Završena tj ima prostora za nastavak ali i ne mora.A jel završena priča ili visi? Film je odličan
A taman sam počeo prvu sezonu...Witcher S4, ovo su Rings of Power nivoi kvaliteta. Prethodne sezone su bile na granici gledljivosti, ova je potpuni cirkus uz beskraj momenata koji su nenamerno ispali komični. Na kraju sam gledao kao komediju, a dešavanja u posl epizodi su bila za smeh i radovanje lol
Ja samo da se nadovezem, da neki ne pomisle da liam Hemsworth smeta kao zamena i novi witcher. NimaloJoj boze sto me kazni da pod starost gledam ovakvog witchera 🥸
Pa da nisu radili neki tutubani koji nemaju veze ni sa knjigama ni da igrom već da su radili ljudi koji su uslovi rečeno fanovi koji znaju šta rade ne bi ni Kavil napustio seriju, ovako...
Sad završih prvu sezonu Witchera i realno si mi ubio svaku želju da gledam dalje. Tebra, si realan?I još kažu, pa imate i dalje knjige, imate i dalje igre, šta ima veze ako vam se serija ne dopada, ništa ne gubite. E, pa gubim jer si ti preuzeo dobru seriju čija mi se prva sezona baš dopadala, pa si onda počeo da istiskuješ glavnog like iz nje, napravio Džaskira gej, napravio Ciri gej, napravi bi i vešca gej da si ikako mogao, sve si upropastio i sad to niko neće da gleda. Ako hoćeš da praviš woke, nema nikakvih problema, napravi nešto od početka woke, da mi to možemo lepo da ignorišemo i svi srećni. Umesto toga, uvek dođeš u već uspešne franšize i po svemu što ljudi vole da gledaju se posereš. I onda me još pitaš što se ljutim.
Iskreno, sam kasting (ne računajući Javila) je i meni bio alarm ali jednostavno odgledao sam prve tri sezone a završiću i preostale dve isključivo zbog igre koja me je uvukla u svet i priču.@Martin Mystere
Knjiga sam pročitao par komada i batalio serijal a TV seriju sam procenio bez gledanja kad je krenula na osnovnu "šarenila" casting-a + da je na Netflix + vremenski momenat post-Game of Thrones epic ga fantasy hype-a da ne treba ni da pokušavam da je gledam.
Kao što sam slične procene imao za Euphoria, The Last of Us, 4. sezonu True Detective, Dune: Prophecy... Za House of the Dragon sam se oglušio o taj "predosećaj", procenu pa sam počeo i pogledao 4-5 epizode i onda batalio seriju.
Sad završih prvu sezonu Witchera i realno si mi ubio svaku želju da gledam dalje. Tebra, si realan?
Da, znam da je napustio seriju jer nije išla u smeru koji je bio u pocetku dogovoren, na žalost. Ali, to je fu*king Netflix. Prva sezona mi se svidela, drugu sam počeo, za sad je dobra. Al.ako su krenuli sa ovim što si naveo, onda ne verujem da ću ići dalje od druge sezone.Najbolje tu da staneš, da ti ostane u lepom sećanju. Eventualno, možeš da odgledaš i drugu sezonu, a onda stani tu, dosta je slabije, ali još gledljivo. Treću nemoj da gledaš ni u pokušaju. Na Kavila su vršili sve veći pritisak da Witcher od heroja postane deprimiran i nemoćan, što je jedini muški stereotip koji fiministkinje koje žive sa mačkama i zalivaju xanax vinom dozvoljavaju na ekranu. Kad on to nije hteo, menjali su scenario i smanjivali su mu screen time dok nije spao na 30% vremena u sopstvenoj seriji, gde se on na kraju pokupio i otišao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari