Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Jel si ti beše kupio S25U ili nekog od ovih superiornih Kineza koje svi kupuju? Možda sam te i pomešao sa nekim.
Kako da ga kupim kad zbog silnih sankcija, političkih merenja kkk ni nema telefona ovde sa global rom.
Ovo iz Nemačke je malo gimnastika ali ako nastavi Samsung sa inovacijama vratiću se na kineze ako budu imali najbolji UI
Ne tako davno pre manje od 2.5g sam imao godinama Oneplus modele jer je Samsung imao tada kriminalan UI

Mozda je off, ali nisam u toku, jel onda na tim kinezima sa tim ogromnim baterijama SOT proporcionalno veci? Znaci ono, 9-10-12h? Precrtao sam kineze nakon propasti huawei...

@marko_ns meni je neverovatno koliko si ti nezadovoljan sa samsungom, a i dalje ga koristiš. Ja bi ga prodao na keca! Prvo na S23 temi, svaki drugi post je tvoj. Baterija ovakva, onakva, te ovo te ono. Sad na ovoj temi ista priča. Zašto ne uzmeš nešto drugo? Kupujem prodajem, ili vikend do Temišvara... uvek postoji način.

@marko_ns meni je neverovatno koliko si ti nezadovoljan sa samsungom, a i dalje ga koristiš. Ja bi ga prodao na keca! Prvo na S23 temi, svaki drugi post je tvoj. Baterija ovakva, onakva, te ovo te ono. Sad na ovoj temi ista priča. Zašto ne uzmeš nešto drugo? Kupujem prodajem, ili vikend do Temišvara... uvek postoji način.
Sa S23U sam zadnjih par meseci i te kako bio nezadovoljan s razlogom, dobijam sam na 4G 2-3h SoT zbog system updates.
Nikad nisam spomenuo da sam nezadovoljan sa OneUI tako ne izmišljaj molim te.
S25U je za sada u ubedljivo najbolji telefon koji sam ikad imao, probao. Ako ima neki bolji rado bi probao i uzeo briga me koji brend nazad stoji.
Zbog čega si se ti trigerovao ne znam, I sense Samsung fenboj 👀
Dodao bih jos i najbolje treba kritikovati da bi nastavili biti najbolji, da se ne uspavaju pred konkurencijom
Pogledaj samo sta se desilo sa nemačkom auto industrijom, isto to moze da se desi i Samsung, Apple

Poslednja izmena:
Sa S23U sam zadnjih par meseci i te kako bio nezadovoljan s razlogom, dobijam sam na 4G 2-3h SoT zbog system updates.
Nikad nisam spomenuo da sam nezadovoljan sa OneUI tako ne izmišljaj molim te.
S25U je za sada u ubedljivo najbolji telefon koji sam ikad imao, probao. Ako ima neki bolji rado bi probao i uzeo briga me koji brend nazad stoji.
Zbog čega si se ti trigerovao ne znam, I sense Samsung fenboj 👀
Dodao bih jos i najbolje treba kritikovati da bi nastavili biti najbolji, da se ne uspavaju pred konkurencijom
Pogledaj samo sta se desilo sa nemačkom auto industrijom, isto to moze da se desi i Samsung, Apple
А ти заправо имаш родитељски однос према Самсунгу и теби је стало до њих 🥰 то све објашњљва...

Ne znam ja sam s25 kupio relativno skoro a presao sam sa motorole g54 power posle 3 godine.
Mogu da kazem da je svaki telefon isti u sustini crkne/pokvari se. Radim u slobodno vreme servis telefona pa mozete zamisliti kakvi mi sve ljudi dolaze.

Tako mi je sinoc tresnuo S25 Edge na plocice, direkt na ekran, mislio sam da ce u delovima biti, a nista mu nije :D

Koji Performance profile koristite? Ja sam od pocetka krenuo sa Light, ne vidim da nesto fali performansama.

S25U - Standard и презадовољан сам батеријом

I ja na Edge koristim standard profile.
Na 46% korišćenja baterije imam oko 3 i po sata SOT. Meni sasvim dovoljno i po meni bolje ne treba na Full bateriju bude oko 7 i po sati.

Prilozi

• Screenshot_20251101_112625_Device care.jpg
    Screenshot_20251101_112625_Device care.jpg
    48.6 KB · Pregleda: 67
Jel koristite battery protection i sto ?
Npr ja na s25 base modelu stavljeno mi je na 80

Користим је на 90% (кажу да не ваља "затварати" циклусе)...

Koristim je 100%.

Te gluposti nemaju nikakvog smisla, ako ne planirate da koristite telefon 8 godina.. izbegavati pražnjenje ispod 15-20% kad je moguće je više nego dovoljno

Ja idem od 15% do 85%.
Od 21.09 do danas imam 40 ciklusa.

Ja 28 ciklusa od 24.09. Punim svako vece do 100 i pred spavanje skinem sa punjaca.

Battery health agonija udara i na samsung teme 😂
Salu na stranu koliko to moze zaista da "sacuva" bateriju, a gore je ako mi zafali baterjje u toku dana. Takodje ga uvek punim ako dodje do 20%, posto kazu to je degradira... A ovo do 80% je mozda cuva...

Kako beše da se ugasi paljenje ekrana pri notifikacijama? Znači hoću samo zvuk a ekran da ostane ugašen bez obzira na položaj telefona. Na 23. mi je tako bilo ali nema šanse da se setim kako sam to izveo.

Neka neko testira kada broji ciklus, jer smo ovde pominjali da izgleda broji ciklus kad god zakačiš punjač.

Juče sam kačio punjač 4x po nekoliko minuta. Testirao bih ja dužinu ciklusa, ali nemam tu statistiku zbog promenjenog CSC.

Ako je meni juče brojao 4 ciklusa, statistika je u najmanju ruku beskorisna. U proseku sam oko 50% potrošenog kapaciteta baterije dnevno, a punim je tako što nekoliko puta zakačim po neki minut. Stigne poruka, otkačim punjač i više ga ne vratim, dok se ne setim.

Ja odradio factory reset bez smartswitch bekapa, tj. samo sam Samsung Cloud odradio i to mislim samo kontakte i aplikacije (settings sam odstrikirao), uglavnom, baterija - ista. 7h SOT-a plafon i to na par procenata da mi dođe baterija, u suštini realno je 6h SOT. To je to uglavnom, više se neću cimati oko baterije... :)

Kako beše da se ugasi paljenje ekrana pri notifikacijama? Znači hoću samo zvuk a ekran da ostane ugašen bez obzira na položaj telefona. Na 23. mi je tako bilo ali nema šanse da se setim kako sam to izveo.
Kako ti se pali ekran za notifikacije? Misliš kao Aod? Ja baš hoću sistemski da namestim da mi uvek telefon se osvetli kada pristigne nova notifikacija,ali ne postoji sistemski

Neka neko testira kada broji ciklus, jer smo ovde pominjali da izgleda broji ciklus kad god zakačiš punjač.

Juče sam kačio punjač 4x po nekoliko minuta. Testirao bih ja dužinu ciklusa, ali nemam tu statistiku zbog promenjenog CSC.

Ako je meni juče brojao 4 ciklusa, statistika je u najmanju ruku beskorisna. U proseku sam oko 50% potrošenog kapaciteta baterije dnevno, a punim je tako što nekoliko puta zakačim po neki minut. Stigne poruka, otkačim punjač i više ga ne vratim, dok se ne setim.

Nesto slicno ovom sistemu, tacnije zna koliko treba da potrosi bateriju da bi napunio jedan ciklus. Ako ga stavis od 80% do 100% nece da ti racuna kao 1 ciklus vec kada ga 5 puta punis po 20% to je jedan ciklus

Ja odradio factory reset bez smartswitch bekapa, tj. samo sam Samsung Cloud odradio i to mislim samo kontakte i aplikacije (settings sam odstrikirao), uglavnom, baterija - ista. 7h SOT-a plafon i to na par procenata da mi dođe baterija, u suštini realno je 6h SOT. To je to uglavnom, više se neću cimati oko baterije... :)
Skoro kao moja baterija na s25 obicni mali,Jos malo da ti padne SOT i eto je kao moja tako je od prvog dana da se kaze,tu moze do 5/6 sota da nagura...Samo ja vise i ne pratim bateriju za moje potrebe dnevne izgura dan i ostane jos podosta baterije/punim ga svaki dan a mogo bi za moje potrebe da izgura dan ipo

Prilozi

• Screenshot_20251103_221812_Settings.jpg
    Screenshot_20251103_221812_Settings.jpg
    43.4 KB · Pregleda: 48
Nazad
Vrh Dno