Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Ali ljudi shvatite da S26 ima dušu 😂 ostace meni ova moja taraba S24U do daljnjeg. Da hoce da se zeznu da opet naprave ovakvu ravnu kockastu ciglicu, uzeo bih ga na keca

Odličan video. Kao da sam ga ja pravio. Strašno je koliko ljudi lako pada na stvari koje su tu lijepo objašnjene.

Zna li se kad ce biti kod nas kod operatera u ponudi S26 (mali)?
Neko ceka sluzbeni telefon, pa kako nisu imali u januaru S25 (iako ga imaju operateri na prodajnim mestima u izlogu na pipni me slobodno) sad ceka S26 da se pojavi...

Vraćam se na Samsung 2030-e kada krenu sa Silikon-karbon baterijama🤣

Zasto mrzis snazan Exynos? 😢|

Snap je napucan kod Ultra serije, oduvek.

Kladim se, da ako bude makar i minimalnog poboljšanja na planu kamera, da ce da se prodaje još bolje od S25 serije😁

Posle 17PM sam znao da nece biti nekih velikih poboljsanja kod Samsunga (posebno za bateriju), posto jednostavno vide da im prica prolazi.
HM8L gura 12h SoT (sve na mobilnim posacima) i zaista ne vidim zasto bih ja npr. uzeo obican S26 posebno ako baterija ostane ista.

Nisam fan malih telefona (poslednji Nokia C5-03). Presao sam sa S24U na HM7P, planirao da predjem na S25U ali mi se nije dalo (pored svih onih promicija)😃
Sada cekam S26U tamo u aprilu/maju ako bude promicija neka dobra ili prelazim na HM8P.

Nazad
Vrh Dno