Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Prva je bila ok. Glupava, ali simpaticna. Druga je vec bila znacajno jaci krsh i manje simpaticna.
Trecu, tj. prvu sezonu serije Yennefer sam preskocio.

IT Welcome to Derry - posle dve epizode: jeftin CGI splatter, loš horor, scenario pun klišea, prenaglašena anti-rasistička agenda, generalno jedna serija B produkcije po svim kriterijumima, što je bilo jasno posle smehotresnog uvoda. Ruku na srce, nije ni Kingova knjiga neko remek delo sveCke književnosti, ali ipak
smo se svi plašili vanzemaljskog entiteta koji se nastanio u kanalizaciju Derija, i svakih 27 godina se budi iz hibernacije kako bi se hranio decom, dok ih istovremeno plaši na smrt jer poznaje njihove strahove, a najčešće uzima formu klovna jer deca vole klovnove...
i smatram da ovaj zaplet ipak ima potencijala sa solidan horor serijal. Čak ću i nastaviti da gledam iako sam svestan da je serija objektivno loša.
Moje misljenje o toj seriji je dijametralno suprotno tvojem. Dobar je CGI, dobar je horor, daleko je to od B produkcije

Inace ako nekog zanima krenula je serija Robin Hood koja je snimana kod nas sa Sean Beanom

Odgledao par epizoda Task mini-serije, SoA vibe, meni dovoljno da odgledam do kraja. :)

Onda su Richer i Tulsa King 4/10 😂
Meni su rame uz rame sve tri 😀. Landman ono imalo je potencijala ali je upropašćen zbog većeg fokusa na
opaljenu suprugu i ćerku, ima 5 scena na naftnim bušotinama a sve ostalo je prazan hod komedija koja se dešava u njihovoj kući, ispade da nas više zanima da gledamo kako se trpaju i emotivno raspada cela Norris poremećena porodica nego sama radnja u vezi nafte koje ni nema. Onaj wannabe ćaci mafijoz mu preti od prvog dana ali ajde kao na kraju reši da rokne Norrisa jer ga ovaj ne **** 5% da bi na kraju glavni Kum ušao u priču i ukrao scenu, pobio sve svoje vojnike i njegovu desnu ruku ćacija da bi Norrisu dokazao poentu ? 🤦 Došla vojska da se igra rata na teritoriji po nalogu šefa i slučajno krenuli da dižu u vazduh krimose ? 😀🤦 U Noriss Jr priču sa meksikankom neću ni da ulazim 😄. Ako je ovo merilo za kvalitet teško nama. Naravno da ću nastaviti da gledam i drugu sezonu ali najviše zbog Billy Boba i golotinje.

Poslednja izmena:
Onda su Richer i Tulsa King 4/10 😂
Pa, to i jeste realna ocena. Landman je mozda za pola ocene bolji. Sto se tice Seridana, imao je dobre i filmove i serije, medjutim jurnjava za parama i ovo masovno stancovanje serija je ubilo bilo kakvu vrednost. Nijedna, ali bas nijedna njegova novija serija (od tamo negde trece sezone Yeloustona) ne vredi vise od 5. Dobro, mozda covek ima opravdanje za pad kvaliteta, verovatno daje neku kintu klicima iz kraja da pisu scenarija. To je taj nivo. ;)

Pa, to i jeste realna ocena. Landman je mozda za pola ocene bolji. Sto se tice Seridana, imao je dobre i filmove i serije, medjutim jurnjava za parama i ovo masovno stancovanje serija je ubilo bilo kakvu vrednost. Nijedna, ali bas nijedna njegova novija serija (od tamo negde trece sezone Yeloustona) ne vredi vise od 5. Dobro, mozda covek ima opravdanje za pad kvaliteta, verovatno daje neku kintu klicima iz kraja da pisu scenarija. To je taj nivo. ;)

Malo preteruješ tj ne malo.

Landman je odlična serija. Odlična. 1883 je remek delo, pojedinačno gledano sigurno najbolja njegova sezona bilo čega. 1923 sasvim solidna. Mayor of Kingstown prva sezona je vrhunski kvalitet posle pada ali i dalje fino vozi. Yellowston definitivno opada u kvalitetu poslednje dve sezone ali daleko da i dalje nije bila dobra.

U stvari Šeridanov kvalitet tačnije fenomen jeste upravo taj što usled ovoliko štancanja kvalitet njegovih radova ne opada. Ograda da nisam gledao Tulsa King iako su ga ljudi uglavnom hvalili i Lioness (msm da nikad ni neću).

Tuzla nije odlučio da li je ozbiljna serija ili nije. Ako ga uozbilje i krene putem jakog mafijanja moze da bude baš dobra ako Stalone ne odapne pre toga.

Mare je počeo da ih redja u zadnje vreme, Snowball, Tuzla... 😀 Ja se juče ubih guglajuci Snowball bez uspeha misleći da mašim neku dobru seriju 😃.
Počeo da gledam mini format Escape at Dannemora i nije loša uopšte. Del Toro u ulozi inmatea 👌

Lelelelelee
Bolji život 10/10.
Ende 😎

Odgledah dve sezone Yellowjackets.

Jako čudna serija.

Nije loša, nije ni nešto wow ali ima neki šmek.

Ne sviđa mi se što su ubili možda najjači lik na kraju druge sezone. Juliet Lewis baš fenomenalno odigrala ulogu.

Ovde izgleda ne smes da napises svoje misljenje. K'o prst u oko da sam gurnuo pojedincima, fanovima, navijacima... Svasta.

Nisam hteo, ali moram napisati za Witchera poslednju sezonu poraz samog srama i apsolutno susramlje. Od katastrofalnih dijaloga, jednodimenzionalnih likova (drugacije ne znam kako bih opisao iste) do apsolutnog odsustva logike sleda dogadjaja, sto u vezi toka price, sto u akcionim sekvencama (posebno u poslednjoj epizodi).
Emo witcher koji se smesi, trazi drugare, ma ne mogu vise da pisem iznervirao sam se nenormalno. Jos ispade da je Ciri najmanji problem u seriji. Cak su i njene akcione sekvence najbolja stvar u ovoj sezoni.

Lol. Jeste daaa, naročito princeza Elza veći indijanac od indijanaca.

Centralna ideja te serije je d*bilna, unbelievable.

Kao što već rekoh ovde, ako shaman kritikuje, ne treba vam veći dokaz da je serija kvalitet. (y)

Vrh Dno