Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav, interesuje me neki tracker gde imaju azurne igre za PS4 (a i PS5, dok ne stigne jailbrake). Imam TL i IPT za zamenu...

Ima, ali sam mislio na neki specijalizovani tracker za prvenstveno ps4/ps5, nintendo, pc... Ne znam sta od toga postoji a klinac krenuo da igra na ps4 pro pa ga sve interesuje 😉

Onda neki gaming tracker jedino.

Ako bi mi neko udijelio invite za TL ili FL, bio bih zahvalan 🙂 .

Imam dve pozivnice za Crnu Berzu, pa ako je neko zainteresovan neka piše na PM.

Istrazio malo i ja danas i dosao do istog zakljucka. Ako neko ima bio bih veoma zahvalan 😉

Ima tamo sve, ali je teško održavati ratio jer niko ništa ne skida, tako da bolje gledajte neki general trener sa brdo članova (FL, TL, IPT) 🙂

Jako težak za održavanje. Ja nisam uspeo da uspostavim ratio i uklonili mi nalog. To mi se desilo možda na još jednom trackeru. Takvi me više ne interesuju uopšte. Ili no ratio trackeri ili koji imaju bonus sistem.

@nikola5702
Seedbox obavezan, a i sa njim daj boze da sakupis 0.1 ratio 😀 (jer jelte svi imaju seedbox pa je trka ko ima bolji i ko pre skine fajl)
U sustini je smaranje, prvih nekoliko meseci samo freeleech i ne pipas drugo nista dok ne sakupis 3-4tb i onda je laganija prica.
Ima bonusa za seed samo treba da seedujes nekoliko TB i to godinu dana da zaradis nesto.

Pozivnicu ne mogu da saljem, izvini, menjao bih jedino za ptp ili btn (da budem siguran da neces da zeznes nesto), jer su svi povezani i ako dobijem ban na ggn-u na primer, mogu da me banuju i na ostalim trackerima. Zavisi od prekrsaja.

Ako te interesuje put kako do invitea ides na MAM (interviju), preko njega posle 2 godine upadnes na OPS, na opsu ti treba 50 uploada i 3 meseca i imas GGN.

Poslednja izmena:
Previše je to cimanjanz taj tracker, iskreno. BTN i PTP su mnogo bolji, barem meni.

hd-space.org
free invitation mode
Imam 3 pozivnice, pa ko želi.
Univerzalni traker, nije mnogo težak za održavanje, nije baš top sa sadržajem, ali nije loš.

@nikola5702
Seedbox obavezan, a i sa njim daj boze da sakupis 0.1 ratio 😀 (jer jelte svi imaju seedbox pa je trka ko ima bolji i ko pre skine fajl)
U sustini je smaranje, prvih nekoliko meseci samo freeleech i ne pipas drugo nista dok ne sakupis 3-4tb i onda je laganija prica.
Ima bonusa za seed samo treba da seedujes nekoliko TB i to godinu dana da zaradis nesto.

Pozivnicu ne mogu da saljem, izvini, menjao bih jedino za ptp ili btn (da budem siguran da neces da zeznes nesto), jer su svi povezani i ako dobijem ban na ggn-u na primer, mogu da me banuju i na ostalim trackerima. Zavisi od prekrsaja.

Ako te interesuje put kako do invitea ides na MAM (interviju), preko njega posle 2 godine upadnes na OPS, na opsu ti treba 50 uploada i 3 meseca i imas GGN.
Hvala lepo na iscrpnom i iskrenom odgovoru 😉
P.S. znam da je mala verovatnoca, ali ako neko ima PTP ili BTN, imam ratio 50+ na TL, IPT, FL i CB i mogu da posaljem dokaze. Nas radi 24h sa 8TB za torrente 1TB nvme cache i 1Gbps Up/down, tako da nema brige za seed 😉

Imam 3 pozivnice za hd-space takodje.

Previše je to cimanjanz taj tracker, iskreno. BTN i PTP su mnogo bolji, barem meni.

To jeste, samo doci do BTN-a i PTP-a, treba 500 uploada na OPS-u (jedino da kupim 500 pesama i ispunjavam requestove sto izadje oko 500$, posto veze nemam sa pravljenjem flac fajlova) ili 250 uploada na GGN-u (ovde je nemoguca misija, okacis igru npr v1.15, neko okaci sledeci apdejt 1.16 i tvoj torrent izbrisu lol). Zato i jesam na svim mogucim trackerima (15+) da dodjem do ova dva, posle cu napustiti vise od pola.

@micko357
Da, bravo, emp sam zaboravio.

@nikola5702
Tamo moras biti 3 meseca clan i great perv user class za ggn ivajt, to ti je 100gb uploada i bar 5 uploadovanih torrenta. Najlakse sa emp-a, uploadujes 5 nasih, nemaju skoro nista nase tamo. Vidi samo da li neko ima invajt, ja potrosio sve, ako dobijem uskoro, to mogu poslati.

Samo da javim, da sam sve tri pozivnice iskoristio za CB za članove ovog foruma. Kada budem imao još, javljam.

hd-space.org
free invitation mode
Imam 3 pozivnice, pa ko želi.
Univerzalni traker, nije mnogo težak za održavanje, nije baš top sa sadržajem, ali nije loš.
Kome treba nek posalje email na pp ostalo jos vremena do isteka pozivnica:

The free invitation mode will over after 1 days 6 hours 59 minutes 23 seconds

Nazad
Vrh Dno