Ima, ali sam mislio na neki specijalizovani tracker za prvenstveno ps4/ps5, nintendo, pc... Ne znam sta od toga postoji a klinac krenuo da igra na ps4 pro pa ga sve interesuje 😉
Nema bonus za seeding?Ima tamo sve, ali je teško održavati ratio jer niko ništa ne skida, tako da bolje gledajte neki general trener sa brdo članova (FL, TL, IPT) 🙂
Hvala lepo na iscrpnom i iskrenom odgovoru 😉@nikola5702
Seedbox obavezan, a i sa njim daj boze da sakupis 0.1 ratio 😀 (jer jelte svi imaju seedbox pa je trka ko ima bolji i ko pre skine fajl)
U sustini je smaranje, prvih nekoliko meseci samo freeleech i ne pipas drugo nista dok ne sakupis 3-4tb i onda je laganija prica.
Ima bonusa za seed samo treba da seedujes nekoliko TB i to godinu dana da zaradis nesto.
Pozivnicu ne mogu da saljem, izvini, menjao bih jedino za ptp ili btn (da budem siguran da neces da zeznes nesto), jer su svi povezani i ako dobijem ban na ggn-u na primer, mogu da me banuju i na ostalim trackerima. Zavisi od prekrsaja.
Ako te interesuje put kako do invitea ides na MAM (interviju), preko njega posle 2 godine upadnes na OPS, na opsu ti treba 50 uploada i 3 meseca i imas GGN.
Ako nisu otisle, moze l meni jedna ? 😎Imam 3 pozivnice za hd-space takodje.
Previše je to cimanjanz taj tracker, iskreno. BTN i PTP su mnogo bolji, barem meni.
GGN imas na EmpIstrazio malo i ja danas i dosao do istog zakljucka. Ako neko ima bio bih veoma zahvalan 😉
Imas mozda za BTN pozivnicu?Previše je to cimanjanz taj tracker, iskreno. BTN i PTP su mnogo bolji, barem meni.
Ako je ostalo jos pozivnica vrlo rado bih prihvatio jednu....🙂Imam 3 pozivnice za hd-space takodje.
I ovde da se zahvalim 🙂Samo da javim, da sam sve tri pozivnice iskoristio za CB za članove ovog foruma. Kada budem imao još, javljam.
Pošalji email na pp.Ako je ostalo jos pozivnica vrlo rado bih prihvatio jednu....🙂
Kome treba nek posalje email na pp ostalo jos vremena do isteka pozivnica:hd-space.org
free invitation mode
Imam 3 pozivnice, pa ko želi.
Univerzalni traker, nije mnogo težak za održavanje, nije baš top sa sadržajem, ali nije loš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari