Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Ističe uskoro ugovor sa SBB-om.
Tražim:
1. Najbolju ponudu od SBB-a za NET TV PREMIUM paket ili
2. Samo internet od A1 (300/150) / Yettel (300/150) / MTS (400/400)

Ističe mi dvogodišnji ugovor sa Supernovom 8. marta. Paket je 2S, potpisan 2024. godine, trenutno plaćam 4.099 din. Ne zanima me brži internet niti više TV kanala, već benefiti u vidu niže cene za iste usluge.
Kontaktirala sam call centar i ponuđeno mi je produženje za iste usluge po ceni od oko 4.600 din, što smatram neopravdano skupim.
Zanimaju me realne ponude za produžetak ugovorne obaveze (net + TV). Lokacija: Beograd.

Istekao ugovor sa Supernovom u januaru (trenutno bez UO) (net + televizija 2 uredjaja), lokacija Kragujevac - Vinogradi . Trazim ponudu za prelazak na SBB net + TV 24 meseca UO. Hvala

Istice mi ugovor kod mts-a tako da mi treba neki drugi provajder sa najboljom ponudom za Net.
U hodniku zgrade imamo instalacije za Orion, A1, Yettel, SBB. Lokacija NBG.

Potreban mi je A1 akviziter za Niš u vezi uvođenja usluga

uzeo bih samo internet 400/400 supernova ili sbb 300mb ili vise, ako neko zna dobru ponudu neka mi se javi

Trazim najbolju ponudu za a1 opticki net + tv + mobilni. Trenutno sam na telekom box optici, ističe ugovor početkom februara.
Beograd, Karaburma.

Potrebna mi najbolja ponuda za internet + tv ali na bakru. Trenutno je Super Nova, pre je bio Jotel. Sve je na bakru, nema optike - proverio je A1 agent.

Potrebna mi je najbolja ponuda za postojeći ugovor (trenutno sam na paketu Yettel Sve M 2024, ističe u novembru 2026).
Želim prelazak na "veći" paket (Yettel Sve L) uz korišćenje dodatnih 3 TV box uređaja (pored 2 koji su trenutno u funkciji).

Treba mi najbolja ponuda za optiku + TV + fixni, A1/ MTS/ Yettel. Moze i Orion, ako imaju pokrivenost.
Trenutno koristim MTS optiku, koja ubrzo ističe, na Starom gradu

Tražim najbolju ponudu za A1 kućni 4g net
Možda i tv, ako postoji takav paket
Grad Smederevo

Hvala

(u najgorem slučaju, javite mi bar koje opcije postoje, čisto da znam na šta da pristanem)

Ugovor za BOX4 Plavi na optici ističe sutra, Smederevo.

Zainteresovan da produžim ako je 24x50% u ponudi.

za koji dan mi ističe ugovor sa supernovom/telekomom (super plan 3), za sad imam opciju da produžim uz popust od 50% na šest meseci. ako ne dobijem bolju ponudu, verovatno ću preći na a1, oni nude 50% tokom celog ugovora. novi beograd.

Zdravo treba mi najbolja ponuda za Yetell 5G kucni net grad Arandjelovac.Zelim da predjem od drugog operatera ponude u inbox

Pozdrav.
I meni je potrebna najbolja ponuda za prelazak sa optike MTS-a na A1 u Novom Sadu. Isto od marta.

Trazim ponudu za internet i tv. Nov korisnik Vrnjačka banja

Potrebna najbolja ponuda net i TV. Na kraju meseca ističe ugovor sa Yettel-om. Kragujevac

Uskoro mi istice ugovor kod Supernove (NET + TV). Trazim najbolju ponudu za NET + TV UO 24 meseci. Nis (Pantelej)

Pozdrav , za novogradnju na Novoj Altini, Ugrinovacki put, potrebna mi je najbolja ponuda za opticki internet ( sa tv-om ili bez ), sve opcije otvorene. Primetio sam da se SBB tamo reklamira, ne znam kakva je opcija za druge operatere.

Preneo bih mobilni broj u Yettel i uvezao sa Yettel net/tv (aktivna UO)

Ponuda za Internet/kablovsku TV. Sremska Mitrovica centar. Trenutno koristim Supernnova, ugovor ističe u martu.

POšto ni SBB ni Yettel ne pokrivaju moju adresu, da pitam ponovo da li postoji druga opcija.

Obrenovac, Nemanjina potez od broja 27. Alternativa - drugi deo dvorišta izlazi na Lazara Komarčića. Stambena kuća.

Supernova kablovski net istekao odavno.

Ponuda za obnovu Yettel televizije i interneta za 12x1 dinar ili 24x 50% ili za prelazak na A1. Šabac centar.

Pozdrav treba i meni ova ponuda Ponuda za Yettel interneta za 12x1 dinar ili 24x 50%

Nazad
Vrh Dno