa karticu (BiH). US mi je nalog. Nemam pojma zašto, i mrzi me maltretirati se više. Šta mi preostaje, Gift Card? Gdje to kupujem, G2A i slično?

Gift kartice su opcije u svim regionima za koje ima da se kupi. Ja za tursku mahom kupujem na driffle i eneba. Poslednji put sam čak na instant gaming.

A jel radi paypal registrovan iz Srbije na Japanskom storu?

Jos samo da se snadjem na japanskom kako da povezem i probam.

Možeš da koristiš Google Lens za prevod.

Usao preko web-a na Japanski nalog bez vpn-a i uz pomoc lensa probao da dodam karticu,i nece da mi prihati nasu erste banka visa karticu,kaze chek your card bla bla,isto tako nece ni paypal da prihvati?

Jel moze da se plati paypalom na Turgame ili Oyunforu?
Probao sam bas Turgame da vidim na sta lici i cene jesu dobre, ali ne moze paypal sto mi je mali minus. Takodje, preko driffle kad se ukuca kod, ispadne mala razlika.

Kad sam imao neki balans na paypal koji je trebalo iskoristiti, uzeo sam preko Enebe, samo sam jurio da nadjem varijantu sa kodom za popust. Malo skuplje ispadne, ali moze da prodje.

Pokusao sam da kupim PS plus nalog danas Turska i Indija

Otvorio sam nalog na Indiji ne radi. Koristio sam Surfshark VPN
Prikazuje u dinarima pakete na nalogu, ne moze kartica da se doda yettel banke.
Ne smem da kupim i ubacim gift card verovatno ne bi mogao da kupim posto su cene u dinarima na nalogu

Turski nalog sa Surfshark VPN nisam uspeo da otvorim. Na zadnjem koraku mi ne da da kreiram nalog. Prijavljuje grešku da kontaktiram podršku

Pokusao sam da kupim PS plus nalog danas Turska i Indija

Otvorio sam nalog na Indiji ne radi. Koristio sam Surfshark VPN
Prikazuje u dinarima pakete na nalogu, ne moze kartica da se doda yettel banke.
Ne smem da kupim i ubacim gift card verovatno ne bi mogao da kupim posto su cene u dinarima na nalogu

Turski nalog sa Surfshark VPN nisam uspeo da otvorim. Na zadnjem koraku mi ne da da kreiram nalog. Prijavljuje grešku da kontaktiram podršku
Cene nisu u dinarima već u rupijima RS, možeš trenutno kupiti preko G2A dopune gift card za indijski nalog i tako aktivirati, naše kartice više ne prolaze direktno

Nazad
Vrh Dno