Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Meni nece na nekim klipovima da otvori komentare i ako ih ima, izgleda da je neki bag

Jel postoji mogućnost da bude yt-google nalog nalog putem ove akcije indijskog sajta?

Meni istu poruku izbacuje, imam ublok instaliran, disable-ovao ga za yt i krenuo da radi
Izgleda da je to, mada ja imam onaj ad blocker,i bez obzira sto je YT premium nalog na PC je ovako.Probao na APPLETV i tabletu radi normaln😵ooooo *** ih patak.

Izgleda da je to, mada ja imam onaj ad blocker,i bez obzira sto je YT premium nalog na PC je ovako.Probao na APPLETV i tabletu radi normaln😵ooooo *** ih patak.
Da imam i ja adblocker, njega nisam gasio, malopre mi bukv opet istu gresku baca sa ugasenim za yt ublokerom, refresh stranicu i krene da radi

kakav je % da dobijete ban ako kupite yt premijum 12 meseci paket? jel se desilo nekome do sada ili zna nekoga kome jeste?

Valjda ti ukinu nakon isteka, ne tokom tih 12 meseci. Mogu da te obaveste da ti neće više raditi premium nakon što ti istekne trenutna pretplata i da kupiš u Srbiji.

Pozdrav nov sam u ovome i od ovoliko mnogo odgovora na ovu temu mi puca glava ne znam vise sta radi sta ne i kako se zapravo radi,jer vi znate materiju i sve vam je logicno,ako bi neko bio ljubazan da mi posalje neki skrin sa koracima kako se kupuje yt indija preko ajfona ili drugi nacin,pitao sam da se pridruzim familiji ali nigde nema mesta,hvala unapred

Komentar ne doprinosi temi. Ako imaš konkretno rešenje ili iskustvo, napiši — u suprotnom, nemoj zatrpavati temu.
Ti je zatrpavaš. Imaš na prvoj strani detaljno objašnjeno sve.
Samo ti toliko puca da glava da nisi pročitao, zar ne?

po oglasima se prodaje annual za 5500-6k annual plan, sto mi nesto dodje puno - nije mi jasno preko koje zemlje dobijaju taj plan? palio sam vpn na tursku i argentinu i daju mi samo mesecne pretplate, jel zna neko gde se moze kupiti godisnji, preko koje zemlje?

po oglasima se prodaje annual za 5500-6k annual plan, sto mi nesto dodje puno - nije mi jasno preko koje zemlje dobijaju taj plan? palio sam vpn na tursku i argentinu i daju mi samo mesecne pretplate, jel zna neko gde se moze kupiti godisnji, preko koje zemlje?
U ovim zemljama su dostupni godišnji planovi
  • Brazil, Canada, Germany, India, Japan, Mexico, Thailand, Turkey, and the United States.
Osim VPN moras i imati karticu iz te zemlje da se pretplatis

Objašnjeno je par strana unazad kako uzeti preko Indije, a da pritom ne menjas zemlju naloga

Ali po osobi, i ti si u familiji sa drugim osobama, tako da oni mogu i preko argentine mesecno da placaju, a tebi naplate godisnje.

Pokusacu da pomognem ljudim koji imaju android tv. I pre nego sam pazario premium kao bekap sam imao aplikaciju, koju toplo preporucujem, po imenu TizenTube. Dakle, za AndroidTv ova aplikacija sljaka kao premium nalog. Izgleda identicno i ponasa se identicno kao YT premium, samo sto vam ne treba premium nalog.
TizenTube:

Kakva je u odnosu na SmartTube?

Da li radi i bez prijave i da li tad mogu i prevodi da se puste. Još jedno pitanje za originalnu aplikaciju da li kad se plaća pretplata radi da može npr ako ima neki prevod u video snimku da ga prevodi automatski na željeni jezik ko što može web varijanta. Npr u web varijanti imaju svi jezici iz ex-yu da se izaberu a kad pustoš preko aplikacije tih jezika nema.

Može li pomoć oko flipkart-a? Napravio preko web-a nalog sa brojem preko sms virtual, kupio gift card, claim-ovao, platio flipkart black membership. Ali ne znam kako da claim-ujem Youtube premium. Da ponovim, radio sam preko browser-a. Ne mogu sada da se ulogujem preko telefona jer je virtualni broj istekao.

Može li pomoć oko flipkart-a? Napravio preko web-a nalog sa brojem preko sms virtual, kupio gift card, claim-ovao, platio flipkart black membership. Ali ne znam kako da claim-ujem Youtube premium. Da ponovim, radio sam preko browser-a. Ne mogu sada da se ulogujem preko telefona jer je virtualni broj istekao.
Preko weba na mobitelu ili kompjuteru?

Govoreno je već o tome da se ide preko weba na mobitelu.

Na kompjuteru u browseru nađi način da ti prikaže stranicu u prikazu za mobitel. Treba ići desni klik, inspect i ostalo zavisi od tvog OS-a i browsera

Preko kompa. Uspeo, hvala.

Tačno sam znao da ću da se pokajem, u YT Music aplikaciji mi konstantno preporučuje indijsku muziku.. Region je Srbija, nije niko od indijaca ušao na nalog itd..

Tačno sam znao da ću da se pokajem, u YT Music aplikaciji mi konstantno preporučuje indijsku muziku.. Region je Srbija, nije niko od indijaca ušao na nalog itd..
Ne bi trebalo da ti preporučuje nesto sto ne slušaš.

Kod mene jedino na “Explore tab” trending songs su indijci, na “Home” tabu gde preporučuje ono sto ja slušam nema toga

Za flipkard koji servis najsigurnije radi za dobijanje sms poruka sa i indijskim brojevima?

Zamolicu forumase koji su resili pretplatu preko indijskog flipkard-a da mi kazu koji pouzdan sma servis za registraciju radi i na koji nacin? Da li se moze malo platiti ali da radi 100%?

Nazad
Vrh Dno