elpadre
Poznat
- Učlanjen(a)
- 12.02.2025
- Poena
- 25
Ova lista i grupisanje je toliki non sense i budalastina da ovo nema veze sa realnoscu.
Isti slucaj imam i na dva para JBL Tune 520BT.Na Samson SR850 slušalicama posle nekih 7 godina korišćenja počela da se ljušti i "raspada" eko koža kod jastučića 🙂

hvala 😊 . Logitech H390 ?@vlada23 vidi dal mogu ti nabave. Alternativno Ako bi bas za Edifier imas i G1 model.
Link
Fine su ti i Ove Fantech mh89. I Mh90 koje su izgleda kopija starog Hyperx Cloud 2.
Deluju odlicno kad je u pitanju Mikrofon mislim da su neki koje znam koristili takve za Team calls i slicne zezancije na poslu. E sad kakve su sto se tice samog zvuka slusalica, ne znam. Zadnji put kad sam iskreno koristio Headset klasicni je bilo pre 8+ godina. U to vreme sam imao i dalje Asus cerberus v2. I kad sam slusao Logitech G430 tolko sam se sokirao kolko su ko kanta zvucale. Jedne od top 3 najgorih slusalica koje sam cuo ikad.hvala 😊 . Logitech H390 ?

Trebaju mi prvenstveno zbog dobrog mikrofona, za pozive preko nekog programa u Windowsu, za slušanje muzike već imam odlične i žične i bežičneDeluju odlicno kad je u pitanju Mikrofon mislim da su neki koje znam koristili takve za Team calls i slicne zezancije na poslu. E sad kakve su sto se tice samog zvuka slusalica, ne znam. Zadnji put kad sam iskreno koristio Headset klasicni je bilo pre 8+ godina. U to vreme sam imao i dalje Asus cerberus v2. I kad sam slusao Logitech G430 tolko sam se sokirao kolko su ko kanta zvucale. Jedne od top 3 najgorih slusalica koje sam cuo ikad.
No da ne zalazim u off.
Trebaju mi prvenstveno zbog dobrog mikrofona, za pozive preko nekog programa u Windowsu, za slušanje muzike već imam odlične i žične i bežične
Onda verujem da bi sasvim zadovoljile I te Logitech potrebe, mada i onaj Edifier sto si nasao je primamljiv ako ga nadjes na KP.Trebaju mi prvenstveno zbog dobrog mikrofona, za pozive preko nekog programa u Windowsu, za slušanje muzike već imam odlične i žične i bežične
Dve godine sam koristio sony ch520 uglavnom na putovanjima, u avionu i prevozu za muziku i filmove. Generalno zadovoljan kvalitetom zvuka, iako je jasno da nije neki high end.
Sad su otisle kod cerke, a ja gledam da uzmem nesto malo bolje.
Voleo bih over-ear i sa noise cancelation jer u avionu ipak probijaju zvuci kroz kroz ove on ear.
Gledam ch720, na kp su oko 10k, sta jos ima u toj klasi? Baterija bi trebala da traje koliko i na ch520, sto znaci da je punim jednom u nikad 😁. Budzet nije ogranicen, ali recimo oko 100e s obzirom da ipak ne koristim cesto. Mozda anker q45 ili nesto slicno?
Odlične su i EarFun Wave ProDve godine sam koristio sony ch520 uglavnom na putovanjima, u avionu i prevozu za muziku i filmove. Generalno zadovoljan kvalitetom zvuka, iako je jasno da nije neki high end.
Sad su otisle kod cerke, a ja gledam da uzmem nesto malo bolje.
Voleo bih over-ear i sa noise cancelation jer u avionu ipak probijaju zvuci kroz kroz ove on ear.
Gledam ch720, na kp su oko 10k, sta jos ima u toj klasi? Baterija bi trebala da traje koliko i na ch520, sto znaci da je punim jednom u nikad 😁. Budzet nije ogranicen, ali recimo oko 100e s obzirom da ipak ne koristim cesto. Mozda anker q45 ili nesto slicno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari