Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

SurfShark kod mene prosao... Ali posle ne mogu nikako da uplatim... Ni nase kartice, ni Reoult nije prosao... Ubise me

Opet da pitam da li pokušavate preko aplikacije ili browsera?
Preko browsera se pretplatite na flipkart, a kroz app mozete aktivirati yt ponudu

Preko Browsera sveee... nece da prodje uplata na Flipkart ni direktno sa kartice, ni preko Gpay-a, ni preko Revoluta. I kako da se ulogujem preko aplikacije kad nemam pristup tom brojuu

Kartica nije iz podrzane zemlje za moju master od NLB'a a od Revoulta izbacuje one zemlje da odaberem sa liste podrzanih ali koju god odaberem nece da prodje izbbaci neki eror

Dodao sam Gift kredit i kupio sam Black clanstvo... E sad kako da aktivram YT 🙂

Dobrooo i ??? Izbaci mi samo slike nemam opciju da aktiviram???

ma na kompu.. Ne znam kako da se ulogujem na applikaciju na mobilnom kad nemam pristup onom broju.

ma na kompu.. Ne znam kako da se ulogujem na applikaciju na mobilnom kad nemam pristup onom broju.
Otvori stranicu na kompu ali u "phone view" modu
To kako ćeš da uradiš zavisi od tvog browsera.

Da si barem sve ovo uradio na mobitelu u browseru, sad bi već sve završio

Prošlo sve, free trial Express VPN, preko ostalih uopšte nije stizala poruka na SMS Virtual. Kupio karticu na G2A, dodao na nalog (mora se dodati na nalog, ne može se uneti na check outu). Nije bilo potrebe da se instalira aplikacija, sve sam završio iz Safarija. Hvala. Jedino što sam mislio da je Family pretplata u pitanju iz nekog razloga.

Otvori stranicu na kompu ali u "phone view" modu
To kako ćeš da uradiš zavisi od tvog browsera.

Da si barem sve ovo uradio na mobitelu u browseru, sad bi već sve završio
Moze pomoc posle F12 kako da otvorim da izgleda kao na moblinom? ne mogu da nadjem nigde

Uspeo sam da otvorim.. Ali i dalje mi ne da opciju da aktiviram kad kliknem na baner niti mi igde izbacuje opciju za aktivaciju

Uspeo konacno da se snadjem i aktiviram uz gomiluuuuuu drk**a... Da nije ovoliko povoljnije od naseg, odlepio bih 😀

Poslednja izmena:
Ispričaću trenutno situaciju sa ovom metodom i zašto bi trebalo da se vodi računa.
Verovatno sam među prvima na Benču sa ovakvim iskustvom, ali ne verujem da sam u globalu jedini.

Nakon aktiviranja VPN-a i pokušaja kreiranja naloga dolazi faza kada treba da se potvrdi indijski mobilni broj. Broj koji sam, nakon X pokušaja, uspeo da dobijem preko aplikacije SMS Virtual je, ispostavilo se, broj koji je već bio registrovan na Flipkartu. SMS je uredno stigao i nalog je aktiviran. Ali nakon pristupa vidi se da su svi kontakt podaci popunjeni, dakle ime, prezime, adresa, broj itd. To je isto prijavio i @Duca89. Prvi red flag, ignorisan.

Zanemario sam ovo i nastavio dalje ka plaćanju. Naša VISA kartica (Intesa) nije prošla, po automatizmu je odbijena jer nije ni iz jedne od podržanih zemalja u listi. Napominjem da sam kreirao virtualnu karticu jer nisam hteo svoju da ostavim indijcima na raspolaganje jer očigledno nalog nije bio nov pa se ne zna ko podacima može da raspolaže. Zato sam rešio da nađem alternativnu metodu i ideja je bila dopuna preko gift kartice.

Kako kartica nije prošla kupio sam Flipkart gift karticu na g2a kako bih dopunio kredit. Ovde je bio problem sa kupovinom jer je, ispostavilo se, g2a tražio indijski IP za kupovinu. VPN je rešio problem za sekundu i nakon dve neuspešne kupovine (dva puta refund preko PayPala i GPay) kartica je kupljena i kredit je dopunjen na Flipkartu pa sam konačno došao do koraka za kupovinu BLACK Memebershipa.

E sad, dok sam jurio gift card, neko je u međuvremenu na "mom" flipkart nalogu napunio korpu u vrednosti ud 10.000$. Već mi je bilo jasno da neko ima pristup nalogu, ali nema sredstva na raspolaganju pa sam komotno pobrisao sve iz korpe i izabrao samo Black membership za Youtube premium. Dakle, drugi red flag, ignorisan.

Kupovina je obavljena bez problema, order confirmed, i kredit je skinut, ali na sajtu stoji status porudžbine "not delivered", "Sorry, your order has been deleyed, we're working with the delivery partner on delivering your order". Nakon par sati sam se okuražio čak i da pošaljem ticket tehničkoj podršci iako nalog tehnički nije moj. Jutros oko 6 sati mi je stigao mail da su pokušali da me dobiju, da nisu uspeli i da će probati ponovo kroz 8 sati. Objasnio sam da nemam pristup broju i da nisam u Indiji. Nakon toga slučaj markiraju kao rešen. Ponovo sam poslao ticket i dobio sam identičan odgovor pa sam i odgovorio sa malo više detalja, ali verovatnoća da se problem reši je minimalna.

TL;DR - skuplja dara nego mera 🙂 Vodite računa ako ste ostavili podatke platne kartice, verujem da je pametno da ih uklonite sa sajta/aplikacije ako već niste jer je pitanje da li je nalog nov i ko sve ima pristup podacima.

Srećom apple metoda me i dalje služi do aprila tako da sam miran i dalje, samo 15€ lakši u džepu 🙂

Google od YT nalog mora biti na Ind? Ili može bilo koja zemlja da bude?

Prosto ne mogu da verujem da ste imali ovakvih problema. Ja sam od momenta citanja prve poruke za flipkart, do rešenja yt naloga proslo manje od 15min. Ili sam imao srece ili me tek ceka pi.. darija. Elem sad vidim da je i moj nalog vec nekom pripadao. Po narudzinama iz 2024 i 2023.

Prilozi

• Screenshot_20260123_101015_com_flipkart_android_HomeFragmentHolderActivity.jpg
    Screenshot_20260123_101015_com_flipkart_android_HomeFragmentHolderActivity.jpg
    69.3 KB · Pregleda: 100
Ili je nalog flagovan, ili je zabeležen unusal activity ili ko zna šta već, nije više ni bitno. Cela poenta onog gore esejskog posta je bila da svi koji su uspeli i oni koji će pokušati da odrade ovu metodu uklone podatke platne kartice za svaki slučaj, zlu ne trebalo.

Ja sam isto video da nalog već pripada nekom pa sam se odlučio za skuplju varijantu preko G2A iako sam video da naše kartice prolaze ljudima ovde. G2A prošla kupovina iz prve, bez VPN-a. Aktivacija je prošla instant posle kupovine, samo sam ušao u Black membership stranicu, kliknuo na banner i odvelo me na YouTube da povežem

Kako mi je ostao kredit za još jedan broj na SMS Virtual aplikaciji probao sam da otvorim nov nalog. Ponovo mi je dodeljen nečiji postojeći. Znači svakako je česta pojava.
Naravno ovde stajem, nema smisla ići ponovo kroz ovu pustolovinu 🙂

Treba biti jako oprezan sa ovim virtuelnim brojevima. Imao sam slican problem sa Paypalom, neko mi je usao u nalog pomocu broja tj sifre koja je dosla na njega i napravio dvije transakcije. Moja je naivnost sto mi nije bio ukljucen 2FA.

Da li moze neko da napravi siguran step by step guide za ovu aktivaciju? Vidim dosta ljudi se mucilo sa sms verifikacijom, pa cisto da imamo i za ostale clanove foruma koja varijanta i servisi sigurno rade. Unapred hvala!

Da li moze neko da napravi siguran step by step guide za ovu aktivaciju? Vidim dosta ljudi se mucilo sa sms verifikacijom, pa cisto da imamo i za ostale clanove foruma koja varijanta i servisi sigurno rade. Unapred hvala!
Ja sam uradio ovako:

1. Otvorio flipkart.com u browseru na mobitelu

2. Registrovao se putem broja kog sam dobio sa ove aplikacije za virtuelni broj (apps.apple.com/de/app/sms-virtual-receive-sms/id1558276033?l=en-GB)
Iz trećeg pokušaja sam dobio kod (bio je uključen VPN, ali pise da ne treba)

3. Kad sam se registrovao, išao sam da kupim Black membership na flipkartu (u serach baru samo upišeš black membership i pokazace ti)

4. Odabrao karticu kao sredstvo plaćanja.
Nakon unosa podataka, izašlo je obavestenje da je kartica strana i da odaberem svoju zemlju (odabrao sam USA i neku USA adresu)
Napomena: ako vam kartica ni tako ne prodje, na enebi imate flipkart gift card za 13€

5. Nakon aktivacije članstva, možete odmah kliknuti activate na YouTube baneru i to je to.

Za ovaj korak:
5. Nakon aktivacije članstva, možete odmah kliknuti activate na YouTube baneru i to je to.
Da li treba VPN da bude aktivan?

Kako vam radi Youtube? Meni od malopre nece nista da ucita, premium nalog, sve ok proverio...

Prilozi

• Screenshot 2026-01-25 at 17-18-33 SUKOB STUDENATA PRIVATNOG I DRŽAVNOG FAKULTETA - Diploma - Y...jpg
    Screenshot 2026-01-25 at 17-18-33 SUKOB STUDENATA PRIVATNOG I DRŽAVNOG FAKULTETA - Diploma - Y...jpg
    18.4 KB · Pregleda: 68
Nazad
Vrh Dno