marko_ns
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.02.2012
- Poena
- 505
Moja oprema
- Monitor
- LG OLED65C1
- Mobilni telefon
- S25U
- Pametni uređaji
- Xbox Series X
PS5
Ma da nista na silu to vodi samo u ozbiljne povrede znam to previše dobro sa basketa, izvrneš skočni i nastaviš da igraš, uveče noga 3x veća. Zadnjih par godina nisam skoro nikad igrao bez McDavid 195.Svako zna svoje telo najbolje, ali načelno ako bol ne posustaje ili se pogoršava nakon što zagrejan treniraš, to jeste znak da nešto nije u redu i da možda treba promeniti pristup ili čak odmoriti.
Mene često blago nešto žiga u toku zagrevanja kad sam u penjanju forme, guram telo napred, ali posle km, malo jače, sve se to stabilizuje i reši - malopre sam prošao kroz to. Posle treninga treba da bude samo umor, bez bilo kakvog bola.
Navikavanje tela da funkcioniše u povredi nije dobar trening. Prilagoditi treninge dok se povreda ne sanira, i prekid kao poslednja solucija.
Prolaze me ti bolovi ili traju sve kraće ipak sam ubio već ozbiljnu km preko 1200km, 8m treninga i to dosta ozbiljnih za jednog rekreativca.
Juče sam radio ovaj trening dosta lako ali me na kratko na zadnjem intervalu zabolelo u trbušnjacima, ali prošlo brzo
Garmin mi dao ocenu 64% jer ne umem bukvalno da idem 6:45 za rest, to mora u zonu 1 da se uđe 😂
Posle radio na šipkama još pola sata lagano, čim je izašlo sunce raspoloženje na 300%, ne boli me ništa
Bukvalno isto trening
A ovo mi daje Garmin za sutra nije mi jasno zašto opet bukvalno identičan trening ali ajde zanimljivo je Garmin Coach navodno stoji mnogo ozbiljna nauka iza toga 50g unazad. Plus ne moram da planiram sebi treninge