Šta je novo?

Razni korisni linkovi

SuperStarr

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5670 (6c/12t) @ 4.3Ghz
Matična ploča
ASUS P6T Deluxe v2
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
Kodak 512Gb + 16Tb RAID
Zvuk
Creative Audigy2 ZS
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Najbolja konverzija "EPUB -> PDF":

EDIT: Zašto najbolja? Ostala ponuđene online rešenja su ubacivala praznu stranicu između svake "pune" stranice, ovo je jedini alat koji to nije uradio na test fajlu.

Poslednja izmena:
E ovo je dobra tema, da dodam i ja, sajt preko koga radim remaster pesama, probao milion, ovaj je ubedljivo najbolji a free je samo treba registracija:

Najbolji alat za "JPG -> PDF"

Zašto najbolji? Pored toga što bez problema dodaje slike u PDF, na istom mestu možete odraditi kompresovanje dokumenta tipa sa 20Mb na 400Kb - konkretno kada su u pitanju slike dokumenata.

Ovo je bivsi draw.io ?

Da odgovorim sam sebi

inace postoji plugin za Visual Studio Code, pa moze da se koristi direktno u editoru.

Besplatan i lak za upotrebu alat za uklanjanje pozadina sa slika. Radi fantastično sa PNG formatom.

Poslednja izmena:
Nisam probao ali verovatno radi:
¨Pretvorite svoje e-knjige u audio-knjigeOvaj softver transformiše vaše e-knjige u audio-knjige visokog kvaliteta koristeći naprednu AI tehnologiju glasa. Konvertujte EPUB, PDF i TXT fajlove u MP3 format sa glasovima koji zvuče prirodno. Sve radi offline, bez potrebe za internetom i bez ikakvih pretplata.¨

Ulepšavanje skrinšotova ili drugih slika, spremanje za blog, članak...

Iako je moguće konvertovati velika slova u mala, samo da prvo bude veliko ili početna da budu velika, u nekom IDE ili tekst procesoru, po nekada je zgodnije / brže otvoriti novi tab i tu odraditi copy/paste.

Nazad
Vrh Dno