Šta je novo?

Google Pixel 7

• Začetnik teme Začetnik teme Markic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stižu notifikacije, zvoni kad ga pozovem, tako da je do ekrana. Ne može da se priključi na komp, verovatno jer odmah se priključi u charge only mode.

Pixel 8 pro dobio sinoc update, 7 Pro nista. 🤣

Kupicu Pixel opet nikad.

Pa meni je prvi put tek posle skoro 3 godine preskocen jedan mesecni apdejt za 7 pro, sad je vrv dosao kasnije ali je dosao. Tako da ne bih to uzimao kao preveliku manu, dodje update kad tad. Svakako je daaaaleko redovniji update i duza podrska od ostalih telefona, ne racunajuci iphone koji godinama vec ima apdejte kakve znamo da ima.

Danas manje - vise svi imaju dobru i dugu podrsku, dosta proizvodjaca nudi minimum 5 godina/Android verzija za flagship modele. Nije bas tacno da Google nudi najduzu. Samsung isto daje 7 godina azuriranja.

Danas manje - vise svi imaju dobru i dugu podrsku, dosta proizvodjaca nudi minimum 5 godina/Android verzija za flagship modele. Nije bas tacno da Google nudi najduzu. Samsung isto daje 7 godina azuriranja.
Pa ako ne najdužu, onda najredovniju, svaki mesec su izbacivali apdejte za sve modele, sad preskoče po neki, ali to je daleko redovnije od ostalih androida.

Svakako su prvi sa takvom podrskom u Android svetu, ali treba pohvaliti i ostale koji slede njihov primer.

Slažem se ja za to, ovo je više bio odgovor na poruku gde neće više nikad kupiti pixel zbog apdejta, a upravo je taj apdejt bolji nego kod svih ostalih androida.
Sve ostalo i ajde, može bolje itd, ali od apdejta na pixelu mislim da nema bolje u android svetu.

To jeste malo bezveze kod Pixela, sto ti imas navodno X godina update-a, ali tokom tog perioda ne dobijas sve sto dobijaju novi modeli.
Kod mene na 8pro nikakav apdejt nije bio u suboti ili nedelju. Sekjuriti stoji na 5 Januar, a gugle plej sistem na 1 novembar i dalje, a bilo neki sitni nekiliko MB ili desetina MB ovih prethodnih nedelja.

Pixel 8 pro dobio sinoc update, 7 Pro nista. 🤣

Kupicu Pixel opet nikad.
kao prvo, kad je pixel 7 serija izašla, rečeno je 3 godine podrške, i to je isteklo, a čak i pixel 6 još dobija apdejte, tako da nema šta da se žalimo. Beta verzije isto stižu redovno, očekujem android 17 betu (ili DP) za max mjesec dana, odlično je to...

Kao drugo, bas me briga.

Telefon treba da radi jos mesec dana i sluzice mozda kao budilnik, ako mu dozovolim.

Imam problem posle poslednjeg update-a. Na mtsu ne radi data, osim tipa whatapp poruke. Imam shizuku instaliran, morao da ga aktiviram posle poslednjeg updatea i od tada kreću problemi. Zvao mts poslali podešavanja, sve je isto. Jel ima neko sličan problem?

Imam problem posle poslednjeg update-a. Na mtsu ne radi data, osim tipa whatapp poruke. Imam shizuku instaliran, morao da ga aktiviram posle poslednjeg updatea i od tada kreću problemi. Zvao mts poslali podešavanja, sve je isto. Jel ima neko sličan problem?
Jesi probao reset mobile network settings u settings - system - reset options?

Evo sad, proradilo 🙂 nemam blage šta je bio problem. Prvo sam mislio da je zbog neplaćenog računa, platio račun ono i dalje zeza. Probao karticu u drugom telefonu, tamo radi sve bez problema. Tek sa ovim resetom proradilo.
Dešavalo se ljudima na, ja mislim, 8 seriji pixela da nakon apdejta neće da radi volte (pre dok je morao shizuku) i net nije hteo. Pa su pisali da reset networks settings reši problem, tako da eto, setih se i bio sam gotovo siguran da će to da ti pomogne haha

Super, bitno je da radi a i da znaš za sledeći put

Cela ova fama oko adaptive charginga preko noci, cuvanja baterije itd je manje vise pala u vodu s obzirom da evo tacno nakon 3 godine koriscenja telefona, znatno je opao screen time, a punio sam telefon manje vise iskljucivo preko noci.

Realno, za sada za nijansu bolje od prethodnih iskustava i nista vise, uglavnom su mi baterije propadale posle 2 godine evo s pixel 7 sam dosao do 3 i to je to, jer vise ne moze ni ceo jedan dan da izdrzi...

Sreća pa zamenska može da se naruči ako imaš nekoga da ti je donese iz EU npr.
Za 50e se dobije ceo paket da možeš relativno lako sam da je zamenis.

Koliko vidim na youtube, bice veselo 😀

Cekacu neko vreme da mi donese s obzirom da ne znam tacan datum kad dolazi

Kao drugo, bas me briga.

Telefon treba da radi jos mesec dana i sluzice mozda kao budilnik, ako mu dozovolim.
nemoj da mu dozvoljavaš, kad nema sikjuriti apdejt svakog prvog u mjesecu, može neko da ti hakuje budilnik, pa da te probudi u 3 ujutro, i šta ćemo onda? 😀

mislim da je izlazio, ali sa sigurnošću mogu samo o betama da govorim - izašla beta 2 Androida 17... Odavno nije bilo nekih krupnijih bagova, ali kod mene evo ne vidi 5GHz wifi mreže, a vidim da je problem već prijavljen Guglu. Takođe, onaj pokazivač jačine signala za mobilne mreže zabagovao, ali signala ima. Isto vidim da nisam jedini.
Ni jedan, ni drugi problem meni lično nisu prebitni.

Ja sam na beti 2, evo uredno povezan na 5ghz mrežu. Doduše kod mene je jedan ssid sa 2.4ghz i 5ghz, i telefon se nakačio na 5ghz.

Nazad
Vrh Dno