Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Ti ce vec da imas s26 Ultra,a to se slabo vidi.Oznaka ili boja bi trebalo da istaknu vrhunsku masinu.🙂
Na proslim modelima je prepoznatljiv bio raspored kamera.

Posedujem S23U i slažem se za dizajn iako sam dosta puta dobio komentare da je cigla, meni lično je lepo legao.
Po malo sam se interesovao za S26U , ali mislim da ću preskočiti, iskreno smeta mi i što olovka nema BT više jer sam to često koristio za fotografije.
Radije bih istu bateriju koja će mrvicu kraće da traje zbog boljeg ekrana nego ovako što oduzimaju nešto zaista korisno....
Naravno ja sam u mizernih par % koji su koristili olovku...

Tu foru sa 1% sto koristi olovku je pustio Samsung. Koji su tacni podaci, to samo oni znaju ali znam brdo ljudi (i sebe) koji imaju Ultre i svi su koristili remote shutter koji je bio super opcija.

Realno olovku koristim u 95% slučajeva baš kao remote shutter, ostalo uglavnom za crtanje koječega i zapisivanje beleški...

Hteo bih da se ponovim novim telefonom, malo sam ispratio ovaj Honog Magic 8 pro i deluje mi zannimljivo telefon, ali sam sam nekako vise fan samsunga.. Telefon uglavnom korsitim za surofanje po netu,fotkanje i snimanje tako da mi ulogu igra najivse baterija i kamere, pa me sad zanima da li cekati s26 ultru ili uzeti taj Honor ne znam koji je bolji da li ima razlike i kolike su te razlike, pa me zanimaju druga misljenja

Hteo bih da se ponovim novim telefonom, malo sam ispratio ovaj Honog Magic 8 pro i deluje mi zannimljivo telefon, ali sam sam nekako vise fan samsunga.. Telefon uglavnom korsitim za surofanje po netu,fotkanje i snimanje tako da mi ulogu igra najivse baterija i kamere, pa me sad zanima da li cekati s26 ultru ili uzeti taj Honor ne znam koji je bolji da li ima razlike i kolike su te razlike, pa me zanimaju druga misljenja

Magic 8 pro ima odlicne kamere,video snimanje mrsavo.Generalno dobar telefon cackako sam ga 15tak min.Sad i ja sam fan samsunga ako si navikao na taj ekosistem sacekaj s26 ultra ili pazari s25 ultra.😀

Magic 8 pro ima odlicne kamere,video snimanje mrsavo.Generalno dobar telefon cackako sam ga 15tak min.Sad i ja sam fan samsunga ako si navikao na taj ekosistem sacekaj s26 ultra ili pazari s25 ultra.😀
Kamere mozda po najmanje koristim za snimanje ajde, najvise kad sam na putovanju nekom ali za fotografisanje najvise, baterija ne znam kakva ce viti na s26 ultri a ne znam bas ni na honoru tom kakva je jos..sacekacu jos par dana videcu sta kazu jos po forumima pa cu videti hahah

Ne znam za vas sve, ali meni je S21 Ultra iliti Note, imao najlepši dizajn poslednjih 10 godina Ultra / Note modela. I sad da izađe, isti takav, sa najnovijim hardverom, kupio bih ga odmah. Evo gledam ovaj S26U, ovako je nekad izgledao mid range Samsung telefon iz serije A, bez ikakve inovativnosti, truda ili volje da se istakne. Moj star Z2 Sony Xperia izgleda pa jedno 3x više premium od 26U. Bez da neko misli da trolam, hejtam ili slično, lični osećaj kada sam pogledao poslednje rendere. I da, znam, dok se prodaje, dok pravi profit, nikog ništa drugo ne zanima, ali na kraju dana i ta prodaja zavisi od svih nas, a kako lako prihvatamo servirano, bez želje da kaznimo lenjost i pohlepu, teško da drugačije i može da bude..

Jako čudne cene 🙂
Razlika između 26+ i ultre 100e

U septembru S25U 256gb na KP je bio 800 plus eur.S26U isti 1499?

It’s worth noting that these prices are specific to Sweden, which uses its own currency and has higher VAT. Pricing in other EU markets, as well as the US, could differ.

Švedska, nije euro zona tako da te cene nisu sigurne...

While an 8-bit panel supports around 16.7 million colors, a 10-bit panel can reproduce over one billion colors.

According to the Tips app, Privacy Display makes the screen less visible when viewed from a side angle.

Screen_Recording_20260101_152020_Tips_11.gif

Poslednja izmena:
Prodaja će verovatno da razbija ako stvarno spuste cenu.....

Poslednja izmena:
Nista dok se ne proba.

Nazad
Vrh Dno