Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

To sam imao na OneUI 7, gdje nalaziš to na 8 ? Dobijam ovo kad uđem na modes & routines

497.jpg

Ovo mi je bilo ugašeno, zato ja nisam imao, tnx svakako, naveo si me na rješenje :)

501.jpg

Kako ti se pali ekran za notifikacije? Misliš kao Aod? Ja baš hoću sistemski da namestim da mi uvek telefon se osvetli kada pristigne nova notifikacija,ali ne postoji sistemski
Osvetli se ceo ekran (ne aod sa satom i notifikacijom već ceo ekran). Ne želim to, dovoljan mi je zvuk.

Jel ovo greska na sajtu a1? Nisam znao da ima s25 u crnoj boji?

Prilozi

• Screenshot_20251104_010935_Chrome.jpg
    Screenshot_20251104_010935_Chrome.jpg
    47.1 KB · Pregleda: 135
Jel zna neko kako da ugasim Voice wake-up, stalno radi u pozadini, kad odem u running services?

Neka neko testira kada broji ciklus, jer smo ovde pominjali da izgleda broji ciklus kad god zakačiš punjač.

Juče sam kačio punjač 4x po nekoliko minuta. Testirao bih ja dužinu ciklusa, ali nemam tu statistiku zbog promenjenog CSC.

Ako je meni juče brojao 4 ciklusa, statistika je u najmanju ruku beskorisna. U proseku sam oko 50% potrošenog kapaciteta baterije dnevno, a punim je tako što nekoliko puta zakačim po neki minut. Stigne poruka, otkačim punjač i više ga ne vratim, dok se ne setim.
Po meni netačno. Iako piše 40 ciklusa da ja imam to nije tačno. Ako broji kačenje na punjač imam ih oko 10ak dnevno. To znači da bih za mjesec dana imao 300 ciklusa.

Ciklus je valjda punjenje od 0 do 100. Da li je to dva puta od 50 do 100 ili tri puta od 33 do 100 telefonu nije bitno.

Jel zna neko kako da ugasim Voice wake-up, stalno radi u pozadini, kad odem u running services?
Na šta tačno misliš i gde vidiš da imaš voice wake up?
Meni se čini da mi se pored sata gore levo stalno na ni 1s pojavi neka ikonica kad npr gledam TV, dal je to Bixby (aktivirana je) nisam siguran ne stignem ni da vidim izgled ikonice.

Na šta tačno misliš i gde vidiš da imaš voice wake up?
Meni se čini da mi se pored sata gore levo stalno na ni 1s pojavi neka ikonica kad npr gledam TV, dal je to Bixby (aktivirana je) nisam siguran ne stignem ni da vidim izgled ikonice.
Running services

Prilozi

• Screenshot_20251104_203229_Settings.jpg
    Screenshot_20251104_203229_Settings.jpg
    82 KB · Pregleda: 93
Posto sam presao sa ios na android, a adguard ili ne znam da namestim ili nesto nece, pa ako moze neka preporuka za neato takvo ili kako da namestim..?

Posto sam presao sa ios na android, a adguard ili ne znam da namestim ili nesto nece, pa ako moze neka preporuka za neato takvo ili kako da namestim..?
Settings \ Connection \ More connections \ Private DNS i ukucaš dole dns.adguard-dns.com.

4.5h SoT na 15h koriscenja, ostalo 15% baterije

Ima i drain od YT jer nije skoro uopste koriscen i AOD trosi vise nego sto bih ocekivao 🤣

Prilozi

• Screenshot_20251105_002436_Device care.jpg
    Screenshot_20251105_002436_Device care.jpg
    62 KB · Pregleda: 183
Settings \ Connection \ More connections \ Private DNS i ukucaš dole dns.adguard-dns.com.
Нисам баш похватао цијелу сврху тога, које су све предности а које мане?

Da li je neko kupovao S25 preko Fonly, da li su im verzije kao da sam kupio u poslovnici A1 (csc TOP) ili je EUX? Hvala.

Koja je razlika izmedju dns.adguard.com i dns.adguard-dns.com? Ja godinama koristim ovaj prvi. Za ovaj drugi nisan ni znao...

Možda je samo dodan kao još jedan DNS, ili je on default. Mislim da će da rade i jedan i drugi.

Ma ovaj prvi radi sasvim ok, nego reko ako je ovaj drugi bolji po nečemu da se prebacim na njega.

Jel koriste ovo? Ima li neke koristi ili samo neka AI špijunaža?

Prilozi

• Screenshot_20251106_214246_Personal data intelligence.jpg
    Screenshot_20251106_214246_Personal data intelligence.jpg
    92.6 KB · Pregleda: 123
Ja pre 20 dana uzeo ženi u mts crni, odnosno vodi se kao plavo-crni, ali je po meni crn.
E sad slagao bi za tacan datum ali 27 ili 8 u tehnomediu sam uzo crni s25 obican posto imam neke popuste tamo jer saradjujem dosta sa njima oko popravke i svega.
I jel samo meni je stigao iz irske ?

Nazad
Vrh Dno