Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Biće prvi broj, uzeću par modela ali 1600 za 1:72 je bezobrazno
Fala vi 🙂
Preterali su sa cenama. Neki nostalgicar moze na kiosku lako da potrosi 20e ako kupi jedan kamion 1600 dinara, casopis Svet kompjutera 350 i redovno izdanje Zagora 450. No comment.

Vidim u Fejsbuk grupi da su neki članovi danas pronašli Legendarne autobuse. Da li je neko od vas uspeo da kupi, pošto ni na jednoj trafici koju sam obišao nema?

Onda verovatno izlaze početkom sledeće nedelje zvanično

1/72 razmera...premalo bas.

Prvi model izgleda bas lose..videh ga uzivo. Razocarao sam se. 1:72 je definitivno malo

13509.jpg
13510.jpgovo bi trebala biti sledeca dva posle rabe, mislim da cu ih preskociti, ovaj zil steta mogao je biti neki vojni koji su mnogo lepsi, ovaj star 25 ne znam ni sta je u zivotu nisam video ovaj kamion

Mislim da cu do tatre sve da preskocim nikad video ni cuo za ove kamione

Je l kupio neko prvi legendarni autobus na kiosku?
Stavite slike prvog broja za nas koji ne zelimo da se prosetamo do kioska 🙂

Uzeo juce,bas je mali,mislio sam da ce biti veca replika. Ali je super ovako.

Uzeo juce,bas je mali,mislio sam da ce biti veca replika. Ali je super ovako.
Ukusi su razliciti, mislim da nikad prvi broj nekog casopisa od Deagostinija nije bio ovako lose napravljen, odvratice od kupovine barem 50 % ljudi kada vide prvi broj...na trafikama oko slavije ih ima bas dosta...

Slažem se, izgleda malo zbrzano, kao da su morali bilo šta da izbace početkom godine. Mogli su barem u prvih 10 brojeva da ubace neki domaći autobus, automobili i kamioni su imali mnogo bolji izbor na početku.

Po spisku sa sajta, biće tri domaća. Njih vredi sačekati, a ostalo šta zanimljivo izađe.

Ikarus IK-105, ću gledati neku preradu u novosadsku plavu 😁

Ima li neko informaciju da li hachette ili Deagostini planiraju izbaciti nesto na sklapanje?

Zavrsio se Titanik, zavrsila se buba, zavrsio se Dodge. Red bi bio da nesto pocne

Lepo izgleda ali nisam uspeo naći ni juče ni danas na više trafika, možda tek od sledeće nedelje stignu..

Ја сам јуче купио. У Сремској Митровици може да се купи.

Uzeo ok izgleda,ceka se Frozen 🙂

Gde se može pisati izdavaču ako može da pošalje ovaj Dizni roman? U mom gradu nema nigde jer su svi preprodavci pokupili za 200 dinara

Kasni i Iron Man br. 104

Nazad
Vrh Dno