Šta je novo?

Razmena kriptovaluta (pročitati pravila u 1. postu)

Kupujem ETH do 5$ ako neko želi da proda, potreban mi je zbog prodaje druge kriptovalute..

Prodajem 8000 USDT za USD ili u dinarskoj vrednosti, moze u celosti a moze i u vecim delovima.
Beograd

Kupujem 3000 USDT bez provizije. Placam u dinarima ili u dolarima.
Niš

Treba mi usluga - kažem usluga jer je mala suma, pa vam je razmena verovatno beznačajna. Treba mi Tron TRX u vrednosti do 4-5 evra. Prebacila bih vam novac na bankovni račun, može i PayPal, kako vam odgovara, a vi meni da pošaljete TRX u moj wallet. Treba mi da obavim jednu kupovinu, a kako se ne bavim kriptovalutama, ne bih da šaljem ličnu kartu radi verifikacije na platformama za kupovinu. Ako je neko voljan, pišite mi u PP.

imam oko 160e u BTC na nicehashu ako neko hoce bez proviziji. Zarkovo/Beograd. 0677217619

Treba mi usluga - kažem usluga jer je mala suma, pa vam je razmena verovatno beznačajna. Treba mi Tron TRX u vrednosti do 4-5 evra. Prebacila bih vam novac na bankovni račun, može i PayPal, kako vam odgovara, a vi meni da pošaljete TRX u moj wallet. Treba mi da obavim jednu kupovinu, a kako se ne bavim kriptovalutama, ne bih da šaljem ličnu kartu radi verifikacije na platformama za kupovinu. Ako je neko voljan, pišite mi u PP.
Nije više aktuelno. Pošto niko nije bio rad da razmeni, kupila sam sama.

Nazad
Vrh Dno