*Edit: isteklo vreme, htedoh da pitam za banovanje naloga i naglog prekida premiuma putem ove akcije?Inace aktivirano ekspresno brzo za 15min.Jel postoji mogućnost da bude yt-google nalog nalog putem ove akcije indijskog sajta?
Meni istu poruku izbacuje, imam ublok instaliran, disable-ovao ga za yt i krenuo da radiKako vam radi Youtube? Meni od malopre nece nista da ucita, premium nalog, sve ok proverio...
Izgleda da je to, mada ja imam onaj ad blocker,i bez obzira sto je YT premium nalog na PC je ovako.Probao na APPLETV i tabletu radi normaln😵ooooo *** ih patak.Meni istu poruku izbacuje, imam ublok instaliran, disable-ovao ga za yt i krenuo da radi
Da imam i ja adblocker, njega nisam gasio, malopre mi bukv opet istu gresku baca sa ugasenim za yt ublokerom, refresh stranicu i krene da radiIzgleda da je to, mada ja imam onaj ad blocker,i bez obzira sto je YT premium nalog na PC je ovako.Probao na APPLETV i tabletu radi normaln😵ooooo *** ih patak.
Komentar ne doprinosi temi. Ako imaš konkretno rešenje ili iskustvo, napiši — u suprotnom, nemoj zatrpavati temu.Puca glava i od pravopisa. 🙂
Ti je zatrpavaš. Imaš na prvoj strani detaljno objašnjeno sve.Komentar ne doprinosi temi. Ako imaš konkretno rešenje ili iskustvo, napiši — u suprotnom, nemoj zatrpavati temu.
U ovim zemljama su dostupni godišnji planovipo oglasima se prodaje annual za 5500-6k annual plan, sto mi nesto dodje puno - nije mi jasno preko koje zemlje dobijaju taj plan? palio sam vpn na tursku i argentinu i daju mi samo mesecne pretplate, jel zna neko gde se moze kupiti godisnji, preko koje zemlje?
Ali po osobi, i ti si u familiji sa drugim osobama, tako da oni mogu i preko argentine mesecno da placaju, a tebi naplate godisnje.po oglasima se prodaje annual za 5500-6k annual plan, sto mi nesto dodje puno - nije mi jasno preko koje zemlje dobijaju taj plan? palio sam vpn na tursku i argentinu i daju mi samo mesecne pretplate, jel zna neko gde se moze kupiti godisnji, preko koje zemlje?
Meni licno bolji, jer je poznat interfejs i ima jos neke tweeks. Dakle samo je ikonica drugacija u odnosu na ytKakva je u odnosu na SmartTube?
Preko weba na mobitelu ili kompjuteru?Može li pomoć oko flipkart-a? Napravio preko web-a nalog sa brojem preko sms virtual, kupio gift card, claim-ovao, platio flipkart black membership. Ali ne znam kako da claim-ujem Youtube premium. Da ponovim, radio sam preko browser-a. Ne mogu sada da se ulogujem preko telefona jer je virtualni broj istekao.
Ne bi trebalo da ti preporučuje nesto sto ne slušaš.Tačno sam znao da ću da se pokajem, u YT Music aplikaciji mi konstantno preporučuje indijsku muziku.. Region je Srbija, nije niko od indijaca ušao na nalog itd..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari