odgovor možeš naći ovdeIma li hisense izvornu aplikacu xplore tv
Kod mene aplikacija radi veoma stabilno na LG B4. Osim ovih par UX nedostataka koje sam naveo na prethodnoj strani, nisam primetio ništa dodatno.Ima li nekog da koristi Xplore tv preko webOS-a, da mi ukratko navede pozitivne i negativne strane. Čitao sam temu unazad, naišao na par sugestija i problema. Moze i u dm. Hvala.
Podržani su svi modeli od 2020. Model C3 je iz 2024., tako da nema razloga da app ne funkcioniše kako treba.Znači na LG C3, WebOS, A1 televizija neće raditi kako treba?
Ne znam koja generacija je Fire Stick, ali ako je prva, tj. ako trči Android 8 (Fire OS 6), neće moći Xplore jer kao minimum zahteva 9-ku (Fire OS 7).Kao sto sam pre par postova napisao potrebna mi je Xplore tv SR aplikacija za Fire Stick 4k.......
@psaras mi je dao aplikacije da instaliram i probam koje on koristi i rade ok ali kod mene dolazi do problema prilikom instaliranja....tacnije izbaci ovu gresku (vidi sliku)...ako neko ima ideju kako ovo da resim bilo bi super....hvala svima u napred a narocito @psaras koji se bas potrudio!!!
12-14 19:14:39.039 7075 7075 E AndroidRuntime: Process: rs.a1.xploretv.android.tv, PID: 7075
12-14 19:14:39.039 7075 7075 E AndroidRuntime: java.lang.NoSuchMethodError: No virtual method getLongVersionCode()J in class Landroid/content/pm/PackageInfo; or its super classes (declaration of 'android.content.pm.PackageInfo' appears in /system/framework/framework.jar)
To se radi u podešavanjima box uređaja a ne u podešavanjima Xplore TV aplikacije. Ideš na device preferences pa onda tu na about i tu nađi device name i promeni ime uređaja.Da li postoji opcija da se imenuju uredjaji? Imam 2 njihova boxa i 2 tva na listi a svi se isto zovu.
U pravu si, ja sam isto ovo primedbovao još pre pola godine.Ta izmena ne resava nista jer se oba boxa zovu A1 smart box i oba televizora imaju razlicita imena a svima pise SMART_TV_ANDROID_TV. Na eonu moze da se menja pa zato pitam da li moze i ovde.
I mene interesuje. Ako neko može da mi pozajmi A1 Xplore TV (24h), mogao bih da ispitam sa nekoliko VPN-a i ControlD neka se javi.Da li neko zna koji VPN radi za A1 Xplore TV?
Ovde je reč o aplikaciji koja se instalira direktno na televizor, bez boksa, zbog toga su dve posebne temeZar app nije na boxu? Plavuša sam sigurno grešim ali sam htela da pomognem i da skrenem pažnju na bsgovanje samo od sebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari