Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Moze savet u vezi S25? Uzeti, Samsung Galaxy S25 Edge 5G S937B 256GB cena sa 1250€ na 630€.

Ili, Samsung GALAXY S25 5G S931B DS 128GB cena sa 900€ na 643€.

Ovo su cene u Austriji.

Klasican sam korisnik, yt, drustvene mreze, email, malo fotkanja itd, itd...

Ni jedan, idi na willhaben i kupi s25 256gb za manje para

256 modeli imaju bržu memoriju pored same fizičke veličine pa ako nešto kopiraš veće može biti benefita.

Moze savet u vezi S25? Uzeti, Samsung Galaxy S25 Edge 5G S937B 256GB cena sa 1250€ na 630€.

Ili, Samsung GALAXY S25 5G S931B DS 128GB cena sa 900€ na 643€.

Ovo su cene u Austriji.

Klasican sam korisnik, yt, drustvene mreze, email, malo fotkanja itd, itd...
S25 base samo u slucaju da volis manji telefon, inace sve ostalo S25 Edge.

Edge je veliki telefon sa malom baterijom. Treba i to uzeti u obzir.

Zdravo svima.
Vidim dosta se piše o bateriji nakon ažuriranja na UI8. Šta je sa kamerom? Da li su slike u zahtjevnijim uslovima (loša osvijetljenost, mrak, osoba u pokretu) bar na nivou iPhone 16 Pro? Na Dxomark testu, S25U je daleko iza.

Imas malu belu nalepnicu koja je stizala pozadi na telefonu ako je nisi odlepio.

Zdravo svima.
Vidim dosta se piše o bateriji nakon ažuriranja na UI8. Šta je sa kamerom? Da li su slike u zahtjevnijim uslovima (loša osvijetljenost, mrak, osoba u pokretu) bar na nivou iPhone 16 Pro? Na Dxomark testu, S25U je daleko iza.
Ja sam presao sa 16PM na S25U..
Baterija zavisno od koroscenja, ali za nijansu bolja na ip..ja sa svime ukljucenim, uz normalno koriscenje zavrsavam dan sa 40%..a ako cerkica uzme za igrice, mora na punjac uvece..

Kamera po meni, slicna..iphone je bolji za drustvene mreze ali i to zavisi od situacije i momenta slikanja..nocni rezim jako slican, mozda vise detalja na samsungu, ali nisam toliko obracao paznju na to..za slikanje u pokretu sam koristio pro mode, posto na obicnom nisam uspeo ili nisam znao..
Sve u svemu, nijanse su u pitanju i stvar ko sta vise zeli i voli..

Po mom misljenju, kamera na s25 base model, ocaj zivi pogotovu u uslovima manjeg osvetljenja. Nepredvidiva je. AI pokusava da ispravi nedostatke ali se to obicno zavrsi neuspelo, sa prenaglasenim svetlom ili bojama. Uvece mi nikako ne uspeva da ufotkam onako kako vidim svojim ocima, jer AI preteruje iako mi je AI optimizacija ukljucena na minimum, jednostavno nece...

Baterija solidna, jedino gde sam primetio da se mnogo trosi je kada slusam muziku na speakerphone. Zvuk je odlican, al ubija bateriju kada je na max.

Planiram da kupim S25 sa crnog trzista. Tu se najcesce prodaju varijante kupljene preko operatera (domacih i stranih), a ja bih zeleo da to bude EUX potpuno otvoren, ne znam da li je neko od vas naleteo na takvu varijantu? Usput, ako je to tesko naci, moze li da potvrdi neko ko je kupio telefon u A1, da li softver ima nekih nepotrebnih stvari vezano za tu mrezu? Hvala na pomoci.

Planiram da kupim S25 sa crnog trzista. Tu se najcesce prodaju varijante kupljene preko operatera (domacih i stranih), a ja bih zeleo da to bude EUX potpuno otvoren, ne znam da li je neko od vas naleteo na takvu varijantu? Usput, ako je to tesko naci, moze li da potvrdi neko ko je kupio telefon u A1, da li softver ima nekih nepotrebnih stvari vezano za tu mrezu? Hvala na pomoci.
Imam S25, kupljen u A1, nekih 7 meseci...telefon radi besprekorno i nema nikakvih nepotrebnih stvari vezanih za A1 mrezu.
Imam S25, kupljen u A1, nekih 7 meseci...telefon radi besprekorno i nema nikakvih nepotrebnih stvari vezanih za A1 mrezu.
I da, kupljen je preko KP, nekoristen, sa garancijom i fiskalnim racunom.

Poslednja izmena:
Koji uopšte wireless stand punjači odgovaraju za S25U zbog kamera iza?
Imam neka 2 kom imaju visok taj vertikalni deo odbije kamera leđa telefona i puni se kriminalno sporo jer nije dobra konekcija.

Ja sam juce dobio sam promocije a danas sam ga prodao za 45000 din
Sve vise ce ih biti po oglasima
Mislio sam da cu napraviti neki posao iako sam i imao s23 ali nista,cene idu dole brzinom svetlosti

Pa kad smo se frljali cenama,pre pocetka promocije, rekli smo da ce biti oko 400e max,kad vam stignu. Jos smo racunali da ce biti dembar.

Planiram prelazak na obični S25 zbog veličine.
Prethodno koristio S23+, pa me zanima da li po kupovini ostati na fabričkoj verziji Androida, odnosno da li je neko primjetio degradaciju sa update-om?

Jel ima realne razlike imedju 24fe i 25fe da je neko koristio oba? Najviše me zanima ta baterija od 200mah koliko vise traje na 25fe?

Jel ima realne razlike imedju 24fe i 25fe da je neko koristio oba? Najviše me zanima ta baterija od 200mah koliko vise traje na 25fe?
Prema nekim testiranjima nadjenih na netu, 25FE bi trebalo 9 minuta vise za izdrzi sa baterijom kombinovam upotrebom, sto je fakticki nikakva razlika. Ali neka neko podeli svoje misljenje ako je koristio oba.

Vrh Dno