Šta je novo?

World of Tanks

Konacno pristojan tenk da daju za novu godinu. Patton tenk je bio grozan, odigrao par partija i batalio. GSOR tenk je isto jako los bio, ali Fantome je sasvim korektan tenk za igru. Nije Char Futur, ali za potpuno besplatan Tier 9 tenk je sasvim pristojan.

Trebalo mi je 138 partija za treci mark i pritom mi nije bilo dosadno, moze da igra vise uloga i prilagodljiv je. Gun handling nije bas najbolji, ali moze da prodje.

shot_014.jpg

Svaka čast ljudima koji znaju da igraju Ares liniju. Ja se evo iskreno namučih. Niti je carry tank niti šta. 11 partija sad i samo 3k avg dmg..
Ps: šta imate od opreme na njemu? Možda ja nešto pogrešno koristim pa da probam da ispravim.
Vents, stab i turbo od kompoenti imam, kakav je sa optikom?

Svaka čast ljudima koji znaju da igraju Ares liniju. Ja se evo iskreno namučih. Niti je carry tank niti šta. 11 partija sad i samo 3k avg dmg..
Ps: šta imate od opreme na njemu? Možda ja nešto pogrešno koristim pa da probam da ispravim.
Na kom tiru imas 3k avg dmg? To nije lose uopste

Trenutno igram t8 od opreme sam probao prvo
stabilizator
rotacioni mehanizam i
turbo
nije lose ali moras da se oslanjas samo na dmg pa sam kasnije promenio na
cvs
optiku i
auspuh
sto je mnogo bolja varijanta jer skupljam mnogo vise spota, jedino sto je mnogo spor u tom slucaju, mozda cu morati da se odreknem auspuha.
Svakako kad budem bio u mogucnosti da imam dva seta opreme bice to prava stvar.
Posada na 4tom skillu.
Nisam hteo da pisem nesto opsirnije jer jos igram njega i smatram da jos nemam punu sliku. Sa 88 borbi, 1700dmg i 750 assist u proseku ali sam siguran da ima jos mnogo mesta za napredak.

Na kom tiru imas 3k avg dmg? To nije lose uopste
Ares 90 tj t10.
To je sad ovih 11 partija. Mislim da mi je u 50 partija 2400, jer sam prvih 10 kao bot igrao, jedva 1k da skupim.

Sad sam stavio optiku umesto stab i verovatno cu cvs umesto vents, ali moram da probavam jer stvarno se ne secam da sam se bas mucio za neki tenk ovako. T11 mozda dok nije upgrade-ovan ali i to nakon 3, 4 partija kolko tolko skontam sta i kako.

Ja sam danas počeo sa Ares 85. 75 mi je bio OK, zanimljiv, kada se igra pažlivo znao je da bude brutalan.

Problem je u zaletanju, kod mene makar. Ponese me pa uletim gde ne treba i tada brzo završim s partijom.

@Ube Ja nosim ono što sam video na YT, kačio sam snimke, vent., stabilizator i poboljšanu mobilnost.

'samo' 3k ne moze da bude samo nikako 🙂

'samo' 3k ne moze da bude samo nikako 🙂
Ja sam nekako shvatio da ljudi mnogo više prave sa njim.

ps: i onda dođe 5 partija sa jedva 1k i to mu dođe prosek sad već 2.2.. Ali generalno je malo lakše igrati sad sa optikom jer ima malo više assisted-a.

Uzeh pre par dana prvi 11, T803 i nista spec. Nekako mi sve te 11 deluju kao da su 10.5 tenkovi. Moraju svi da budu jos buffovani.
T803 ima 150HP vise od predhodnog E5 sto je smesno.

Ne brini, T12 ce imati 50HP vise

Nepotreban grind. Nije prob za T803 jer je E5 odlican tenk, ali besmisleno....jedina dobra stvar kod 11 je sto ces dobiti vise silvera i XP kad ih razvaljujes.

Uzeh pre par dana prvi 11, T803 i nista spec. Nekako mi sve te 11 deluju kao da su 10.5 tenkovi. Moraju svi da budu jos buffovani.
A jeste, al zato kada je ceo upgradeovan dpm je nenormalan. Hacker ubija koliko je precizan. Da ne spominjem Tacharatte koji kada je lepo pozicioniram nema šanse da se probije.

ps: imate danas EBR t8 premium na prodaju/aukciju šta već, po meni tenk koji ubija koliko je dobar. I dobar dmg pravi i odličan spot.

Pa i nije bas tako...
Bolji dmp, precizniji top, veca depresija, veci pen, pokretljiviji-okretniji tenk, jaci motor.
A ono sto je najbitnije i gde je E5 banana jeste hatch, hatch koji kod E5 promasi samo onaj ko zuri na autobus a kod T803 je tri puta manji i skoro se ne vidi kad koristis 10 stepeni depresiju.

A jeste, al zato kada je ceo upgradeovan dpm je nenormalan. Hacker ubija koliko je precizan. Da ne spominjem Tacharatte koji kada je lepo pozicioniram nema šanse da se probije.

ps: imate danas EBR t8 premium na prodaju/aukciju šta već, po meni tenk koji ubija koliko je dobar. I dobar dmg pravi i odličan spot.
Competitive bid sada je 20k gold-a. Da li toliko bas ubija? 😀

to ces znati samo ako ga kupis 😀

kako znaju psihu igraca. nece WG propasti sigurno

hahaha, ja ni nemam toliko 😀

Ako se ne varam, ja sam dao 11500 (onda kada sam ga uzeo). Ne sećam se da li je to bila cena ili je isto bila aukcija. Davno beše...neki "black market", "caravan" ili kako se već tada zvalo.

Nisam merodavan da kažem da li vredi. Meni je vredelo jer je dobra zabava, ali nije da sam neki vrhunski igrač EBR-ova generalno.

Za koliko je na kraju otišao onaj EBR? Poslednje što sam video je bilo 24k golda. 😳

Oko 18000 golda sam video minimalni bid koji je prosao.

izgleda da vredi 🙂

Jedino prodavnica radi kako treba.
Ne mogu da pobjedim prvu partiju sa tenkom i stalno sam u minusu sa pobjedama.
Skidam kapu ovim igračima koji sad odigraju dobro partiju.

Nazad
Vrh Dno