I prakticni su jakoo, voce pogotovo. Tipa zuris, bas brz/lagan obrok - pojedes 3 banane i dve kasike putera od kikirikija za minut, i teras dalje par sati, a skroz ok kada se nema vremena.Ја не могу без угљених хидрата (воћа), а реално су и најјефтинији извор калорија. Прерађене - празне, не конзумирам.
Moguće je da nije idealna tema za to, ali, verujem da ću pre ovde dobiti odgovor.
Koja vaga za kuću vam je best buy za merenje masti?
Jasno mi je da je u pitanju informativna vrednost, ali, planiram u neko skorije vreme da odradim i kaliper i inbody pa bih da proverim koliko "laže" ☺️
Svi na ignore...ako nisi već uzeo, uzmi bilo šta, može i novo zbog garancije, može i polovno, samo testiraj, suština je da se pokrenes što pre. I naravno da si bar 10kg ispod maksimalne preporučene težine za traku ( da nemaš baš 110kg). Kod nas je popularan Ring , imaju obezbeđen servis, ali bukvalno i traka sa Shopstera za 30K će ti zavrsiti posao, bitno je samo da se pokrenes...Uzeo bih mozda neku traku za trcanje, ali vise bi koristio za hodanje. Imate li neki predlog za neki model kod nas, a da nije nesto preskupo, ako neko koristi nesto slicno.
Moze i ranac sa 5-10kg+ tereta.
Ja ne znam da koristim kaliper...gledao sve tutoriale i dalje pojma nemam kako da izmerim 😀 sve nesto nerealno....sa njim mi ispadne da imam 13% a nemam i sl.Nijedna.
Sve te vage koje rade po principu elektro-talasa ne mere dobro. Jedino je zgodno kod njih što sinhronizuju očitavanje težine direktno u npr. Apple Health, pa dalje u app po želji. Nije precizno ni kao informativa vrednost, jer meri i duplo više.
Kupi kaliper, pa izmeri pomoću njega.
Znači ništa se nije promenilo za zadnjih 20 godina 😀
I tada sam koristio ultimate nutrition
Creatin od njih takodje nesto najcistije sto sam probao. Kad kazem najcistije, toliko je sitan da ne treba mutilica neko par okreta kasicicom i to je to, plus nema nikakve gorcine po jeziku jer se nije rastopio i slicno...
Da li neko ima objašnjenje za ovaj fenomen,zašto su ljudi tokom 70tih godina prošlog veka bili toliko vitkiji i mršaviji nego danas?....(ima puno slika po net-u iz 70tih sa raznih plaža bivše SFRJ i ljudi skoro uvek izgledaju ovako kao na slici dole).....a danas kad vidim one muškarce sa bojlerima umesto stomaka po bazenima deluje mi urnebesno.....ili one žene što liče na sumo rvače
![]()
Što bre danas ljudi imaju tako sulude težine,100-160 kg?......da li je to neka bolest,poremećaj,prežderavanje svim i svačim a onda su ljudi bili imuni na to ili o cemu se radi?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari