Šta je novo?

Mobilni telefon Sta kupiti od iphone 16 Pro/ iphone 17

Koji mobilni telefon kupiti

petrasko

Poštovan
Učlanjen(a)
28.08.2017
Poena
80
Pozdrav svima, zanima me sta bi bilo Bolje da kupim, da ogranicim odmah da bih kupio telefon za keš preko KP. Trenutno imam 14 pro i zadovoljan sam bio sa njim ali osecam da je baterija oslabila pa bih hteo da ga zamenim dok drzi koliko toliko cenu.
Budzet mi je oko 800e, par desetina evra gole - dole
Opcije su mi 16 pro ili 17, eventualno 16 pro max ako naidje neki primerak koji nije mnogo koristen.
Iphone 16 pro se moze naci u super stanju zaboko 750-760e koliko sam video, a pro max za oko 800e, dok je 17 oko 790-800e

Pa generalno selfi kamera je bolja na 17 i ako hoces pisanu garanciju ili neki tip garancije.
Onda idi na 17.
Ako ipak koces jaci i nesto veci telefon onda uzmi 16 pro max.
Dobro proveri da nije servisiran.
Valjda ima ona aplikacija da se proveri.
Mom drugu je zapao 16pm ima problem sa wifi i mrezom.

Da, primetio sam da ih ima itekako dobrih na kp-u za te pare cak i sa 100%bh, da li je to bolja kupovina od obicnog iphone 17?
Увек је бољи уређај ултра/про, од обичног модела, посебно јер је овде разлика само једну генерацију . На 17 ћеш имати бољу селфи камеру, остало је све на страни про макса, плус квалитетна телефото камера, боља батерија.

Cisto da apdejtujem stanje, uzet je 16 pro max po mojoj sumnji i preporuci vasoj, i nisam se pokajao, nasao sam ga sa 100%bh i nekih 100 ciklusa punjenja za 800e, prezadovoljan sam, nisam se pokajao, hvala svima na sugestijama!

Nazad
Vrh Dno