Kod mene je malo drugačija situacija. Zvao sam ih i pitao za tri lokacije u NS gde već postoji optika i rekli mi da "nemaju tehničkih mogućnosti" na tim lokacijama da uključe njihov optički paket. Jedna zgrada ima MTS optiku, druga SBB optiku (obe su novogradnja) a treća lokacija je kuća gde je MTS uveo optiku pre godinu dana. Ja ne znam koji uslovi treba da se stvore da bi A1 mogao da se uključi na postojaće optike.Imam jedan zanimljiv slučaj, naime nisam mogao da odmah ugovorim optiku i televiziju jer nisam odjavio mts box . Nakon sto sam ga odjavio, mts tvrdi da su oni sa njihove strane sve rešili i da mogu da se prebacim na novog operatera A1, ali prodavac iz A1 mi je pokazao da u njihovom sistemu kada izabere moju zgradu tj adresu samo moj stan ne moze da se izabere i zakaže termin (tehnički ne mogu to da rese).Prodavac iz A1 je pisao njihovoj IT podršci ali IT im još uvek nije odgovorio (slali su podsetnik) molio bih za neki savet ili pomoć, jer trenutno nemam nijednu internet uslugu i morao sam da uzmem kućni net da premostim ove dve tri nedelje, hvala
А зар не можеш да останеш на мтс-у док ти не уведу а1, па онда раскини са мтс-ом?Kako mi je rekao promoter A1 najviše što može da mi da za prelazak sa mts-a je duo plus za 2500rsd I 600/300 net ali kaže da li mogu da budem bez usluga 2-3 dana dok oni ne uvedu svoje usluge, pa me zanima pošto znam da nema prekida u signalu sve dok A1 ne uvede svoju opremu, otkud sada ovo?
5m kako ima MTS optika, idalje nisu pustili A1.Ja čekam 2 meseca da MTS osposobi je... vlakno sa bandere🤬 da bih uveo A1
Ne mogu da tvrdim kako ce biti, ali, evo za ~2 meseca koriscenja bilo je 2 prekida ! jednom 1h vremena i drugi put par sati, oba puta su bili radovi i desavalo se nocu, video sam ovde da salju SMS sa najavom radova, ja nisam dobio...sve ostalo vreme net je odlican, na bivsoj Targo infrastrukturi samJa sam kod SBB-a vec 10 godina ako ne i vise,nisam na ugovoru vec par godina i sasvim sam zadovoljan sa uslugom.Ono sa cime nisam zadovoljan je cena,koja je 4800RSD mesecno,a TV ne gledam uopste vec godinama.Ako su brzine zaista takve kako pise na sajtu,onda je to bas privlacna ponuda,sa mojih 180 Mbps na 300 Mbps u pola cene...Sada razmisljam da predjem u A1,ali nesto me odbija posto sam malo citao temu da net nije bas najstabilniji.
Još da vidimo kako postaviti WiFi Guest network...Ovaj ruter kida kako radi.
Mislio sam da su od 01.01. smanjili sa 12 meseci na 9 a kamoli taj kod za popust. Molim te podeli sa nama kako si uspeo da dobijes tako dobru ponudu.Posle 15 godina otkazao SBB smarače i derikože ! Potpisao A1 DUO paket sa kodom za popust, prvih 15 meseci free posle toga 9 meseci po 2499din. U sredu stižu žicari na ugradnju pa ćemo videti …
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari