hogarstrasni
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.04.2016
- Poena
- 255
Правимо. Ова је постала вирална. На каналу се може видети различитих жанрова, од оваквог турбо фолка, трап, латин рок, регетон, афробит, разни правци рока и метала, псај, гоа, све што мом уху звучи лепо. Текстови су моји, за генерисање вокала и музике користим Суно в5.
Nisam koristio jer je van mje lige. Imaš praktično DAW i sa svakim kanalom pojedinačno radio ono što u Pro verziji radiš sa celom pesmom plus još dodatnih mogućnosti.Btw. Jel neko koristio onaj studio pro?
Sve što napravim sa AI ja tretiram kao demo, iako obično zvuči bolje nego što se očekuje za demo.Umesto da izbacujem pesme i ja, snimim demo i šaljem menadzerima.
Musliš na "Dugo"?Zanimljiv tekst. Nisam navikao na takav žanr ali ovako, okej je, ima priču.
E kvaka je [to sa svakom novom verzijom Suno o;ekuje sve specifičnije komande. Jednostavan prompt vise ne proizvodi dobre rezultate. Moraš da bude prilično precizan i opširan u opisu. Uz to, ume da uz neke zahteve swam podrazumeva više stvari, pa I ono što ne želiš. Ako je on zaključio da trebaju jaki basovi zbog nečeg drugog što si tražio, teško je to poništiti. Mene često muči tako što ubacuje eho i reverb, a često ume da pojačava visoke tonove i u vokalima i u instrumentima.Ne znam, suno u 90 odsto ne ume da sluša komande. Iako mu u promtu dam jednostavne komande, on opet po svome. Niti pravi instrumental break, niti sluša koje instrumente treba da izbegava, napišem bez jakih basova a on baš udari najjače.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari