qobrex
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 30.12.2023
- Poena
- 85
Preformulišite pitanje, šta tačno želite da pitate? Hvala.Isto i za postpaid?
Preformulišite pitanje, šta tačno želite da pitate? Hvala.Isto i za postpaid?
Podneo si zahtev za prelazak na A1 prepaid, ili Yettel prepaid? Znaci daju i na Yettel 30 tu ponudu? Ja bih mozda Yettel 100 sto kazes, ne zbog neta toliko, koliko zbog 2 premijum app koje možeš da aktiviras.Posto vidim da ima dilema, podneo zahtev za prelazak na pripejd, pozvali su me cim mi je istekao ugovor i bez problema dobio 12m po dinar i 12 meseci 50%. Za bilo koji paket, uzeo sam yettel 30. Mada kada razmislim mozda sam trebao yettel 100.
Ali to je 24x1600 din za optični net 300/150.Meni deluje poskupo, da drugih 12m. daju 50% bilo bi prihvatljivo, ovako samo net...ja licno ne bih prihvatio.
Aj daj link za optiku ispod 1600 dinMeni deluje poskupo, da drugih 12m. daju 50% bilo bi prihvatljivo, ovako samo net...ja licno ne bih prihvatio.
Treba ih cediti do maksimuma.
Provericu, ali mislim da je kolega dobio neki popust na kucni internet kad je produzavao ugovor.Šteta što ne daju popuste na 4G/5G kućni net 😭
Ispadne skuplji nego optika sa ovim akcijama
Tako je, Yettel se kaci na infrastrukturu MTS-a, ali najbolje je da kontaktiras Yettel i proveris sa njima.Da je istina da Yettel koristi MTS optiku pa da znači da ako nemam MTS optiku onda neću da imam ni Yettel optiku?
Ja sam podneo zahtev da predjem na yettel prepaid, reko ako prodje prodje. Podneo par dana pre isteka ugovora pocetkom februara, cim je istekao ugovor zvali su i pitali sto prelazim na prepaid i sta zelim.Podneo si zahtev za prelazak na A1 prepaid, ili Yettel prepaid? Znaci daju i na Yettel 30 tu ponudu? Ja bih mozda Yettel 100 sto kazes, ne zbog neta toliko, koliko zbog 2 premijum app koje možeš da aktiviras.
Ističe mi ugovor 8 marta, pre 2 godine sam na taj način, zahtev za prelazak kod drugog operatera dobio ponudu 24m x 50% da ostanem, prihvatio sam.
Dal ako sada isto uradim, dal će ponovo ponuditi koliko vidim sad i bolju ponudu 12 x 1din + 12 x 50% ili to prolazi jednom? I dal moram da tražim prelazak na prepaid kod A1 ili mogu i na postpaid, pa ako ne ponude ništa, da bar imam neki paket zglavan?
Znaci redosled je prvo da odem u A1 i tražim prenos, pa me onda iz Yettela zovu i nude za ostanak? Zaboravio sam redosled od pre 2 godine.
Da, ja sam trenutno na Total 40 koji sam dobio 24m 50% pre 2 godine i tu imam 3 aplikacije, a realno koristim 2, pa bih zato uzeo bar Yettel 100 zbog toga.Ali kao sto kazes, mozda je bilo bolje da sam uzeo yettel 100. U proslom paketu sam imao 3 aplikacije, sad samo jednu.
Kako da znam da li Yettel optika ima na lokaciji na koju hoću da koristim?
Meni takođe na biznis 50 je i dalke ograničeno, a odgovor je sličan i bezličan. Kad svoje biznis korisnike ne poštuju onda znamo dokle su došli!Evo ga odgovor yettel-a na reklamaciju. Nisu je uvažili. Je l neko još osim mene ostao sa ograničenjem i jesu li možda nekome u poslednjih par dana ukidali isto?
Dragi Aleksandre, Vase sugestije su nam dragocene i pazljivo pratimo utiske korisnika. Brizljivo smo se posvetili analizi Vasih navoda, pristupili detaljnim proverama i utvrdili da su na Vasem broju svi parametri ispravno podeseni i sa nase strane je omoguceno neometano koriscenje interneta. U opisu paketa navedeni su uslovi 4G brzine. Maksimalna brzina moze varirati u zavisnosti od lokacije, tehnickih karakteristika uredjaja, konfiguracije terena, materijala od kog je sacinjen objekat u kojem se nalazite, debljine zidova, blizine i opterecenosti bazne stanice u trenutku koriscenja. Naravno, unapredjenjem mrezne infrastrukture i prosirenjem postojecih kapaciteta trudimo se da efekat navedenih faktora svedemo na minimum, te su nam Vase sugestije od velike vaznosti. Vas tarifni paket predvidjen je za upotrebu u uredjaju koji je prenosiv i mozete ga koristiti na bilo kojoj lokaciji, koja je pokrivena Yettel mrezom. Dodatno, u skladu sa Pravilnikom o parametrima kvaliteta javno dostupnih elektronskih komunikacionih usluga i sprovodjenja kontrole obavljanja delatnosti elektronskih komunikacija, Yettel na nivou mreze pruza usluge elektronskih komunikacija u skladu sa propisanim vrednostima. Imajuci u vidu navedeno, Vas prigovor DB 68/42/26 nismo prihvatili. Kompanija Yettel posluje u skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije. Naravno, Vase pravo je da se obratite nadleznim institucijama, a mi cemo u potpunosti postovati njihovu odluku. Srdacan pozdrav, Vas Yettel. Sluzba za naprednu podrsku korisnicima.
Pravna pouka: Ukoliko nije zadovoljan odgovorom Yettela na ulozeni prigovor na pruzenu uslugu, potrosac moze da se obrati Ratel-u u roku od 60 dana od dobijenog odgovora ili Telu za vansudsko resenje spora, u roku od 1 godine od ulozenog prigovora na pruzenu uslugu ili nesaobraznost ure�‘aja. Adresa na koju potrosac moze da se obrati Ratel-u je https://portal.ratel.rs/cyr/complaint/complaint/form. Za vansudsko resenje spora potrosac moze da izabere Telo za vansudsko resenje spora iz liste koja se nalazi na adresi https://vansudsko.mtt.gov.rs/adrbodies.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari