Ne mora da vrati, ali može karticu da baci jer ne može da se iskoristi u te svrheNe. Dobio si gratis prepaid broj.
E to me zanimalo, hvalaJa sam u decembru uplatio 1000 din i na računu za januar se videlo kao plus.
Mislim da su ljudi otisli iz Telekoma zbog aktuelnih politickih desavanja u Srbiji.U ovom kvartalu Yettel ima minus od 589 brojeva. Poređenja radi, Telekom je na -8.683, dok je A1 na +9.272. Dakle, A1 jeste imao jak kvartal po portabilnosti. Yettelov minus je ovde minimalan i više pokazuje stabilnost baze.
Kad neko zaista gubi korisnike u velikom broju, to se vidi u hiljadama, što je slučaj kod mts-a, a ne u par stotina na tržištu sa milionima brojeva.
Može se reći da A1 trenutno dobija najviše u portabilnosti, ali ne treba zanemariti i podatak da je iz A1 otišlo više korisnika nego iz Yettela.
Bilo je tako ranije, ali su krajem prošle godine počeli da blokiraju te brojeve. Neki uopšte ni ne uspeju da se zakače na mrežu, a nekima radi samo dolazni saobraćaj. Naravno, uplata kredita ne funkcioniše, kao ni povezivanje sa aplikacijom Moj A1, a u poslovnicama te brojeve ni ne vide kao aktivne, niti mogu naknadno da se registruju ili tako nešto.A1 moze da se koristi kao bilo koji prepaid broj. Dobije se random 061 broj, koji predje u broj koji se prenosi, ako se prenos realizuje. U suprotnom, ostane taj 061.
A što su ga uopšte zvali iz A1? Čini se da je ovde prenos odbijen iz nekog razloga, pa da Yettel između ostalog zato i nije imao račun da ponudi nešto više.Sad moram opet da podnosim novi zahtev u A1 i da caletov broj bude kod mene par dana dok me ne nazovu.
Stavi mu eventualno preusmeravanje poziva na tvoj broj, kad se ne javi ili odbije…Pre skoro dve nedelje sam podneo zahtev za prebacivanje mog drugog broja u A1, posto taj drugi broj ne koristim ja, vec tata, njega su zvali i iz A1 i iz Yettela, on im kaze da je samo korisnik broja, a da sam ja vlasnik i da im moj broj. Kazu zvace me i nisu me nazvali. U prosli petak samn zvao call centar da vidim sta se desava i kazu da ce proslediti moj kontakt telefon koleginici koja je zvala tatu i nisu me ni tada zvali. Jutros su ga opet zvali i opet im je dao moj broj, nazvali su me i nude mi fenomenalan paket Yettel 7 za samo 1800din, reko pre mesec dana sam produzio ugovor na mom drugom broju i nudjeno mi je 12 meseci za 1din + 12 meseci sa 50% popusta za Yettel 30 kaze nema sanse, takva ponuda ne postoji i jos se smeje lik dok mi prica. Kaze izneo sam vam najbolju ponudu koju mozemo da vam damo. Reko prosledite dalje da me neko kontaktira, kaze nema potrebe jer takav paket ne postoji, prijatan dan i dovidjenja ... Sad moram opet da podnosim novi zahtev u A1 i da caletov broj bude kod mene par dana dok me ne nazovu.
Da ja sam bio podneo zahtev u decembru da prelazim iz yetela u a1 na prepaid i posto sam se dogovorio sa yetelom za 12x1dinar i 12 puta 50 posto ostala mi je kartica prepaid od a1.i nisam je probao do pre par dana.I ubacio je u neki tablet i kartica radi ali nema kredita.Neki 061 broj je na njoj i kad pozovem taj broj uredno zvoni i moze da se koristi kartica.Treba samo dopuniti karticu.A1 moze da se koristi kao bilo koji prepaid broj. Dobije se random 061 broj, koji predje u broj koji se prenosi, ako se prenos realizuje. U suprotnom, ostane taj 061.
Da li je taj popust od 50% na cenu od 3599 ili onu sitnu precrtanu iznad od 4599? I da li su uključene i dve digitalne usluge?Juče podneo zahtev za prenos u A1, danas dobio 12x1RSD + 12x50% za Mobile M. Tražio sam taj popust za Y30, kaže ne može toliki popust za manje pakete od M. Meni odgovara M pa nisam pritiskao dalje.
Mislim da su ljudi otisli iz Telekoma zbog aktuelnih politickih desavanja u Srbiji.
Ja sam na primer napustio MTS i presao u Yettel upravo iz tih razloga.
Mada i Yettel nesto petlja sa MTS-om... Izgleda cemo ici dalje cim istekne ugovor.
Istina je sasvim drugacija. Yettel uopste nije uvrstio N1 i Novu u svoju ponudu SVIM SVOJIM KORISNICIMA.Istina, znam mnogo ljudi koji su iz sličnih razloga otišli iz Telekoma. Ono što znamo jeste da je Yettel uvrstio N1 i Novu u svoju TV ponudu, a sigurno je da će ovi kanali i biti deo nove Yettel ponude nakon integracije sa SBB-om.
A1 sa druge strane, je takodje pokrenuo TV uslugu, ali nije ove kanale ubacio u ponudu.
Tako da ako ćemo po toj liniji, Yettel je pokazao integritet.
Zanemarimo teorije zavere.
Pročitaj ponovo moju poruku. Nisam spomenuo da je Yettel pustio taj sadržaj svim korisnicima.
Priču o ekskluzivitetu tih kanala su objavili portali sumnjivog kredibiliteta, vrhovna instanca, ne PFF grupa koja je vlasnik Yettela.
Jedino što [dosadašnji korisnici Total TV-a nakon što ga Telekom Srbije preuzme] neće moći da imaju, to je N1 i Nova S. Zašto? Zato što su N1 i Nova S potpisali ugovor o ekskluzivitetu sa PPF-om i Etisalatom i oni će morati da budu samo na SBB mreži", objasnio je [predsednik Aleksandar] Vučić.
[Programski direktor N1 Igor] Božić ističe i da suprotno ugovoru o ekskluzivitetu, N1 nije uvršten na Yettel mrežu što, kako kaže, navodi na pitanje da li je naša vidljivost suspendovana u neku ruku.
Kada je reč o uključivanju N1 i Nove S na Net TV, [generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir] Lučić je rekao da su oni imali ponudu u toku pregovora i da to može da se dokumentuje, da za bolji ekonomski aranžman budu prisutni na svim mrežama. "Faktički, za iste pare koje sad dobijaju za ekskluzivan ugovor, mogli su da dobiju te iste pare garantovane, plus nacionalnu [kablovsku] pokrivenost koja bi im omogućila značajno bolji prihod od marketinga i veći uticaj", rekao je Lučić i dodao da su oni to odbili. "I to vam sad govori samo, pravo da vam kažem, zašto taj vrh direktora i treba da bude smenjen. Oni su prihvatili lošiju ponudu. Oni su prihvatili ekskluzivan ugovor sa SBB-om. Da pomognu našu konkurenciju", naveo je.
Izvini na kasnom odgovoru, to je ova ponuda. Doduše da važi do kraja februara je bilo u notifikaciji, ali nisam slikao notifikaciju dok je bila u notification bar-u.@ArnautPavle Možeš li da ostaviš screenshot te ponude?

Pisano već mnogo puta, najjeftinija i najniža ponuda 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu se dobija podnošenjem zahteva za prenos broja u A1 SRB mrežu prepaid ( dopuna ), ako želite da ostanete u Yettel mreži.Koju ponudu sada Yettel daje ako podneses zahtev za raskid ugovora ili prenosis broj u drugu mrezu?
Isto i za postpaid?Pisano već mnogo puta, najjeftinija i najniža ponuda 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu se dobija podnošenjem zahteva za prenos broja u A1 SRB mrežu prepaid ( dopuna ), ako želite da ostanete u Yettel mreži.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari