micko357
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.11.2019
- Poena
- 115
Prvi put vidim a imam telefon od Februara....Jel koriste ovo? Ima li neke koristi ili samo neka AI špijunaža?
Prvi put vidim a imam telefon od Februara....Jel koriste ovo? Ima li neke koristi ili samo neka AI špijunaža?
S25 base samo u slucaju da volis manji telefon, inace sve ostalo S25 Edge.Moze savet u vezi S25? Uzeti, Samsung Galaxy S25 Edge 5G S937B 256GB cena sa 1250€ na 630€.
Ili, Samsung GALAXY S25 5G S931B DS 128GB cena sa 900€ na 643€.
Ovo su cene u Austriji.
Klasican sam korisnik, yt, drustvene mreze, email, malo fotkanja itd, itd...
Izgleda da mu isto (ili čak i više) drži baterija u odnosu na S25.Edge je veliki telefon sa malom baterijom. Treba i to uzeti u obzir.
Ja sam presao sa 16PM na S25U..Zdravo svima.
Vidim dosta se piše o bateriji nakon ažuriranja na UI8. Šta je sa kamerom? Da li su slike u zahtjevnijim uslovima (loša osvijetljenost, mrak, osoba u pokretu) bar na nivou iPhone 16 Pro? Na Dxomark testu, S25U je daleko iza.
Ja danas uzeo s25 edge u Austriji isto doso iz Irske. Pise Dublin.E sad slagao bi za tacan datum ali 27 ili 8 u tehnomediu sam uzo crni s25 obican posto imam neke popuste tamo jer saradjujem dosta sa njima oko popravke i svega.
I jel samo meni je stigao iz irske ?
Imam S25, kupljen u A1, nekih 7 meseci...telefon radi besprekorno i nema nikakvih nepotrebnih stvari vezanih za A1 mrezu.Planiram da kupim S25 sa crnog trzista. Tu se najcesce prodaju varijante kupljene preko operatera (domacih i stranih), a ja bih zeleo da to bude EUX potpuno otvoren, ne znam da li je neko od vas naleteo na takvu varijantu? Usput, ako je to tesko naci, moze li da potvrdi neko ko je kupio telefon u A1, da li softver ima nekih nepotrebnih stvari vezano za tu mrezu? Hvala na pomoci.
I da, kupljen je preko KP, nekoristen, sa garancijom i fiskalnim racunom.Imam S25, kupljen u A1, nekih 7 meseci...telefon radi besprekorno i nema nikakvih nepotrebnih stvari vezanih za A1 mrezu.
Koliko brzo se puni? Mislim da je 15w max, tako da nemoj da očekuješ čudo.Koji uopšte wireless stand punjači odgovaraju za S25U zbog kamera iza?
Imam neka 2 kom imaju visok taj vertikalni deo odbije kamera leđa telefona i puni se kriminalno sporo jer nije dobra konekcija.
Punjač je 15W max ali zbog kamera ne legne kako treba i puni ga verovatno na 2-3WKoliko brzo se puni? Mislim da je 15w max, tako da nemoj da očekuješ čudo.
Od juce su vidno zatrpani oglasi sa pomenutim modelom. Cene variraju do 400 do 600e, kako je ko lupio.Baš je pala cena za S25Fe, na oglasima sada za 380 do 400 eur
Prema nekim testiranjima nadjenih na netu, 25FE bi trebalo 9 minuta vise za izdrzi sa baterijom kombinovam upotrebom, sto je fakticki nikakva razlika. Ali neka neko podeli svoje misljenje ako je koristio oba.Jel ima realne razlike imedju 24fe i 25fe da je neko koristio oba? Najviše me zanima ta baterija od 200mah koliko vise traje na 25fe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari