Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Za turski na sajtu se samo namesti u linku da bude /en-tr umesto /tr-tr

Mene izgleda braca Indijci provalili i nema vise 🙁

Prilozi

• IMG_1132.png
    IMG_1132.png
    212.8 KB · Pregleda: 93
Bzvze ako je zaista tako. Uskoro će High On Life 2 pa ću da probam Indijski.
Ali i da je zaista tako, verujem da će dopuna walleta da radi.

Ja ne mogu da dodam karticu na indijski. Traži da unesem adresu. Probala sam i sa nekom nasumično generisanom u Indiji i sa pravom, i u oba slučaja mi izbacuje grešku. Nema opcije za Apple Pay ni PayPal. Na turskom još nisam probala.

Malcice sam istrazio, i kome nije puno da uzme odmah 5000 rupija, ovo je jedna od boljih ponuda, a da nije preko amazona.
Sajt Driffle, kod za popust je GGGIFT ili AKSGIFT. Ima naravno i drugih kupona, neki je mozda cak i povoljniji. Na screenshotu je izabrana kupovina karticom.

1770647335264.png

^ Sad vidim da mi je ukljucen Driffle protect koji kad bi se sklonio, ispalo bi jos povoljnije.

1770653185332.png

Jel to nije moguće ulogovati se na turski nalog bez VPN-a? Pokušavala sam da sam se prijavim na kompu i u aplikaciji, izbacivalo mi da je pogrešna lozinka, a znam da nije. Promenim je, opet isto, upalim VPN radi probe i ulogujem se bez problema.

Jel to nije moguće ulogovati se na turski nalog bez VPN-a? Pokušavala sam da sam se prijavim na kompu i u aplikaciji, izbacivalo mi da je pogrešna lozinka, a znam da nije. Promenim je, opet isto, upalim VPN radi probe i ulogujem se bez problema.
Dodaj SMS verifikaciju.

Moguce je, meni nekada baguje. Izbacuje gresku i slicno.
Sacekam malo, otvorim novi tab i onda proradi

Meni se dešavalo da izbaci grešku za pass i mora da se menja. Nakon dodavanja sms verifikacije (svaki put kad se logujem stiže sms) nije bilo problema.
Desava se na chrome-u da izbavi server time-out nebitno koji je acc region.

Dobio sam novu raifaisen virtuon karticu i probao da promenem staru koja je na indijskom ps+ i ne prolazi ;-( a uplatio samo 3 meseca....

Probao sa 3 kartice iz različitih banaka, ne prolazi mi ništa..
Bilo je lepo dok je trajalo 🙂

Srećom sam skoro uzeo neke preordere preko Indije, ima sta da se igra do leta..

Ne mogu da dodam karticu ni na turski nalog. Nisam uspela da se uhvatim ni za poslednji vagončić. 😂

Kupljena igra na turskom nalogu sa balansom bez problema, tako da bar to radi sigurno.

Nazad
Vrh Dno