Šta je novo?

PlayStation 4 - Šta treba znati o prvom uključivanju, korišćenju i održavanju

Ne, pise u naslovu da je za PC koliko vidim

U pravu si..

kupio digitalnu igricu red dead 2 instalirao usao u igricu dosta se greje tj bucna
Kad igram druge igrice na cd dosta se manje igreje nije toliko bucna?
Pasta menjana prosle godine

RDR 2 je jedna od najzahtevnijih igara. Tako da nije čudno da se konzola muči. Možda treba da se pročisti prašina iz konzole.
ponovo sam sad zamenio pastu stavio kvalitetnu cooler master od 1000 dinara
Stara pasta losa bila dosta
Sad zamenio pastu ogromna razlika nije vise bucna
Da znam da je zahtevna

Imam cudan kvar na ps4 dzojstik zna od sama od sebe da iskljuci samo kod red dead 2 tj cim udjem u igricu crveno svetli
dok ostale igrice svetli plavo boje
danas kupljena digitalna igrica

Promenio sam hard disk ubacio jaci od 1tb
Medjutim moram da uradim update skinuo na flesh uradio kako treba fat32 itd
Upalim sonu udjem safe mode i dzojstik radi samo ne mogu da idem gore za izaberem update file nikako
samo na broj 7 mogu uradim kao reistalacije sony nece da nadje ni file nista
Sta moze da bude problem

ima neko preporuku gde prodati "čipovani" ps4 slim? na kp oglas propadne na 100. stranu u roku od tri dana, za bench nemam dovoljno postova...

ima neko preporuku gde prodati "čipovani" ps4 slim? na kp oglas propadne na 100. stranu u roku od tri dana, za bench nemam dovoljno postova...
Imas 4-5 grupa na fb vezano za konzole, a ima i IT Berza grupa u kojoj ima fazon 20.000 ljudi i objavljuju ljudi svakodnevno oglase.

Pozdrav ekipo. Imam neka pitanjca u vezi PS 4. Kupljen je pre 6-7 godina i do skoro nije uključivan ( zadnje 3-4- godine). Sada sam ga uključio i imam par stvari koje su mi nejasne. Prvo, šta znači čipovana konzola, drugo, kako da znam da li mi je čipovana konzola, treće ako pored prvog naloga otvorim i drugi da li i preko njega mogu da kupujem igrice i poslednje, ako sam, recimo, na UK nalogu , čemu služe prodavnice igrica za ps? Hvala puno na odgovorima i pomoći ! 🙂

Чипована конзола може да пушта пиратске дискове и мислим да не смеш да је качиш на интернет јер ти се брикује конзола. Али сад се већином купују дигиталне игре.

Поред првог/главног налога можеш отворити још налога, укупно 16.
Најбоље да направиш индијски налог где су игрице јефтиније.
На њему купиш игрице а играш са првог налога ако хоћеш.
Можеш да купиш и налог са игрицом исто са мале паре.
Имаш и апликацију која прати попусте.

За продавнице нисам најбоље разумео шта си хтео да питаш?

Чипована конзола може да пушта пиратске дискове и мислим да не смеш да је качиш на интернет јер ти се брикује конзола. Али сад се већином купују дигиталне игре.

Поред првог/главног налога можеш отворити још налога, укупно 16.
Најбоље да направиш индијски налог где су игрице јефтиније.
На њему купиш игрице а играш са првог налога ако хоћеш.
Можеш да купиш и налог са игрицом исто са мале паре.
Имаш и апликацију која прати попусте.

За продавнице нисам најбоље разумео шта си хтео да питаш?
Hvala puno, a za prodavnice pitam jer vidim da postoji dosta prodavnica u Beogradu koje prodaju igrice za PS4 pa ne znam da li da ih kupujem, ne znam da li će raditi na mojoj konzoli?

Игрице за PS5 неће радити на PS4, али обрнуто хоће.

Ако је чипована онда мораш да пазиш.

Pozdrav svima. Imam problem, ne mogu da kupim nijednu igru od petka na PS Store karticom, kada idem Purchase izbaci mi “An unidentified error”. Isti problem ima i moj drug. Da li je neko upucen sta se desava i kako resiti ovo ? Hvala !

Dešava se to da je onemogućeno plaćanje karticama iz Srbije i važi za sve banke.

Nazad
Vrh Dno