Šta je novo?

Apollon - domaći filmski streaming servis

Da li je moguće da apolon koji imam preko soko lite nije isti kao apolon koji je na box paketu optike? Na sajtu vidim samo desetak domaćih filmova a preko smart iris vidim dosta više..

Ne ažuriraju apollon aplikaciju/sajt već mesecima, u video klubu na Irisu/Move ima neuporedivo više

Ja ne znam onda poentu zašto ga guraju u tipa omorika i soko tarife ako je mrtav konj..

Doduše nisam probao onaj iris preko mobilnog paketa vec box.. možda ima razlike

Kako kaže dj žex na Instagramu, dodali pinkove filmske kanale na Apollonu, 4 nova Apollon kanala koja ne znam zašto postoje na strimingu ali dobro, i 360° Elita kanali, veselo pa nema gde... 😂

A nista od filmova i serija nisu dodavali....😮‍💨

Dosta je i ovo...🤣

Drugari , a jel ima negde nova apk da se skine za google tv ili android tv?Na google play na tv mi ne nalazi apollon pa sam instalirao neku 1.0.21 verziju.A i to sam jedva nasao na google.

Instalirao juče, na stranu dj i ta priča, deluje korektno, u najmanju ruku ima potencijal. Plus su domaći filmovi i serije, sinhronizovani crtaći, to ne može lako da se nađe. Filmovi su stariji ali neko bi rekao da su ti stariji nekad bili bolji. Minus je neažurnost i krešovi aplikacije, logovanje i sl što mi se još nije desilo. I što trebaš da budeš vunderkind da bi instalirao, registrovao, aktivirao.

Sve u svemu ima potencijal. I uz mts je džabe

Instalirao juče, na stranu dj i ta priča, deluje korektno, u najmanju ruku ima potencijal. Plus su domaći filmovi i serije, sinhronizovani crtaći, to ne može lako da se nađe. Filmovi su stariji ali neko bi rekao da su ti stariji nekad bili bolji. Minus je neažurnost i krešovi aplikacije, logovanje i sl što mi se još nije desilo. I što trebaš da budeš vunderkind da bi instalirao, registrovao, aktivirao.

Sve u svemu ima potencijal. I uz mts je džabe
Željko, ti li si?

Ako imam Apolon uz Soko lite paket, zasto ne mogu da ga registrujem na LG tv, a moze na EON boxu?

Ako imam Apolon uz Soko lite paket, zasto ne mogu da ga registrujem na LG tv, a moze na EON boxu?
Ajd da probam ja kad niko nije odgovorio, prvo može da bude broj uređaja, ne znam da li dozvoljava na više uređaja. Drugo može da bude potrebna posebna instalacija pošto lg ima svoj sistem? Treće može da ne radi zato što mu je tako došlo da ne radi..

Meni je javljalo da mi box nije podržan sa plej stora pa sam instalirao preko apk, zatim se ulogovao na mts sajt, aktivirao apolon, pa tek posle na boxu preko partnera na apolon. I to je samo na jednom uređaju aktivno, na boxu.

Znaci MTS/Supernova aktivirani Apollon moze da se koristi na Apollon web sajtu sa podacima MTS/Supernova naloga?

Prethodni korisnici su pisali da može, ja sam ulogovan na aplikaciji na mi boxu logovanje preko partnera sa lozinkom mog mts naloga

Kod mene ne ide, mozda jer je tek aktiviran paket.
Probacu kasnije.

Može WEB sa MTS prijavom.
Upravo instalirao app na MiBox i javi nešto oko broja uređaja (mada imam samo na telefonu) pa otišao na sajt (app tako napisala) i naravno nema nigde podešavanje/pregled broja uređaja.
Ne kucaš [email protected], samo USER.

To i kucam ali ne prihvata Supernova podatke ni na mts ni Supernovu kao partnera. To je valjda isti login kao za novu Move aplikaciju.

Postoji li novija verzija aplikacije od one koja je okačena pre par postova unazad koja se može sideload-ovati na Eon box, pošto u Play Store-u prikazuje da ovaj sdmc box nije podržan?

Toliko su bedni da segmentišu i Apollon:
Screenshot_20251029-175856.png
Apollon SVOD ne radi logovanje na apollon sajt.
Apollon GO radi.

Kod mene na plavom boks paketu je skoro uvek bio podeljen kao ponuda.
Video klub (ako je to SVOD što si pomenuo) kroz MTS STB urešaj i IRIS platformu nije besplatan.
Sama aplikacija jeste, konkretno za neku Omoriku koja ide uz plavi boks. Imali su inače neki glupi sistem da samo prva aktivacija povlači besplatno korišćenje, pa ako odjaviš onda ideš pod naplatu. Negde je pisalo u MTS uslovima na sajtu. Možda su i to promenili do sada, ima još malo pa dve godine kako sam aktivirao aplikaciju. Video klub nisam nikada.

Nazad
Vrh Dno