Šta je novo?

Postolje za Laptop

• Začetnik teme Začetnik teme booby
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa to je generalno ok, nije lose. Ja koristim male nogice/podupirace i top mi je🙂

@DjoleMC
Hvala na odgovoru.
Zanima me da li je stabilno kada je LT na njemu, da li aleluja na blag udar na stolu na kome se nalazi.
Vidim da je Orico za isti novac Aluminijumski ali ima 3 rupe manje za podešavanje, da li su bitne?

@kUdtiHaEX
Ima stvarno interesantnih modela, ali ko da se juri sa printanjem, ovo gore pomenuto jednostavnija je varijanta. Hvala na predlogu.

Nisam primetio da je nesto posebno nestabilno. Mozda se malo zatrese, ali nista bitno.

Rupe su ti bitne za poziciju, tj visinu laptopa, sto niže staviš stabilnije je, ja uglavnom držim na 2. ili 3. (kao na slici) i ok mi je visina u odnosu na monitor.

Isteklo vreme za edit.

Dosta je dobra plastika, deluje cvrsto i trajno. Kao sto rekoh, koristim ga vec 2 godine bez problema, izgleda isto kao i prvog dana.

Dok sam razmišljao šta da uzmem plastični ili aluminijumski.... iskočilo je ovo postolje koje sam i uzeo na kraju za isti novac i jako sam zadovoljan istim. Ima mnogo više podešavanja u odnosu na pomenuta dva u temi.

Prilozi

• Postolje za LT.png
    Postolje za LT.png
    1.8 MB · Pregleda: 82
erognomija toga ti je katastrofa osim ako ne koristi externu tasturu, miš i monitor, a ovo staviš u neki ćošak da bleji...

Da, eksterni miš i tastatura,
- ekran podešen u visini očiju (ne grbavim se, ne spuštam glavu dole, sedim pravo),
postolje stabilno (1,35kg),
  • slobodan prostor ispod LT na skučenom prostoru mnogo ali mnogo znači (ko ga ima razumeċe),
  • ako je potrebno pomeriti postolje, za čišċenje ili jednostavno pomeriti, sve se kompletno gurne levo-desno u trenutku i vrati nazad.

Potrebno je bilo za fiksnu pozicju, (nisam napomenu na početku teme za šta mi treba, doduše ni sam nisam bio svestan za šta mi treba.
Ja sam za sada prezadovoljan, ne vidim nedostatke, ako ih budem uočio, javiċu u temi.
Za tu namenu vrv.ima i bolje ali i više od duplo skuplje.

Društvo, ja sam od skora prvi put zamenio desktop za laptop, pa bih želeo da ga podignem na neko postolje, prvenstveno radi ergonomije, a vidim da služi i hlađenju, samo me zanima šta mi nudi najpraktičniju alternativu.

Da li ovako "kostur postolje"? Ovde me najviše zanima koliko je laptop stabilan na ovome?

1959678_ugreen-lp451-allithato-notebook-allvany-ezust.webp
Ili možda nešto ovako, sa ventilatorima, mada mi deluje da je bolje za stabilnost jer je prosto ravno?

image.webp
Pa eto, čisto me zanima šta vi preferirate, prvenstveno ergonomije i stabilnosti radi? Što se tiče hlađenja, ja laptop koristim samo za office, tako da sad nešto ne naprežem da se greje baš.

Ja koristim ovo prvo, ali imam eksternu tastaturu, generalno ne volim da kucam na laptopu. Prilično je stabilno

Ja sam dve godine koristio to postolje na Legion 5 pro, ali mi se iskrivilo i vise ne moze da drzi laptop kako treba.

Naravno koristim eksternu tastaturu i mis.

Sad koristim AQIRYS CoolerPad Zenith

Ja koristim ovo i zadovoljan sam kako ohladi laptop......ne znam da li ima jos da se kupi kod nas,sad mi zao sto nisam kupio jos jedan

Društvo, ja sam od skora prvi put zamenio desktop za laptop, pa bih želeo da ga podignem na neko postolje, prvenstveno radi ergonomije, a vidim da služi i hlađenju, samo me zanima šta mi nudi najpraktičniju alternativu.

Da li ovako "kostur postolje"? Ovde me najviše zanima koliko je laptop stabilan na ovome?

Pogledajte prilog 524540
Ili možda nešto ovako, sa ventilatorima, mada mi deluje da je bolje za stabilnost jer je prosto ravno?

Pogledajte prilog 524541
Pa eto, čisto me zanima šta vi preferirate, prvenstveno ergonomije i stabilnosti radi? Što se tiče hlađenja, ja laptop koristim samo za office, tako da sad nešto ne naprežem da se greje baš.
Koja je dijagonala ekrana laptopa? Ja koristim ovaj za 17" ekran. Kasnije sam ga modifikovao (3 noctua venta i kontroler brzine). Radi posao odlicno.

Ja sam danas uzeo.
Dva..

1000001061.jpg

Prvo je veće. Naizgled čvršće i liči kao da je metalno. Duplo skuplje.
A u stvari - nikakvo.
Plastična igračka.

Drugo je zapravo nekako bolje od prvog.
Barem vredi koliko je plaćeno.

Da sam znao, uzeo bih oba ista. Ovo drugo.

Prvo sam planirao za laptop, a drugo za tablet.
Sada će drugo pod laptop, a prvo.. ne znam.
Može za tablet, ali je veće i nisam tako planirao.
Stoji bezveze nekako.

Inače, prvo izgleda kao da je od aluminijuma na slikama.
A u komentarima na sajtu prodavnice, niko od kupaca se nije setio da napiše da je plastično.
Plus, gumeni delovi koji trebaju sprečiti klizanje, postavljeni su u ravni, tako da su tu estetike radi.
Postoje klizi po stolu bez problema.

Kod drugog postolja, gumeni delovi su izdignuti. I to vrši funkciju.

A kada smo kod izdizanja - iako izgleda da je kod prvog prednji deo na koji se oslanja tastatura niži.. zapravo je viši. I onda se na tim krajevima ruke "odmaraju".

Drugo postolje nema ni taj nedostatak.

Sve u svemu - bačena para.

Nije da ga neću iskoristi.. ali, nije to posao kada se na silu ima.

Ako je za utehu, na oba laptop leži čvrsto.
Na drugom čvršće, a prvo samo kada ne bi šetalo po stolu.. haha.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno