Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Ima i toga, i to ce biti verovatno jos jedan od razloga za nekim sledecim odlaganjem , no pravi razlozi svima nama koij nisamo sisali vesla su poznati vec godinama.

Sa finansijske strane najidealnije za T2 je da izbace igru pre ikakvih najava za next gen konzole, i min godinu dana pre releasa next gena.
+ odredjeni broj ljudi nece kupiti igru za PS5 ako znaju da za par meseci izlazi PS6.

A izlazak igre tek sa next genom bi bila finansijska katastrofa. Broj ljudi koji bi kupio taj PS6/GTA6 bundle je skoro jednak broju ljudi koji su prethodno mogli da kupe igru i za PS5.
Znaci prvi double dip fail.

Živi bili pa videli, "next gen" day 1 GTA 6 i to je verovatno poslednja generacija konzola kakve dans poznajemo. Ode sve na striming i handheld posle.

2013 pa 2027 skoro 14 godina za jedan gta pa onda 7 ima 20 godina da prave.

Samo sto šestica nije započeta čim je petica izašla, al ajde.

Negde pročitah i da je novi RDR u kuhinji, možda i to utiče na GTA.

Negde pročitah i da je novi RDR u kuhinji, možda i to utiče na GTA.
Nismo mi te srece, to svako malo neki "pacijent" peca preglede... "suplja prica".
Ja bi licno dao RDR3 za GTA6 i GTA7... plomise se nekim "Medievel" Japanci, Mongoli, Kinezi, Duhovi, Assasins da iskopiraju "horse model" iz RDR2 (6-7 igara)
I niko da se priblizi modelima i dinamici konja - iz 2018...

Nismo mi te srece, to svako malo neki "pacijent" peca preglede... "suplja prica".
Ja bi licno dao RDR3 za GTA6 i GTA7... plomise se nekim "Medievel" Japanci, Mongoli, Kinezi, Duhovi, Assasins da iskopiraju "horse model" iz RDR2 (6-7 igara)
I niko da se priblizi modelima i dinamici konja - iz 2018...
1002605657.jpg
Ne radi se jos ili bar da mi znamo, ali ce se verovatno desiti :) Na radost mnogih.

Da, ali ako se odavno najavljeni GTA ovoliko odlaže, onda RDR očekivati za 20 godina 😑

Ček, ako su otpustili ljude zbog formiranja sindikata, to bi trebalo da znači da je ostala right-wing ekipa i da će svi koji furaju priču "Rockstar propo, ušla agenda!!1" u stvari biti zadovoljni igrom? 🤔

Ne vidim razlog jer rdr2 tesko da moze bolje da izgleda cak i sa rt jer je GI fenomenalno uradjen a i poprilicno je vremena otislo da se optimizuje i ispegla.

mislio je sigurno za ps5 posto jos uvek radi na 30fps a gta iv ni ne moze da se igra na novim konzolama. za pc nema potrebe posto ima fusionfix za iv.

mislio je sigurno za ps5 posto jos uvek radi na 30fps a gta iv ni ne moze da se igra na novim konzolama. za pc nema potrebe posto ima fusionfix za iv.
GTA 4 je i dalje bagovita igra na PC, nikad je nisu ispeglali do kraja, i generalno GTA4 bi zasluzio full Rockstar Remaster

Zar to nije na holdu usled promene CEO ili sam nesto pobrkao.

Max Payne 1+2 Remake ne radi Rockstar, vec Remedy Entertainment.

Remedy Entertainment, koja je originalno razvila oba naslova, razvija remake za PC, PS5 i Xbox Series X|S u saradnji sa Rockstar-om. Rockstar Games je vlasnik IP-ja (“intellectual property”) za Max Payne serijal i finansira razvoj remekova.

Ако игра буде одлична (као што то обично бива са њима нека узму колико год им треба времена. Не знам чему љутња? Јесу ли дужни да вам штанцају игре кад год ви хоћете? Боље на сваких 10 или 15 година ремек дјело него да штанцају на годишњем нивоу гдје свака игра подсјећа на прошлу (Call of Duty, Total War, Assassin's Creed и тд...)
Волио бих ја на мјесечном нивоу фантастичне игре али не иде тако.
Опет добили смо RDR2 у међувремену тако да опет је било нешто, заправо не нешто него и по мом мишљењу боља игра од GTA 5.

Agenda zvana ne diraj kapitalizam

Mora biti bar jos jednom odlozen zivi bili pa videli, nece se nista spektakularno desiti ni naredne godine a vec 2027 tu ce da lansiraju PS6 pa ujedno i ovo

Nazad
Vrh Dno