Šta je novo?

Veliki telefoni sa ekranom od 7 inča se vraćaju: dva velika brenda već ih razmatraju

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
vivo-X-Note.webp

Veliki telefoni sa ekranom od 7 inča se vraćaju: dva velika brenda već ih razmatraju​

Telefoni sa ekranom od 7 inča mogli bi da se vrate na tržište, jer dva proizvođača procenjuju potencijal velikih flegšip modela

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...-vracaju-dva-velika-brenda-vec-ih-razmatraju/

Ja bih više voleo da se vrate neki manji formati.

Ni ja ne volim glomazne telefone. Em su teški, em ne leže lepo u ruci, em im je baterija kraće trajala. Ovaj sad što imam je granica glomaznosti (6,67"), tj. smatrao bih ga glomaznim da je veći za samo desetinu inča.

Ne samo 7 inča,i veći.Volim velike ekrane,tableti sa sim karticama imaju loše karakteristike inače bi ih koristio kao primarni uređaj.

Tako su mi izgledali ljudi sa HTC HD2 ko se seća tih vremena, 2009-10ta godina. Ja sam imao Magic, i to bila ekrančina za tadašnje telefone.

Naredna tura smejanja je bio Galaxy Note 2, a to sve telefončići za današnje.

Ne samo 7 inča,i veći.Volim velike ekrane,tableti sa sim karticama imaju loše karakteristike inače bi ih koristio kao primarni uređaj.
Mislim da ima i veoma ozbiljnih tableta.
Mada, zavisi za šta bi koristilo taj potencijal.

Ja evo, treću godinu živim "na tabletu" i razumem tvoje razmišljanje.
Da veći ekrani nemaju svojih prednosti, ne bi pravili telefone na preklop.

Ja sam krenuo sa nekako sigurnih 10 inch, a danas bih komotno uzeo 12.

Naravno, ima li većih, ali računam i na to da bude dovoljno kompaktan za svakodnevno nošenje.

Sad kad imamo savitljive ekrane teknologi ja ne znam sto ne prave telefone kao snajderski metar, pa lepo ga izvadis i izvuces koliko ti treba ekrana.

Pre 6+ godina sam koristio Asus Fonepad 7 kao telefon, svi su me pitali kakav ti je to televizor... šta znam, meni nije smetalo, imaš veliki ekran, mogla da se spoji tastatura pa da kucaš dokumente. Jedina mana je bila što je teško stajao u džep.

Nazad
Vrh Dno