Koju grešku ti javlja? Banka odbija?Preko Browsera sveee... nece da prodje uplata na Flipkart ni direktno sa kartice, ni preko Gpay-a, ni preko Revoluta. I kako da se ulogujem preko aplikacije kad nemam pristup tom brojuu
ovdeDodao sam Gift kredit i kupio sam Black clanstvo... E sad kako da aktivram YT 🙂
Jesi na mobitelu ili kompu?Dobrooo i ??? Izbaci mi samo slike nemam opciju da aktiviram???
Otvori stranicu na kompu ali u "phone view" moduma na kompu.. Ne znam kako da se ulogujem na applikaciju na mobilnom kad nemam pristup onom broju.
Moze pomoc posle F12 kako da otvorim da izgleda kao na moblinom? ne mogu da nadjem nigdeOtvori stranicu na kompu ali u "phone view" modu
To kako ćeš da uradiš zavisi od tvog browsera.
Da si barem sve ovo uradio na mobitelu u browseru, sad bi već sve završio
Bilo koja zemlja.Google od YT nalog mora biti na Ind? Ili može bilo koja zemlja da bude?
Ja sam uradio ovako:Da li moze neko da napravi siguran step by step guide za ovu aktivaciju? Vidim dosta ljudi se mucilo sa sms verifikacijom, pa cisto da imamo i za ostale clanove foruma koja varijanta i servisi sigurno rade. Unapred hvala!
Ne.Za ovaj korak:
5. Nakon aktivacije članstva, možete odmah kliknuti activate na YouTube baneru i to je to.
Da li treba VPN da bude aktivan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari