Poštovane kolege
Pošto sam veliko tele u svemu ovome zanima me da je na kinesku verziju moguće instaliranje Google servisa
Vidim da je poprilično jeftiniji od global
Instaliranje Google servisa se radi iz vivo prodavnice, potrebno je oko 45sec.Hvala na brzom odg
Jel treba kakvo naučno znanje ili prosečak korisnik može srediti
Wallet radi bez problema, android auto radi bežično i žičano, povezivanje sa Samsung wear OS ne radi.Mislim da wallet radi.. mada iskreno nisam ga podešavao dok sam imao čistokrvnog Kineza.
Da. Nema Google feeda i nema notification history opcije koju neki ljudi koriste.
Побркали су са Хуавејем вероватно.Ne znam odakle ta priča odjednom da CN verzije nemaju Google servise i slično, par ljudi koji su mi se javili na oglas su mi rekli da neće CN verziju jer jer nema google servise, ne rade notifikacije, ne valja softver i slično. Mora da Samsung podriva tržište 😀
Ne radi, tj radi sa blueAi koji je za nas neupotrebljiv. Circle to search radi ali se drugačije uključuje u odnosu na global telefone.zanima me da li radi na x300, ili x200 seriji, Deep device intergration kao na s25U seriji sa gemini ai, contextual awareness, circle to search, i slično, ili ima neki svoj softwareski gimmick
Kad stigneš, piši utiske i neka poređenja sa dosadašnjim premium telefonima. U zdravlju neka služi!Stigao X300 Pro i u Kulu. Uzeo ga, a ko drugi nego...ajd pogodite...😉😊
U Pitanju je "ciljana" kineska verzija, prvo zbog fabričke opcije snimanja razgovora, i naravno veće baterije nego EU verzija.
Menjao ga za Honor Magic 8 Pro.
Pitanje za one koji ga imaju, koju verziju OriginOS-a imaju? Pitanje se odnosi na dole podvučeno.
Kod mene je PD2502APitanje za one koji ga imaju, koju verziju OriginOS-a imaju? Pitanje se odnosi na dole podvučeno.
Imao sam x100U i X200 pro pa otprilike znam šta me čeka. Smeta mi što grid na početnom zaslonu ne može biti 5x6 nego 4x6, 4x7 ili 5x9. Nezgodan je kad ga podižem sa stola zbog grbe pa ga ne mogu fino uhvatiti nego spuštam prst dolje i čvrsto držim da ne ispadne. Ergonomija mi je horor. Još uvijek ne mogu pronači kako povećati ikone u docku. Dosta su manje nego ove na početnom. Dosta funkcija je duboko u meniju pa treba vremena za snalaženje. Kod Huaweija dosta sve lakše. Čini mi se da neke aplikacije ne rade baš na 120hz iako sam postavio high refresh. Recimo Soul browser mi ne skrola tako glatko kao na nekim drugim mobitelima, dok Chrome radi bolje...Sve su to na kraju sitnice i stvar navike. Postao sam razmažen, *** godine čine svoje 😉Koje su po tebi mane?
Meni je "mana" koju sam za ova dva dana korišćenja uočio, da nema notification badges-dots(broj) za Viber aplikaciju.
Ali to sam znao i pre nego što sam ga uzeo, jer je isti "problem" bio i na Vivo X200 Pro telefonu koji sam takođe imao.
Ne, uopšte i nema takvih opcija.Long press on desktop - settings - icon badges - badge display mode - number.
Ovo ne radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari