Ja se secam fck force five iz srednje škole ali fox ne znam šta jene znam sta je to.
naravno 3 sezone junak samo se mrstio i gundjao, ali zato 4te ne valja nista, smesno da nije tuzno koliko ste objektivniNisam hteo, ali moram napisati za Witchera poslednju sezonu poraz samog srama i apsolutno susramlje. Od katastrofalnih dijaloga, jednodimenzionalnih likova (drugacije ne znam kako bih opisao iste) do apsolutnog odsustva logike sleda dogadjaja, sto u vezi toka price, sto u akcionim sekvencama (posebno u poslednjoj epizodi).
Emo witcher koji se smesi, trazi drugare, ma ne mogu vise da pisem iznervirao sam se nenormalno. Jos ispade da je Ciri najmanji problem u seriji. Cak su i njene akcione sekvence najbolja stvar u ovoj sezoni.
Iskreno, meni se svidela samo prva sezona iz ove perspektive. Liam bi mogao biti dobar Geralt da pisci nisu toliko idiotski predstavili istog u ovoj sezoni.naravno 3 sezone junak samo se mrstio i gundjao, ali zato 4te ne valja nista, smesno da nije tuzno koliko ste objektivni
😁Ajt te neku preporuku za neku staru, nebitan jezik, zanr, a koja je prosla ispod radara.
Hvala, gledao. Mozda i najbolja prica o korumpiranim policajcima. Svakako, od mene preporuka takodje drugima.😁
![]()
bolje od shield-a ne moze nijedna da budeHvala, gledao. Mozda i najbolja prica o korumpiranim policajcima. Svakako, od mene preporuka takodje drugima.

svi su pljuvali ali meni poprilicno interesantna serija...nisam ponovio prvu sezonu pa mi je trebalo da se setim svega,ali generalno dobra ,originalna prica...Ima li forumski auditorijum neko misljenje o Crnoj svadbi S2?Posle prve 4 epizode.jedno.meh ili tja...
Sve mi je jasno. Ja imam (samo 😅) 40 pa sam brdo serija gledao i po 3 puta 😂😂 jer nema šta drugo i isto bi bilo teško ubosti seriju za koju nisam makar čuo da postoji. Eto ti si ubo sa ovom "Kfulim" za nju nisam ni čuo. A za Prisoner of War sam na prvu loptu zaboravio da je to original od koje su pravili Homeland 😁Tesko da cu naci jer sam matora mazga koja je prevrnula gomile serija, ali svakako hvala jos jednom na preporukama.
Pogledao sam ove prve dve epizode Pluribus. Dosta je ok, poput dobre Black Mirror epizode, ali daleko od BB-a. Prva epizoda je odlicna, ali malo pravac u kome ide nije mi legao previse, druga epizoda onako. Oko 7 / 10.Prva 4 minuta Pluribusa.
Potpuno sam ravnodusno ocekivao seriju ali posle ova 4 minuta....mislim da nas ocekuje show time.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari