Šta je novo?

Mobilni telefon Android telefon za prelazak ženske osobe sa ajfona, do 200e

Koji mobilni telefon kupiti

Nikollo

Poštovan
Učlanjen(a)
20.04.2017
Poena
70
Polovno/Novo.
Po mogucnosti kompaktan po nemogucnosti da nije bas preglomazan 170mm dugačak a širok 80mm...
Stabilan, funkcionalan, jednostavan, intuitivan- na to bih stavio akcenat.
Bitno da ima normalan (glasan) zvuk u slusalici za razgovor.
Bilo bi poželjno da ima i korektnu kameru, mada sad svi imaju korektnu kameru a ona je na nekom starom ajfonu mozda 11.

Razmisljam o Samsungu posto bi on trebao imati najispeglaniji android i najjednostavniji.
Ja licno koristim xiaomi i to obican redmi note (trenutno sam na 13ci) ima neke svoje bagove pa nije najbolja opcija, iako oni uvek novi budu 150 do 200e, ali smatram da nisu idealna opcija, osim mozda neka pro verzija da je ispeglana...

Kazu za Honor 400 da traje par sati baterija, iako je verovatno top kupovina po specifikacijama i softveru verovatno.
Ja sam ipak ubedljivo najviše za ili neki Samsung (samo da nije najgori budžet koji baguje) ili taj Motorola 50 Neo.
Njoj realno će biti ok i neki 2 godine star samsung koji je iz neke srednje niže klase.
Jedino je problem što ja ne znam koji, a nemam kontakta sa Samsungom da potvrdim svoju pretpostavku da je najstabilniji, mada baš čitam na mobilnomsvetu da ga hvale ovi obični korisnici, nema bolje od Samsunga- kažu.
Ja bi radije da uzme neki Samsung polovan za 100e pa ako ne valja moš ga i baciti a i lakše ti je kad znaš bar da si dao samo 100.

Jedino je problem što ja ne znam koji, a nemam kontakta sa Samsungom da potvrdim svoju pretpostavku da je najstabilniji, mada baš čitam na mobilnomsvetu da ga hvale ovi obični korisnici, nema bolje od Samsunga- kažu.
Sama baza odakle se informises ti je pogresna u startu. Pa ko normalan u 2026 uzima mobilnisvet kao relevantan izvor informacija. Pogledaj nekog ozbiljijeg Youtubera ili Gsmarenu neki od njihovih testova, pa proceni sam, a kao sto su ti ljudi rekli vec imas vise nego mnogo opcija koje ti ulaze u uzi krug( A54/A34 kao starija jeftinija varijanta ili A55/A56 i A35/36 kao novija malo skuplja). Sve to radi slicno,izgleda slicno, ima slicno trajanje baterija i ima isti softwere. Nema greske ni sam jednim i radice par godina bez problama. Mozes da potrazis i S23/S23fe za nekih 200-250e kao jacu varijantu koja ima bolje kamere, ali baterija ce trajati malo kraca, jer su vec stari, a s23fe u startu nije bio sampion baterije kada je bio nov. Evo pa vidi sada sam ti predlozio u rasponu od 130e-250e, pa biraj.

Cu ovde ljudi placu zbog nemanja nadogradnji a on kuka zato sto ih ima😂

ne postoji iphone koji kosta 200eur (mislim pricamo o novom telefonu)

Gledali smo bas danas u prodavnici, motorole nema nigde izložene nažalost (tehnomanija, tehnomedia).
Odlučili smo se za Honor 400.
Prodavac je istakao da postoje neki detalji slični ajfonu.

Mislim da je oko 40000 na licu mesta.
Ima za 260e na kp od preprodavaca kupljen u yettelu. Nadam se da nema nekih skrivenih rizika kod ovakve kupovine.
Sutra bi trebalo da se obavi kupovina. Ako imate neki savet recite.
Javljam naknadno koliko je zadovoljna.
Ako bude veoma nezadovoljna neću biti u mogućnosti da se javim ali ćete bar znati kakav je telefon...

Obratite pažnju na garanciju kod preprodavca. Ako je telefon kupljen na postpejd ugovor, u slučaju kvara, ako se dobije nov telefon, njega će moći da podigne samo vlasnik ugovora.
Tako je bilo do sada. Ako se izmenilo nešto u međuvremenu neka kolege forumaši napišu

Da li ste tražili nešto od polovnih iPhone-a u tom rangu do 260e?

Poslednja izmena:
motorole nema nigde izložene nažalost (tehnomanija, tehnomedia). Odlučili smo se za Honor 400. Prodavac je istakao da postoje neki detalji slični ajfonu. Mislim da je oko 40000 na licu mesta.
gadenje.gif

• Like
Reagovanja: uji
Obratite pažnju na garanciju kod preprodavca. Ako je telefon kupljen na postpejd ugovor, u slučaju kvara, ako se dobije nov telefon, njega će moći da podigne samo vlasnik ugovora.
Tako je bilo do sada. Ako se izmenilo nešto u međuvremenu neka kolege forumaši napišu

Da li ste tražili nešto od polovnih iPhone-a u tom rangu do 260e?
Mislite ako je sitna popravka to moze bilo ko, a ako ne moze da se popravi vec mora novi onda samo na koga je ugovor moze da podigne?
Ima iphone 13 obican za te pare ali sad cemo android.
A ovi sto uzmu pa prodaju te telefone oni to kao rade umesto dizanja kes kredita ili ima neka druga kombinacija?

"Mislite ako je sitna popravka to moze bilo ko, a ako ne moze da se popravi vec mora novi onda samo na koga je ugovor moze da podigne?

Tako je.

Ako se ugovor vodi na onog ko prodaje, moguće je preko notara da vam da ovlašćenje, naravno ako je prodavac voljan to da uradi.

Nazad
Vrh Dno