Samo individualnajel ovo samo individualna preplata, nema family opcija?
Ne znam šta pričaš, od februara '22. sam na Indiji. Dopuna karticom je blokirana, ali apple gift card i dalje šljaka bez problema.Ne znam sto se cimate s tim,kad ce provaliti kao i za Spotify kad je bio isto preko Indije.
Za spotify je bila situacija da su ljudi kupovali pretplatu za čak 10 godina unapred pa im je pretplata smanjena.Ne znam sto se cimate s tim,kad ce provaliti kao i za Spotify kad je bio isto preko Indije.
Ne mislim na to vec kad je bio onaj bug pa ljudin uzimali u narednih 10 godina.Ne znam šta pričaš, od februara '22. sam na Indiji. Dopuna karticom je blokirana, ali apple gift card i dalje šljaka bez problema.
meni uopste ne izbacuje ovaj prozor, samo spisak podrzanih zemaljaKad dodaš podatke sa kartice izađe obaveštenje da je kartica iz inostranstva i da odabereš svoju državu.
Odabereš USA (ili bilo koju drugu sa liste), upišeš neku adresu i transakcije prođe jer to ne proveravaju
Pogledajte prilog 524800
Da, naša kartica.Naša kartica? Visa intesa nije prošla, kaže country not supported.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari