Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Tražim najbolju ponudu za produženje ugovora na mts optici BOX-3 paket, Vršac.

Tražim ponudu samo za optički internet

Mozda treba smisliti nacin da se ljudi "odjave" kad dobiju ono sto su trazili, kao ja sada. Da ne stoji u nedogled i ljudi se javljaju naknadno. Ne znam da li moze edit vreme da se produzi za jednu temu ili tako nesto.
Prijavi svoj post i moderatori će ga nakon prijave obrisati.

Potrebna ponuda za obnovu ugovora za supernova optički internet ili optički internet i TV.

Potrebna sto bolja ponuda za "Box4 m:sat tv m". Ugovor istice 13.03.2026, okolina Cacka.

Potrebna ponuda za tv i net, Supernova (stari korisnik), istekao ugovor, ili za nove korisnike. U obzir dolazi i A1 i Yettel za kucni net. Lokacija Grdelica. Hvala!

Yettel tri ugovora, optika+telefon+sat, prošli put smo ih objedinili, potreban produžetak. Tražim ponudu za produžetak na PP. Postoji i 4ti moguć, telefon, da sve spojimo.

Potrebna mi je najbolja ponuda za A1 Kućni net, potrebna su mi dva nezavisna ugovora (Kućni net i kućni net plus) za okolinu Pančeva.

Koristim mts vdsl internet+net+fiksni po ceni fiksnog ugovor mi uskoro istice,trazim ponudu za produzetak ugovora ili A1 5G net+tv,lokacija Medoševac(Niš).

Potrebna sto bolja ponuda za opticki internet. Do sada sam bio korisnik Supernove. Provajderi osim A1.
Lokacija Nis.

Potrebna ponuda za A1 5G KućniNet Duo (Internet+TV)

Evo da završim. Od svih koji su me kontaktirali (Yettel, MTS, A1 ), za sada najblju ponudu za optički internet (u ovom trenutku) mi je dao Yetel, i to bez nekog cimanja - odjava i tako to. Pošto smatram da je ovo forum korisnika, i pre svega kolega objaviću ponude:

A1 - 1500rsd 24 meseca NET 300 (300/150mbits) (600/300mbits) - Ovo smatram veoma korektno, ali za 100,00 mesečno me mrzi da se cimam sa prelaskom.
- 2500rsd 24 meseca NET 600 (600/300mbits)

Yettel - 0 rsd 12 meseca, 12 meseca 3.200,00 Internet (300/150mbits)

MTS - ponuda za opticki internet je prvih 6 meseci po 1700 dinara, preostalih 18 meseci po 3500 dinara. Protok 400/400.

Meni ne treba brži interent od 300/150mbits . U razgovoru sa operaterima sam saznao da novo povećanje cena kreće od marta.

Ako ovo krši neko pravilo foruma, molim vas obrišite post. Zahvaljujem se svim učesnicma na tenderu

Potrebne ponude za kablovski internet (box paket), Supernova ili Orion, novi korisnik.
Ponude molim na PM.

Ponuda za SBB istekao ugovor pre 6 meseci Cerak Čukarica? Bez ponude za kanale za odrasle 😄 dovoljno sam veliki da mi ne trebaju

Evo da završim. Od svih koji su me kontaktirali (Yettel, MTS, A1 ), za sada najblju ponudu za optički internet (u ovom trenutku) mi je dao Yetel, i to bez nekog cimanja - odjava i tako to. Pošto smatram da je ovo forum korisnika, i pre svega kolega objaviću ponude:

A1 - 1500rsd 24 meseca NET 300 (300/150mbits) (600/300mbits) - Ovo smatram veoma korektno, ali za 100,00 mesečno me mrzi da se cimam sa prelaskom.
- 2500rsd 24 meseca NET 600 (600/300mbits)

Yettel - 0 rsd 12 meseca, 12 meseca 3.200,00 Internet (300/150mbits)

MTS - ponuda za opticki internet je prvih 6 meseci po 1700 dinara, preostalih 18 meseci po 3500 dinara. Protok 400/400.

Meni ne treba brži interent od 300/150mbits . U razgovoru sa operaterima sam saznao da novo povećanje cena kreće od marta.

Ako ovo krši neko pravilo foruma, molim vas obrišite post. Zahvaljujem se svim učesnicma na tenderu
Najzad neko normalan u ovoj temi...

Samo što ponuda za A1 nije tačna...
Ponude su individualne, odnosno kako ti ponude / kako se dogovorite.
Ne moraju ponude za tebe i njega da budu iste. Dosta zavisi i od agenta odnosno koliko je zainteresovan da sklopi ugovor...

Potrebna ponuda za optiku net, eventualno i TV ako je bolja ponuda pa ispane popust jednak ili veći, kao sad što mi je. I telefon mi ističe pa ako igra ulogu može sve da se ukombinuje.

Trenutno plaćam 3000 din kod yettela TV i net, a telefon 1000 odvojeno, a nudi mi se 12x1din i 12x3200 samo za net koji imam sad, što me malo nervira jer sad sam imao isto to plus TV za 12x1 12x3000, a sad bih za totalno isti paket trebao da plaćam 4200. Fina inflacija, još da mi je plata porasla tako od tad...

Beograd

Poslednja izmena:
Očajnička vremena zahtevaju očajničke mere.
Ističe nam ugovor za Box 3, VDSL.
Bio bih zahvalan za ponudu za internet (može i A1 4G KN i Yettel 5G Mobilni net) ili ako se MTS smiluje i da ponudu koja se ne odbija za obnovu Boks 3 ili prelazak na Boks 2 paket.
Ponude molim na PM.

Ugovor sa SBB-om mi ističe, interesuje me ili SBB ili Yettel, internet+kablovska

Danas predao Zahtev za raskid ugovora u SBB. Potrebne su mi ponude za NET i TV od sledećih provajdera MTS, A1, YETTEL ili nastavak saradnje sa SBB. Prošli put kad sam pisao javili su mi se 3 akvizitera od A1 i niko vise. Nadam se da će se uključiti i akviziteri ostalih provajdera.

Nazad
Vrh Dno