Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Slow Horses S5 užas, glupost do bola.

A već su snimili i S6, ne gledam dok neko prve ne overi celu sezonu ovo je bukvalno bačenih 5 i nesto sati. Mada bilo je par smejanja dobrih.

Znaci sustinski se svodi na gledanje zbog maestralnog Oldmana i meni je npr bas gotivan u ulozi River... osecam da je bas dobro skinuo to sto treba da predstavlja njegov lik, doduse nisam citao knjige, pa ne znam da li zaista treba da bude takav.

Joj boze sto me kazni da pod starost gledam ovakvog witchera 🥸

Condor odlična spy triler serija, šteta što su je prekinuli posle druge sezone. 8.5/10 obe sezone priča za sebe i nisu povezane što je plus.

Ne znam da li je spominjano ali TASK kida!

Sigurno jedna od najboljih mini serija ikada.

Witcher S4, ovo su Rings of Power nivoi kvaliteta. Prethodne sezone su bile na granici gledljivosti, ova je potpuni cirkus uz beskraj momenata koji su nenamerno ispali komični. Na kraju sam gledao kao komediju, a dešavanja u posl epizodi su bila za smeh i radovanje lol

Witcher S4, ovo su Rings of Power nivoi kvaliteta. Prethodne sezone su bile na granici gledljivosti, ova je potpuni cirkus uz beskraj momenata koji su nenamerno ispali komični. Na kraju sam gledao kao komediju, a dešavanja u posl epizodi su bila za smeh i radovanje lol
A taman sam počeo prvu sezonu...

Da su iole održali neki "mož da prodje" nivo tih ranijih sezona predložio bih za gledanje ako nema ništa pametnije. Ovo sad je negledljivo i ovo kažem kao neko ko se ne loži na moderno politički nadjubreno kritikovanje filmova i serija niti mi je stalo do Kavila. Opet, samo moje mišljenje

Joj boze sto me kazni da pod starost gledam ovakvog witchera 🥸
Ja samo da se nadovezem, da neki ne pomisle da liam Hemsworth smeta kao zamena i novi witcher. Nimalo

Ali sve ostalo, scenario, dijalozi, casting, neke uloge... au sta uradise. Ovo da su radili neki anonimusi, fanovi igre I knjiga pa ispalo bi 100x bolje

Pa da nisu radili neki tutubani koji nemaju veze ni sa knjigama ni da igrom već da su radili ljudi koji su uslovi rečeno fanovi koji znaju šta rade ne bi ni Kavil napustio seriju, ovako...

Pa da nisu radili neki tutubani koji nemaju veze ni sa knjigama ni da igrom već da su radili ljudi koji su uslovi rečeno fanovi koji znaju šta rade ne bi ni Kavil napustio seriju, ovako...

I još kažu, pa imate i dalje knjige, imate i dalje igre, šta ima veze ako vam se serija ne dopada, ništa ne gubite. E, pa gubim jer si ti preuzeo dobru seriju čija mi se prva sezona baš dopadala, pa si onda počeo da istiskuješ glavnog like iz nje, napravio Džaskira gej, napravio Ciri gej, napravi bi i vešca gej da si ikako mogao, sve si upropastio i sad to niko neće da gleda. Ako hoćeš da praviš woke, nema nikakvih problema, napravi nešto od početka woke, da mi to možemo lepo da ignorišemo i svi srećni. Umesto toga, uvek dođeš u već uspešne franšize i po svemu što ljudi vole da gledaju se posereš. I onda me još pitaš što se ljutim.

Molim bez spojlera serije koju nemam nameru ikad da gledam 😂😂

p. s. I Witcher knjige su overrated, i to poprilično.

Niko nije rekao da nisu ali kada i od tako overrated knjiga uspeš da napraviš u toj meri splačinu da čak i te takve knjige izgledaju kao remek delo onda čoveku mora biti jasno kakom je serija naposletku ispala.
Bukvalno, kao što je kolega Morbius napomenuo, za lečenje nekih neproživljenih woke fantazija od strane autora iste.

I još kažu, pa imate i dalje knjige, imate i dalje igre, šta ima veze ako vam se serija ne dopada, ništa ne gubite. E, pa gubim jer si ti preuzeo dobru seriju čija mi se prva sezona baš dopadala, pa si onda počeo da istiskuješ glavnog like iz nje, napravio Džaskira gej, napravio Ciri gej, napravi bi i vešca gej da si ikako mogao, sve si upropastio i sad to niko neće da gleda. Ako hoćeš da praviš woke, nema nikakvih problema, napravi nešto od početka woke, da mi to možemo lepo da ignorišemo i svi srećni. Umesto toga, uvek dođeš u već uspešne franšize i po svemu što ljudi vole da gledaju se posereš. I onda me još pitaš što se ljutim.
Sad završih prvu sezonu Witchera i realno si mi ubio svaku želju da gledam dalje. Tebra, si realan?

@Martin Mystere
Knjiga sam pročitao par komada i batalio serijal a TV seriju sam procenio bez gledanja kad je krenula na osnovnu "šarenila" casting-a + da je na Netflix + vremenski momenat post-Game of Thrones epic ga fantasy hype-a da ne treba ni da pokušavam da je gledam.

Kao što sam slične procene imao za Euphoria, The Last of Us, 4. sezonu True Detective, Dune: Prophecy... Za House of the Dragon sam se oglušio o taj "predosećaj", procenu pa sam počeo i pogledao 4-5 epizode i onda batalio seriju.

Gledao sam jelouston da vi ne biste morali 😅

Može da se prekine na 2-3 sezoni, ostatak da se pusti neka muzika i da se gledaju pejzaži

@Martin Mystere
Knjiga sam pročitao par komada i batalio serijal a TV seriju sam procenio bez gledanja kad je krenula na osnovnu "šarenila" casting-a + da je na Netflix + vremenski momenat post-Game of Thrones epic ga fantasy hype-a da ne treba ni da pokušavam da je gledam.

Kao što sam slične procene imao za Euphoria, The Last of Us, 4. sezonu True Detective, Dune: Prophecy... Za House of the Dragon sam se oglušio o taj "predosećaj", procenu pa sam počeo i pogledao 4-5 epizode i onda batalio seriju.
Iskreno, sam kasting (ne računajući Javila) je i meni bio alarm ali jednostavno odgledao sam prve tri sezone a završiću i preostale dve isključivo zbog igre koja me je uvukla u svet i priču.

Sad završih prvu sezonu Witchera i realno si mi ubio svaku želju da gledam dalje. Tebra, si realan?

Najbolje tu da staneš, da ti ostane u lepom sećanju. Eventualno, možeš da odgledaš i drugu sezonu, a onda stani tu, dosta je slabije, ali još gledljivo. Treću nemoj da gledaš ni u pokušaju. Na Kavila su vršili sve veći pritisak da Witcher od heroja postane deprimiran i nemoćan, što je jedini muški stereotip koji fiministkinje koje žive sa mačkama i zalivaju xanax vinom dozvoljavaju na ekranu. Kad on to nije hteo, menjali su scenario i smanjivali su mu screen time dok nije spao na 30% vremena u sopstvenoj seriji, gde se on na kraju pokupio i otišao.

Cetvrta sezona je parodija na prve dve.
Prica se za petu sezonu da ce matrix morfeus dobiti vecu ulogu,

Ima da ih zadavi sve zubima ki pilice na kraju, ili sve da ih poseksa, scenaristi se jos premisljaju koju pilulu da uzmu

39f76188-4c25-47e9-b06b-97a822791b00_363x200.gif

Najbolje tu da staneš, da ti ostane u lepom sećanju. Eventualno, možeš da odgledaš i drugu sezonu, a onda stani tu, dosta je slabije, ali još gledljivo. Treću nemoj da gledaš ni u pokušaju. Na Kavila su vršili sve veći pritisak da Witcher od heroja postane deprimiran i nemoćan, što je jedini muški stereotip koji fiministkinje koje žive sa mačkama i zalivaju xanax vinom dozvoljavaju na ekranu. Kad on to nije hteo, menjali su scenario i smanjivali su mu screen time dok nije spao na 30% vremena u sopstvenoj seriji, gde se on na kraju pokupio i otišao.
Da, znam da je napustio seriju jer nije išla u smeru koji je bio u pocetku dogovoren, na žalost. Ali, to je fu*king Netflix. Prva sezona mi se svidela, drugu sam počeo, za sad je dobra. Al.ako su krenuli sa ovim što si naveo, onda ne verujem da ću ići dalje od druge sezone.

IT Welcome to Derry - posle dve epizode: jeftin CGI splatter, loš horor, scenario pun klišea, prenaglašena anti-rasistička agenda, generalno jedna serija B produkcije po svim kriterijumima, što je bilo jasno posle smehotresnog uvoda. Ruku na srce, nije ni Kingova knjiga neko remek delo sveCke književnosti, ali ipak
smo se svi plašili vanzemaljskog entiteta koji se nastanio u kanalizaciju Derija, i svakih 27 godina se budi iz hibernacije kako bi se hranio decom, dok ih istovremeno plaši na smrt jer poznaje njihove strahove, a najčešće uzima formu klovna jer deca vole klovnove...
i smatram da ovaj zaplet ipak ima potencijala sa solidan horor serijal. Čak ću i nastaviti da gledam iako sam svestan da je serija objektivno loša.

Ja iskreno ne znam sto svi kukate na Witcher sezona 4-ta ne ide na gore, identicna je kvalitet manje vise, knjiga je smor u ovom delu gde nema akcije sto je 4-ta sezona koja je razvoj likova i builup sa 5-tu i zadnju sezonu (treca mi je bila donekle konfuzna)
Javil-a kako neko ovde hvali to je strasno pa ne bi da ga kritikujem ali je meni u secanju ostalo samo: hmm i grump fazon 60% da li je to on kriv ili pisci pre bi rekao, u 4-toj sezoni bar je poceo da prica i sto se mene tice ja ni ne vidim da su glumca zamenuli (citajuci portale najvise ovih sto citaju knjigu osudili su odnos sa bardom da je lose predstavljen i prvom sezonama, e to su sad izmenili i sta ja znam)

na primer ako cemo koji glumci drze seriju to je definitvno Yen, ovaj vampir isto je ok glumac ali niko mi od glumaca nije losh, jednostavno knjiga je spora za ekranizaciju i kad se na to doda sva mrznja ka netflix i kad uradi ok seriju sta dalje reci

Ja ocekujem da 5-ta sezona bude u rangu prve 2, a vi slobodno zaobidjite 😁

Bacio ga u djubre posle 1 sezone koja je bila solidna i ništa više od toga. Gledao kad je izašao.

Previše je dobrih serija da bi se gubilo vremene. Naravno vodimo se subjektivnim osećajem ako ti se svidja naravno gledaš a ne zato što drugi kažu da valja i viĆa versa.

Snowball krenuo bogami dosta obećava. Vizuelno mi baš prija, mora da je do kalifornijskog sunca.

Nazad
Vrh Dno