Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Auu što je grozan ovaj Skyshowtime sa reklamama preko Yetell-a. Pošteno su nas zeznuli. Ja sam dao prijatelju šifru kako bi i on imao pristup ali nemoguće je bilo šta odgledati, čim pustim nešto odmah izađe upozorenje kako je previše uređaja. Znam da sada može samo jedan strim ali nismo stalno na aplikaciji ni on ni ja. A uređaja imamo samo dva, doduše ja imam aplikaciju i na telefonu ali nju nikad ne koristim, gledam na TV-u.

Znam da sada može samo jedan strim ali nismo stalno na aplikaciji ni on ni ja. A uređaja imamo samo dva, doduše ja imam aplikaciju i na telefonu ali nju nikad ne koristim, gledam na TV-u.
to je 3 uređaja...razumem za 1 strim, ali na koliko uređaja može da se instalira?

Čini mi se da može da se instalira aplikacija na četiri uređaja ali da se samo na jednom istovremeno gleda. Na verziji bez reklama može istovremeno dva strima.

Možda je već bilo pitanje: Može li se podesiti izgled titlova na Android TV? Sve što podesim na sajtu se primenjuje damo na engleske titlove.

@milosh30 jeste bilo pitanje i odgovor je univerzalni: podešava se na nivou sistema tj. u podešavanjima Android TV-a

Користм Бокс 4 плави, и ваљда имам SkyShow до краја марта.
Хтео бих да га пробам али не знам како на ТВ, WebOS.
Опција није да гледам на телефону.

stvarno je sa reklamama? ne (samo) sa najavama drugih filmova/serija?
Код мене (али не преко Јетела) нема реклама, само најаве и трејлери. Нисам видео никада рекламе до сада на Скајшоутајм, рекламе у правом смислу те речи.

Код мене (али не преко Јетела) нема реклама, само најаве и трејлери. Нисам видео никада рекламе до сада на Скајшоутајм, рекламе у правом смислу те речи.
A imas onaj najmanji paket sa reklamama?

Pa nece korisnici koji su pre nove godine stavili sky na jetel dobiti reklame, oni ostaju bez reklama(dok ne promene tarifni paket). Samo oni koji su aktivirali posle 1.1. imace reklame.

Pa nece korisnici koji su pre nove godine stavili sky na jetel dobiti reklame, oni ostaju bez reklama(dok ne promene tarifni paket). Samo oni koji su aktivirali posle 1.1. imace reklame.
tako je, meni je stiglo obaveštenje da oni koji već imaju ugovore ostaće sky bez reklama do kraja ugovora ili do promene paketa...svaki novi korisnik dobija sky sa reklamama...piše za sve postojeće korisnike, ne navode 01.01. kao neku tačku preseka, ali možda je i tako...reklame su inače krenule od 27.01.

Ovo je cela poruka ako se deaktivira i ponovo prijavi onda važe nova pravila i imate reklame. Inače vidim da se neki žale i na ove najave kod mene je to samo jednom dnevno pri puštanju prvog naslova posle dalje nema tih najava pri puštanju sledećih naslova.

Od 27.1.2026. SkyShowtime uvodi tarifu sa reklamama za nove korisnike. Yettel je za sve postojece korisnike SkyShowtime servisa omogucio da i dalje koriste postojecu pretplatu bez reklama pod neizmenjenim uslovima. U slucaju deaktivacije usluge ili promene tarifnog paketa, naredna aktivacija je moguca samo na SkyShowtime tarifi sa reklamama. Vise informacija na https://ytl.rs/skyshowtime-uslovi-koriscenja

A imas onaj najmanji paket sa reklamama?
Да,годишњни фул ХД стандардни са рекламама.

На страну какав је филм, овај Џурасик парк нови реалтивно брзо дође након биоскопа. Чини ми се да се код мене у Синеплексу давао пре два месеца, можда чак и мало раније? 🙂

Пробај на овај начин, код мене тако ради без проблема, тачније подешено је по жељи, да ти не прозирност позадине буде на 50 посто!!!
1000007575.jpg1000007576.jpg1000007577.jpg

Evo reših delimično tako što sam pored svega odabrao i "tip ivice: izbaci senku" (ne znam kakve veze to ima 😀 ). Pozadina ipak nije prozirna, iako je na 50%, ali je svakako bolje nego bez pozadine.
Тако је намештено, пропрати све три моје слике, упореди и код мене исто није прозирна позадина већ јака црна али много боље него без позадине, како то рече!!!

Користм Бокс 4 плави, и ваљда имам SkyShow до краја марта.
Хтео бих да га пробам али не знам како на ТВ, WebOS.
Опција није да гледам на телефону.
Sličan problem, nema je u prodavnici ako je Fox TV

Ne postoji skyshowtime aplikacija na Fox televizorima, bar kod onih koji u nazivu modela imaju WOS (posedujem 65WOS625D). Kao sto je neko gore napisao LG Tv ima u sebi Web OS dok Fox televizori imaju WebOS Hub (Komercijalna webOS-a, omogućava da i TV koji nije LG koristi webOS iskustvo. U sutini dva razlicita sistema iako izgledaju identicno.

… sad primetih, možda sam propustio, da je zadnja stavka u meniju SkyShowtime ‘kanal’… po nekom redosledu izmesane serije, sa tajmingom sledećih…
1770322895234.jpeg

Da, to se danas pojavilo. Ne vidim poentu toga.
Prvo sam pomislio da su to ona dva SkyShowtime TV kanala.

Нису лоши они канали, ко нема апликацију наравно. Јесу углавном серије и понеки филм буде, али није то лош канал а и тек је кренуо, можда буду разноврснији. Само нешто не верујем да ће бити отворен без посебне претплате за стално.

Da li je neko primetio da je kvalitet slike na ovom novom Jurassic World filmu osetno lošiji u odnosu na ostale filmove? Kao da gledam neki SD a ne HD.

… ne znam na kom uredjaju gledaš, ali na AppleTVu opet imamo judder, obzirom da se vratila ranija boljka - aplikacija ponovo ne radi ‘frame rate’ sinhronizaciju sa materijalom… da li je to slučajno ili je u pitanju trajna odluka… ne znam - ali, užasno nervira!

Xiaomi tv box 2nd gen. I kod mene nema sinhronizacije pa se isto dešava, novi box treće generacije ima tu opciju.

Ostali filmovi lepo rade u Full HD-u

Nazad
Vrh Dno