pinocio
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.01.2009
- Poena
- 565
Nisam siguran da li sam ti pomogao, posto neko novo obavestenje izbacilo, mada mislim da jesamAliExpress - Collect water, grow a tree, and win big.
Ok jesi i onako lerujem cekam nesto pametno da izbace , sad sam na 99,81% 621131 kapljiceNisam siguran da li sam ti pomogao, posto neko novo obavestenje izbacilo, mada mislim da jesam
Лампа је и даље бесплатНисам заливао неколико дана, амо скупљао воду и сад кренуо од почетка, заливам али онај ћуп се уопште не пуни!
ne nagrade, nego stvarcice koje su kupovao da bih dobijao vode. Kupovao sam najjeftinije stvari od 0.04e. Sada im je ostala ista cena, al svaka ima preko 3e postarineЛампа је и даље бесплатНисам заливао неколико дана, амо скупљао воду и сад кренуо од почетка, заливам али онај ћуп се уопште не пуни!
Vec smaranje i ne isplativo , kod mene naj jeftinije 0..02 e - 0.16 e postarina i sto naj gore previse malo vodene nagrade, nego stvarcice koje su kupovao da bih dobijao vode. Kupovao sam najjeftinije stvari od 0.04e. Sada im je ostala ista cena, al svaka ima preko 3e postarine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari