Šta je novo?

Battlefield 6

101 pobeda u Redsecu, nije lose 😀
Screenshot 2026-02-12 103721.png

U zadnje vreme sam poceo na apsolutno svaku pusku da stavljam Hollow Point ammo. Osim ako igram Thermal jer onda realno malo prostora ima. Iskreno je must have. Nije to ono sad da ces ti da pogadjas headshot toliko, ali kad pogodis onda boli. 3 metka u glavu do 75m, 2 do 20m. Mnogo puta je protivnik prone na 50m ili ima malo health-a i tih 38 dmg itekako znaci.
Bolje potrositi poene na Hollow Point na pusci na kojoj je recoil takav kakav je. Moze se samo igrati bliska borba ili tap fire jer je recoil moguce kontrolisati samo do 20m. Najbolji underbarrel na TR7 dodaje na preciznost samo jedan-dva poena vise sto je beskorisno.
Evo jednog videa o tome. Ovo nikako nisam trebao da dobijem ali iz nekog razloga je TR7 dao 3 headshota, dva pa tap fire onda.

Ček šta je ovo samo 2 mape?
I to ova u hangaru će biti klasnična mala CoD mapa sa nightvisonima.

Prilično jadno za koliko 25€ BP Pro?
Ili je BP Pro još skuplji.

Idemo, jedva čekam 🙂

Videcemo kako to izgleda

Ja ne znam sta to ljudi tacno zele od igre. Apex legends je izbacena pre 7 godina i danas na dnevnom nivou ima 200 hiljada igraca. Kad se setim kad je igra izasla apdejt po sezoni je bio otprilike jedna, dve puske i jedan karakter u igri i to je to. Mapa je bila jedna godinu dana. Jedina bitna stvar koja je valjala da drzi igrace je sto je igra bila ispeglana dovoljno.
Otprilike da su Battlefield 6 kupile dve grupe ljudi, veterani koji su navikli da u Battlefield 1 kampuju tenk na Amies i imaju 80 kilova. I kojima se ne svidja prebrzi TTK. Jako malo ljudi koje znam iz BF1 igra BF6.
Druga grupa su verovatno oni koji igraju svaku mogucu igru po 100h i onda prelaze dalje, nije mi shvatljivo.
Tacno je da igra nije perfektna, mene odbijaju mnoge stvari (nisu mape jer ih ima sasvim dovoljno) ali uz Redsec i osnovnu igru itekako ima mesta za raznovrsnost kontenta i za isprobavanje neceg novog.
EDIT: Govorim u svoje ime jer ja sam verovatno od retkih koji voli i BR i Battlefield i zato mene igra drzi i dalje i drzace me.

Poslednja izmena:

Šta im je sad razlike između limited-time event i limited-time mod?

Zaboravili su neki sniper da dodaju, skoro u sve kategorije dodali novo oružje. Realno kao da nema dovoljno i druga stvar ko će to sve grindati?

I close combat mapa i to još TUNEL mapa ... o bože, da tako nešto hoću da igram igrao bi neku singleplayer igru.
Za mene samo potencijalno jedna mapa nova ovu HAGENTAL BASE verovatno neću igrati isto kao što izbegavam trenutno Empire State, Manhattan Bridge i povremeno Iberian Offensive ne volim te urbano sređene mape kao da pre 5 mita tamo ljudi živeli.
Siege of Cairo i New Sobek City igram jer mi imaju vojnu atmosferu da se već tamo dešava konflikt.

Jako oskudno, videću kakvi budu skinovi za likove pa možda im i dam kintu inače sam odlučio da što manje dajem na mikrotransakcije u igrama a već otišlo 25€ na D2:R DLC a sad će i na ovo 😂 ode 50€ a ni novu igru nisam kupio.

Ogroman changelog 😳

😂 vazno da su oni uzeli po 70e sad lagano, ne zurimo nigde.

Sto se mene tice bitne su samo mape. Sto vise mapa, sve ostalo je ok.
Po meni je ok da ima sto vise mapa ,ali dzabe i da stave 30 njih kada nema opcije biranja . Kada ces ti sve da ih igras pogotovu onu koju ti zelis.

Iskreno nisam ni video da moze castom. Mozda i jesam ali nisam obracao paznju. Volim uskreno da mi se vrte mape koje mi da, tako ujedno igram sve njih.

Nisam imao problem sa Firestorm u BF3 ali ovde mi ubije volju za igranjem pa sam najvise zbog njega morao Costume Search i dok sam redovno igrao.
A kako sve manje igram i kako su mi sesije sve krace gledam da ta 2-3 konkvesta ili Eskalacije budu na mapama koje najvise volim.

Ja i par drugara svako veče przimo Conquest

Citam changelog poslednji
  • Fixed an issue where the Flashlight could appear slightly misaligned when equipped on the MP5.
A posle toga
  • PW5A3, SGX: Increased recoil, making them slightly harder to control and less precise at longer distances.
Koji su to slepci da ne mogu da nazovu oruzje kako jeste. Battlefield 1 je imao prava imena i Battlefield 4 i Battlefield 5.

ostvaren cilj konacno m4a1 0.1% 🙂

Prilozi

• gfs.png
    gfs.png
    499.1 KB · Pregleda: 43
ostvaren cilj konacno m4a1 0.1% 🙂
Da se ne lazemo puska izuva. Do 50m ne znam sta moze tako da joj parira. Moj skor sa M4A1 pre par sati. Komotno sam mogao da skinem i zeleni laser i dodam nesto drugo umesto jer su ubistva iskljucivo bila ADS.

Prilozi

• Battlefield 6 Screenshot 2026.02.16 - 19.20.25.42.png
    Battlefield 6 Screenshot 2026.02.16 - 19.20.25.42.png
    970.5 KB · Pregleda: 37
Sta ste napakovali na nju?

Sta ste napakovali na nju?
Battlefield 6 Screenshot 2026.02.16 - 23.18.52.67.png
Meni ovo trenutno odgovara za ADS build. Eventualno moze da se ustedi na suppressor 5, 5 za ammo i umesto Classic Vertical da se stavi 6H64 Vertical underbarrel. E tu se vec dobije 20 poena koji mogu ici za blue/green laser. Cak ni Iron Sight joj nije ni malo los.
Do 50m dva puta burst mrtav je svaki. Malo preko toga tap fire ili 3-4 manja burst-a.
Generalno maltene svaka puska na 20m+ bi trebala da se igra sa burst/tap fire. To kada se uigra i TR7 postaje laganica.

evo kod mene ,ja koristim dve vrste 😀
moze tu mnogo toga da se kombinuje ali ovo mi je za sada ok.

Prilozi

• aefaea.png
    aefaea.png
    2.1 MB · Pregleda: 25
  • rrt.png
    rrt.png
    2.2 MB · Pregleda: 23
Za slucaj da niste pogledali. Ja se trudim da uvek koristim suppressor jer nema nedostatak realno, a mnogo znaci zbog spotovanja.

Nazad
Vrh Dno