Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

ja pokusavam i preko WEB-a i preko app. Nece ni na jednoj. Idem na signup svakako, jer kako da se logujem kad nemam akaunt 🙂

Takođe. Probao oba, isto je. Zaglavljen na "waiting for sms", ništa se ne dešava i ne mogu dalje.

Probajte broj tel bez 91,meni nije stizalo nista kad sam izbacio prva dva broja je proradio sms.

Upravo tako, +91 ide automatski ispred, kucao sam bez 91, isto je, ne stiže nikakav kod.
Ne znam dal bi neki indijski esim rešio stvar.

Ladno je stiglo.

Screenshot_20260122_150533_online_smsvirtual_app_MainActivity.jpg

Samo mi se u jednom trenutku pojavila notifikacija, aplikacija mi bila ugašena. Prošla registracija.

Sad čekam još jedan kod da registrujem mail 😎

Ne znam sto se cimate s tim,kad ce provaliti kao i za Spotify kad je bio isto preko Indije.

Ne znam sto se cimate s tim,kad ce provaliti kao i za Spotify kad je bio isto preko Indije.
Za spotify je bila situacija da su ljudi kupovali pretplatu za čak 10 godina unapred pa im je pretplata smanjena.

Ovo kod yt je jednogodišnja i ne može se "stackovati" jedna za drugom

Ali videcemo opet kako ce da bude

Preko flipkart app meni ne prolazi detektuje da kartica nije iz podrzanih zemalja.Ce probam za vikend da se bakcem sa sajtom🤔
Jel moze Nord ili mora neki drugi vpn?

Uspelo evo i meni. Nisam ni morao čekati da mi istekne postojeća pretplata, samo je otkazao i aktivirao preko flipkarta. Samo me preusmerilo na YouTube gde sam prihvatio ponudu

Kartica Raiffeisen, browser
Screenshot 2026-01-22 at 18.01.47.png

Naša kartica? Visa intesa nije prošla, kaže country not supported.

ja sam se ulogovao napokon. Al izgleda da je nalog vec koriscen... Pa me strah da ubacujem karticu i kupujem bilo sta iako mi je rekao da je nov akaunt

Ista situacija i kod mene pa sam završio Flipkart gift card na g2a da ne bih dodavao karticu jer Ramush možda bude čačkao nešto što ne treba. Order prošao uredno. Sad čekam delivery, nešto se odužilo.

Screenshot_20260122_201128_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Imam probllem.. Probao sam i ja da kupim gift card sa g2g... Placao sam preko google pay-a,... Uredno su mi skinuli kintu i na pola transakcije javili da nije prosla da nesto nije ok... Sta da radim?

Refundirali su ti instant verovatno? Dva puta mi se desilo dok nisam aktivirao indijski VPN, tek tad je prošlo. Isto Gpay btw.

Screenshot_20260122_203713_com_google_android_gms_PayActivity.jpg

Prvo sam probao paypal metodom pa mi refundirali. Pa gpay pa ponovo refundirali. Pa uključio VPN i prošlo.
Isti je prodavac na g2a inače.

Da ali meni nisu refundirali ... To je problem.. Pise da je transakcija prosla

Ma kapiram. Jedino da kontaktiraš g2a support, ne znam šta ti je druga opcija.

Nazad
Vrh Dno