Diablo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.11.2003
- Poena
- 650
Novom laptopu koriscenom manje od mesec dana kapacitet baterije pao za 20%, s tim da je samo u toku jednog dana/noci pao za 15% - vidi sliku.
Narednim punjenjima/praznjenjima nisam uspeo da je rekalibrisem te je kapacitet ostao smanjen.
HP ProBook 460 G11 16' / 1920×1200 (WUXGA) / Intel Core Ultra 7 155H / 32GB / 1TB SSD / nVidia RTX 2050
Laptop vracen sa reklamacije sa objasnjenjem:
"Laptop reprodukuje 4k video u trajanju od 5h. Laptop detaljno testiran, ispravan, baterija radi u skladu sa specifikacijom proizvodjaca."
Nisam nasao nikakve specifikacije proizvodjaca, ali guglanjem sam nasao da bi baterija trebalo da traje preko 9h za reprodukciju 4K sadrzaja (iako rezolucija ekrana nije 4K).
Mozda su testirali sa RTX 2050 grafickom a ne integrisanom? Misam pametan...
Imam li pravo na neku zalbu ili da prihvatim tako kako je?
Hvala!!!
Narednim punjenjima/praznjenjima nisam uspeo da je rekalibrisem te je kapacitet ostao smanjen.
HP ProBook 460 G11 16' / 1920×1200 (WUXGA) / Intel Core Ultra 7 155H / 32GB / 1TB SSD / nVidia RTX 2050
Laptop vracen sa reklamacije sa objasnjenjem:
"Laptop reprodukuje 4k video u trajanju od 5h. Laptop detaljno testiran, ispravan, baterija radi u skladu sa specifikacijom proizvodjaca."
Nisam nasao nikakve specifikacije proizvodjaca, ali guglanjem sam nasao da bi baterija trebalo da traje preko 9h za reprodukciju 4K sadrzaja (iako rezolucija ekrana nije 4K).
Mozda su testirali sa RTX 2050 grafickom a ne integrisanom? Misam pametan...
Imam li pravo na neku zalbu ili da prihvatim tako kako je?
Hvala!!!