jonny_serb
Poznat
- Učlanjen(a)
- 24.01.2024
- Poena
- 35
Ako ima neko slobodnog mesta u grupi raspolozen sam i za tu opciju, sto da ne...
to je 3 uređaja...razumem za 1 strim, ali na koliko uređaja može da se instalira?Znam da sada može samo jedan strim ali nismo stalno na aplikaciji ni on ni ja. A uređaja imamo samo dva, doduše ja imam aplikaciju i na telefonu ali nju nikad ne koristim, gledam na TV-u.
stvarno je sa reklamama? ne (samo) sa najavama drugih filmova/serija?ovaj Skyshowtime sa reklamama preko Yetell-a
stvarno je sa reklamama? ne (samo) sa najavama drugih filmova/serija?
Код мене (али не преко Јетела) нема реклама, само најаве и трејлери. Нисам видео никада рекламе до сада на Скајшоутајм, рекламе у правом смислу те речи.stvarno je sa reklamama? ne (samo) sa najavama drugih filmova/serija?
A imas onaj najmanji paket sa reklamama?Код мене (али не преко Јетела) нема реклама, само најаве и трејлери. Нисам видео никада рекламе до сада на Скајшоутајм, рекламе у правом смислу те речи.
Nema još uvek reklama ali izgleda pripremaju, primetio sam da se u toku filma/serije odjednom pojave zatamnjenja od par sekundi kao da su na tom mestu reklame.stvarno je sa reklamama? ne (samo) sa najavama drugih filmova/serija?
tako je, meni je stiglo obaveštenje da oni koji već imaju ugovore ostaće sky bez reklama do kraja ugovora ili do promene paketa...svaki novi korisnik dobija sky sa reklamama...piše za sve postojeće korisnike, ne navode 01.01. kao neku tačku preseka, ali možda je i tako...reklame su inače krenule od 27.01.Pa nece korisnici koji su pre nove godine stavili sky na jetel dobiti reklame, oni ostaju bez reklama(dok ne promene tarifni paket). Samo oni koji su aktivirali posle 1.1. imace reklame.
Да,годишњни фул ХД стандардни са рекламама.A imas onaj najmanji paket sa reklamama?
Da, ali samo prihvati veličinu titla, a pozadinu nikako.@milosh30 jeste bilo pitanje i odgovor je univerzalni: podešava se na nivou sistema tj. u podešavanjima Android TV-a
Пробај на 25 можда успе, нема на чему!!!Pokušao sam i 50% i 75% ali je i dalje nema pozadine, samo slova. Hvala u svakom slučaju! 🙂
Evo reših delimično tako što sam pored svega odabrao i "tip ivice: izbaci senku" (ne znam kakve veze to ima 😀 ). Pozadina ipak nije prozirna, iako je na 50%, ali je svakako bolje nego bez pozadine.Пробај на 25 можда успе, нема на чему!!!
Тако је намештено, пропрати све три моје слике, упореди и код мене исто није прозирна позадина већ јака црна али много боље него без позадине, како то рече!!!Evo reših delimično tako što sam pored svega odabrao i "tip ivice: izbaci senku" (ne znam kakve veze to ima 😀 ). Pozadina ipak nije prozirna, iako je na 50%, ali je svakako bolje nego bez pozadine.
Sličan problem, nema je u prodavnici ako je Fox TVКористм Бокс 4 плави, и ваљда имам SkyShow до краја марта.
Хтео бих да га пробам али не знам како на ТВ, WebOS.
Опција није да гледам на телефону.
Ne postoji skyshowtime aplikacija na Fox televizorima, bar kod onih koji u nazivu modela imaju WOS (posedujem 65WOS625D). Kao sto je neko gore napisao LG Tv ima u sebi Web OS dok Fox televizori imaju WebOS Hub (Komercijalna webOS-a, omogućava da i TV koji nije LG koristi webOS iskustvo. U sutini dva razlicita sistema iako izgledaju identicno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari