Kontaktirao sam čak i podršku tada kada sam pokušavao da dobijem Apple kodove, ali su oni samo rekli, to nije do nas, to je do Apple-a 🙂
meni su npr za nestizanje kodova od paypal-a rekli da je do njih (do globaltela) i da su svesni problema.U praksi, pozivi i poruke od Apple jako retko stižu.
To je malo do Globaltela, a malo i do posrednika koji Appleu prodaje saobraćaj.
Za Apple je neozbiljno to sto ga nije briga za kvalitet rute. Oni imaju statistiku neuspesnih isporuka.
Poz!Koja je procedura zamene izgubljene Globaltel kartice?
Da li to Globaltel šalje kurirskom službom ili mora da se kupi nova kartica pa da se na njoj portuje stari broj?
To sam i ja pročitao na njihovom sajtu, ali pravila su se promenila. Dva put sam ih zvao i oba puta rečeno mi je isto.Poz!
Evo ovako piše:
Ukoliko ste registrovali svoj broj telefona, potrebno je samo da nam pošaljete mejl sa kopijom lične karte ili podacima sa registracije broja na [email protected] i dobićete novu SIM karticu sa svojim izgubljenim brojem telefona.
Ukoliko izgubite SIM karticu, a niste registrovali svoj broj, potrebno je da pratite ova dva koraka.
Korak 1. Na mejl [email protected] potrebno je da nam pošaljete brojeve poslednja tri dolazna poziva ka broju koji ste izgubili ili okvir sa vidljivim brojem, kako bismo bili sigurni da je broj koji želite da prebacite vaš.
Korak 2. Potrebno je da kupite novu Globaltel SIM karticu ( koju nećete aktivirati) i nakon toga nam pošaljete mail sa potrebnim podacima i novim Globaltel brojem nakon čega ćemo vam ponovo dodeliti vaš broj koji ste izgubili.
S obzirom da je broj registrovan onda procedura gore navedena.
Šta znači Bečka škola. Svaka čast. 😀😉Sve necu da se namecem.😁
Ni A1 ne nudi esim kod prenosa broja na prepaid, nego mora fizički sim, pa ti posle menjaj na esim.
Mislim, mogli bi malo da budu u toku sa vremenom. Danas ima telefona koji ni nemaju slot za fizički sim.
A znači to je sad nisam znao.To sam i ja pročitao na njihovom sajtu, ali pravila su se promenila. Dva put sam ih zvao i oba puta rečeno mi je isto.
Rečeno mi je da kupim Globaltel karticu, da je registrujem, da ih pozovem i da će oni izvršiti zamenu broja na toj kartici. Rekli su mi da to mogu uraditi i na nekoj kartici koju ne koristim, a da je registrovana na moje ime.
Videću šta ću, imam jednu registrovanu karticu koju ne koristim, pa ću na njoj najvjerovatnije izvršiti zamenu. Potrebno je da ih pozovem, da izdiktiram broj telefona i serijski broj kartice, a oni će u najbržem mogućem toku izvršiti zamenu. Kada sam pitao koji je to rok nisu znali da mi kažu.
Evo, danas mi je emailom stigao odgovor. Pravo na 200 GB preneseni brojevi dobijaju uz Freepaid, najkasnije tri meseca od prenosa broja.
Uz dužno poštovanje isto s**anje drugo pakovanje.@Trollface Nije mts vlasnik Globaltela već Telekom Srbija. Globaltel i mts posluju nezavisno, i sem što mts vrši neke uslužne poslove za Globaltel, nemaj veze jedno s drugo, osim što imaju istog gazdu.
Druže, probao sam ovo, ista brzina interneta. Bili su bolji dok su bili u sastavu A1.tako je. samo naziv profila stavis globaltel i APN: globaltel (ostala polja prazna)
mts i globaltel ne postoje kao pravna lica. sve je to jedno pravno lice - Telekom Srbija a.d.@Trollface Nije mts vlasnik Globaltela već Telekom Srbija. Globaltel i mts posluju nezavisno.
Globaltel nikad nije bio u sastavu A1. Oni su samo koristili A1 kao mrežu - bili su potpuno nezavistan MVNO - čak su imali i MNC 220 11. Sada su samo brend Telekoma Srbija.Bili su bolji dok su bili u sastavu A1.
Prenet mi je broj u Globaltel već 5 dana, ali i dalje imam problem sa SMS-om. Ne rade mi dolazne poruke, 2 put sam zvao i još problem nije rešen. Jedino mi stižu njihove test poruke.
To bas prakticno ne mora da visim u poslovnicuGlobaltel je deo Telekoma Srbija.
Pravimo razliku između brendova pod kojima Telekom Srbija prodaje usluge:
- mts fiksne usluge
- supernova fiksne usluge
- mts mobilne usluge
- globaltel mobilne usluge
Pod svim ovim brendovima usluge pruža ista firma, isto pravno lice: Telekom Srbija a.d.
Ako ti je potrebna zamena SIM kartice, procedura je sledeća:
- kupuješ novu Globaltel SIM karticu na moj kiosk ili u mts poslovnicama (prodaju ih).
- registruješ tu novu SIM karticu na sebe (mora da bude registrovana na istu osobu kao i stara)
- zoveš Globaltel call centar na broj 06771234, daješ broj telefona sa stare (izgubljene) kartice, daješ broj telefona sa nove kartice, i svoje lične podatke
- stara SIM kartica se deaktivira a broj sa stare se dodeljuje novoj SIM kartici (broj sa nove se deaktivira).
Nadam se da je sad jasnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari