Šta je novo?

World of Tanks

SPHT ima lud HE, mozda i jedini krsten tenk sa tog black marketa

Slazem se.
SPHT bi bio OP pre 2.0 jer stvarno je dobar u t9 pa donekle i u t10 ali je zato u t11 dmg pinjata.

Sto se tice ovog novog, pogledao sam jos neke review i jedina situacija u kojoj je dobar jeste kad tvoj tim gubi i ti imas mogucnost da stanes u bush i farmas tenkove koji misle da je game gotov pa krenu yolo na tebe. U slucaju da tvoj tim pobedjuje game zavrsavas sa 2-3 shoota jer si prespor za rotaciju i late game play.
Ja definitivno preskacem.

Samo mi Bačer ostao kao autoloader ali i njega ću da prodam. Jednostavno zbog Aresa sam zamrzeo sve tenkove koji su autoloaderi i mitraljezci.

Sada samo old school tenkovi dolaze u obzir.

Ja preskačem isto. Nisam ni pogledao review-e i nije mi uopšte logika da razmišljam da li vredi ili ne. Imam preko 400 tenkova u garaži i još jedan koji fakat neću igrati - bacanje resursa. Imam nepunih 600k free exp-a (koje i jesam čuvao za ovako nešto), brdo bluprinta i nešto srebra - sumarno bi bilo dovoljno, ali neću.

Protestujem jer se kompletan content u igri sveo na nove tenkove. Nije to tako sad, to je tako godinama unazad, ali kako ne igram i ono što imam u garaži - pametnije mi je da "bacim" free exp na upgrade nekih tenkova koje ću još možda i igrati.

Vecito trebas puno, svega da imas, da bi uzeo ovo *****.

Nakon onakvog DBV i Gryphona, ova kanturina je sramota za assembly shop.

Gledam danas, ni Daki ne moze ga napravi da radi. 🤣

Na ovu igru najbolje zaboraviti 4 dana nedeljno, igrivi dani su utorak, sreda i cetvrtak.

Nije mi jasno sto je razdvoje nas stalne igrace na dva servera a na ostala dva stavi igrace koji igraju vikendom.

Ovo vise ne pije vodu, usao u onslaugjt reko malo bolje jer je igra bila tokom radnih dana skroz ok, napredovao u onslaught bas kako treba, ma kakvi, ne radi ni random, ni onslaught.

Sve manje zelje imam za igricom, kao igram je 3 dana a sta cu sa ostala 4? Morace se naci nesto sto moze da se igra 7 da a nedljno, kad ovi nece nista da sredjuju, sta da se radi, nek idu putem ubisofta.

Cinjenica je da WG nije sposoban da bilo sta popravi u igri... Moji drugari i ja bukvalno ne uzivamo u igri ni malo, cisto igramo da bi se druzili i to je to... Igra je postala veliko smece nazalost...

juce sam se dokopao Ares90C, ako su ovi prethodni bili jaki - ovaj tenk onda mora da bude izbrisan iz igre ko WTE100, ovo je prevara od tenka covece... nenormalno vecu moc osecam u ovom tenku nego u svim prethodnim, ne znam jel i vi imate taj osecaj - ali bas je zverina, kad probam neki drugi tenk nakon aresa XI tir smorim se instant

Isti osećaj, bukvalno nema partije da ne napraviš dobar dmg. Mislim da mi je ovo jedini tenk gde imam 4k prosečan dmg a ne markujem tenkove uopšte, niti jurim dmg. Ja očekujem neki nerf u budućnosti.

Ovo vise ne pije vodu, usao u onslaugjt reko malo bolje jer je igra bila tokom radnih dana skroz ok, napredovao u onslaught bas kako treba, ma kakvi, ne radi ni random, ni onslaught.
Kakav danak neiskustvu. Od ranije sam pricao da se onlaught ne igra prve a narocito ne poslednje nedelje. Danas sam potvrdio taj stav, odigrao sam dosta partija pokusavajuci da zavrsim one misije, rank mi i nije nesto bitan pa se ne cimam oko poena. Zadnje nedelje su definitivno ostali oni koji pokusavaju po svaku cenu da poprave rank, oni kojima nije ni bitno jer zavrsavaju samo misija (kao ja) i oni koji su dosli iskljucivo da troluju ostale (a kojih je mozda i najvise). Sve u svemu taj mix daje enormno toksicnu situaciju poslednje nedelje. Ko ne mora neka ne igra, moj savet.

Obrisao wot juce.

Probacu za 6-12 meseci da vidim sal ce biti boljitka.

Kupio arc riders vidim da ga svi hvale i juce par H sto sam utrosio, za sad zabava u poredjenju sa WOT-om je neuporedivo bolja. 🙂

Evo jutros opalio malo, nisam nervozan nisam ono da hocu nekog da zviznem kao kad igram wot.

Nema WG šta da popravlja u ovoj igri. Point is - igra je prilagođena onima koji predstavljaju većinu u igri. Samo čovek treba to da shvati i onda nastavi da igra sa prilagođenim očekivanjima....ili da batali igranje.
Nisam igrao 10tak dana (promenio posao, ne radim od kuće više, manje vremena za bleju...za gaming). Uđem petak uveče da konačno dodam Black Rock-a u garažu i vidim ovaj kineski mod...rek'o ajd da uzmem malo resursa.....majko mila koliko su igrači mentalno ograničeni 😫

Da se desilo u jednoj partiji....već u svakoj četvrtoj nije. Kada protivniku ostane jedan tenk, a mom timu 3 ili 4 - umesto da se "token" odnese u zonu, tim insistira da se ubije poslednji tenk...i umesto 500 poena, uzme se samo 10 ya taj poslednji tenk (bez dovoljno vremena da se token odnese u zonu). Naravno, u nastavku sledi instant poraz. Jezivo kako ljudi ni ne pokušavaju da razumeju koncept ovog moda.

Neću ja bataliti igru, sigurno...ali definitivno "ide u prašinu". Imam brdo naslova na steamu koji nisu odigrani.

e ovo za token i deliverovanje je i mene izludjivalo, sreca pa sam sredio sve misije u tri dana i vise nisam morao da igram - pakao od moda

Ares postale najveće botine. Daleko iza linije, pucaju na slepo. Kada im se približiš, beže ko leopardi i rokaju iz daljine.

Evo ja danas par puta sa TD ispred Aresa, Leoparda, Progeta.

Pohvaljujem igrale bačers i tvp, oni idu uvek sa mnom kada sam sa td i često probijemo stranu.

Inače pre mi EBR išao na živce pa sam ga lovio samo tako, sada je to Ares i kad ga sa HE omlatim, ne zna gde je pošao.

Постоји ли могућност да се WoT игра на Mac mini m4? Читао сам да има доста проблема па ме занима из прве руке дал је неко са форума играо на MacOS и каква су искуства?

...generisanje profita?

Ares ne treba da nerfuju. Treba samo da ogranice broj Aresa u igri na 1 i da ne moze vise od 1 u platoon-u. To bi bilo sasvim dovoljno. Ovo sto radi WG je bas... da ne kazem sta.
bas to je skill4ltu pricao u danasnjem klipu - kao sto neko ovde na temi rece kad sam bio sav preodusevljen sa Aresom da zapravo nije toliko OP i istina, nije nista spec ali je samo dosadan i iritantan. Kao ebr, ograniciti broj samih tenkova po partiji i vozi.

Malopre rokam sa 20 metra Aresa u bok i no penetration, odmah sam ALT + F4.
Ja sam igrao na m4 macbook-u, i to moze da ide fino - ne znam sad kakve su performanse tog M4 ali ako su slicni to ce onda da vozi fino

Ja sam igrao na m4 macbook-u, i to moze da ide fino - ne znam sad kakve su performanse tog M4 ali ako su slicni to ce onda da vozi fino

Ma da sam ga gadjao sa nekim drugim tenkom pa hajde, ali object 268, pokušao da dodje sa ledja, ja se okrenem i sačekam, opalim po sred boka i ništa, no penetration.

Nisam ni čekao da me dokrajče, samo sam izašao naglo iz igre. A namerno sam samo zbog njih krenuo opet da peglam sa object 268. 😀

Nije dobro što napravili tenk koji može da se krije iza brdašca i gde mu viri mali deo koji ti naravno treba da rokneš i pitanje da li će probiti svaki put. Sa druge strane, on te dovoljno vidi da te roka bez problema.

Da je kao bačer ili tvp, ako se desi da me rokaju, šta da se radi, loše sam stao, čekam da ispale sve i onda krenem da ih jurim, kod Aresa je to nemoguće.

Juce 4x dobijem ammo rack u T808 licni rekord. Pritom imam Survival Improvement 3. Koji sam stavio cim sam ga uzeo jer sam znao da mu je ammo iza cele donje ploce i opet strada.
Obj140 je isto busotina sa modulima ali SI tu bas vadi stvar.

@old_bookmaker Ti kao treći se javljaš i ubacuješ ko slonče u lonče.
@Uriel Dobar je object 140, samo što je dolaskom novih tenkova, mnogo sklonjen u stranu. Retko vidim ljude sa tim tenkom.

Има ли неко овакав баг кад га трекују (macOS)?

Prilozi

• IMG_8218.jpeg
    IMG_8218.jpeg
    285.9 KB · Pregleda: 26
Nazad
Vrh Dno