Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

A kad hoces i telefon uz neki od tih paketa jel daju iste popuste?
mislim na prethodnih nekoliko postova
Ne, ne daju. Neki su ranije pisali po forumu ( ova tema), da kada su podneli zahtev za prenos broja u drugu mrežu i kada su pitali A1 SRB mrežu ( agent ), da li mogu uz popust od 50% na mesečnu pretplatu da dodaju neki uređaj iz njihovog kataloga na rate, ponuda je nekim čudom odobrena...

E sada, ako je neko već podneo ili planira da podnese zahtev za promenu operatora iz A1 SRB u mt:s, Yettel, ne bi bilo loše da se pita kada se odobri ponuda 12 MESECI 1 DINAR 12 MESECI 50%, da li se može uz tu ponudu dodati i uređaj iz njihove ponude,...

Retko ko sada uzima telefone na rate kod operatora, uzimaju samo oni koji moraju,...
Da li postoje ponude za prepaid kada prepaid korisnik prenosi broj. iz A1 u drugu mrezu. Npr besplatan prepaid (slicno onome kao kad se prenosi u A1)
Ako je u pitanju Globaltel, onda da!

Ako je u pitanju mt:s i Yettel, nažalost, ništa.

( prepaid to prepaid situation ) ...
Ako je neko rekao NOVA ponuda, onda nije prežvakano i, logično, potrebno je novo objašnjenje za šta je tačno ova nova ponuda. Nadam se da ti je sad jasno kako...
Ponudu 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% kada neko prenosi broj iz A1 kod drugog operatora, se ovde piše već par meseci...

Nove, baš NOVE ponude, će ( nadajmo se ) doći tek za Božićne / Novogodišnje praznike... Kada menadžeri imaju posebna dopuštenja za ,,baš specijalne uslove" za korisnika koji bi prešao kod konkurenta,...

Da li se uz ovaj popust 20% sto se dobija kada dovedes novog korisnika - moze uzeti i telefon na rate (pitam za korisnika koji prelazi u a1)?

Ponudu 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% kada neko prenosi broj iz A1 kod drugog operatora, se ovde piše već par meseci...

Nove, baš NOVE ponude, će ( nadajmo se ) doći tek za Božićne / Novogodišnje praznike... Kada menadžeri imaju posebna dopuštenja za ,,baš specijalne uslove" za korisnika koji bi prešao kod konkurenta,...
Dakle poenta je da ono što je neko postavio da su "promenili" ponudu u stvari nije nova ponuda, to si hteo da kažeš. I naravno da pratimo, i znamo i da ne zovu sve sa tom gore ponudom o kojoj pričaš već poneko pređe u drugu mrežu bez ikakve ponude. Lutrija, pa šta kome dopadne.
Da li se uz ovaj popust 20% sto se dobija kada dovedes novog korisnika - moze uzeti i telefon na rate (pitam za korisnika koji prelazi u a1)?
Ne vidim zašto ne bi moglo, u online shopu od a1 imaš kad kupuješ telefon da dodaš i vaučer kod, pa se sve to sračuna. Pitanje je više da li se isplati uzeti telefon preko provajdera (nebitno da li je mts, yettel ili a1).

Ne vidim zašto ne bi moglo, u online shopu od a1 imaš kad kupuješ telefon da dodaš i vaučer kod, pa se sve to sračuna. Pitanje je više da li se isplati uzeti telefon preko provajdera (nebitno da li je mts, yettel ili a1).
Prebacujem.tatu, pa me.on pitao... Svakako cemo ici na sto veci popust, posto dolazi iz mts. Koliko sam shvatio moze da dobije 50%.

Otišao u Yettel da prebacim broj sa pripejda A1 (bio mega plan). Nisam ni izašao iz poslovnice, odmah stigao sms za 6 meseci po 1din I 18 meseci po 50%. Otišao do A1 (200 metara) i potpisao ugovor za Neo surf. Odlična ponuda. I naravno anketa...

Prilozi

• Screenshot_20251029_181550_Messages.jpg
    Screenshot_20251029_181550_Messages.jpg
    85.7 KB · Pregleda: 142
Je l su minuti ka A1 mreži odvojeni (neograničeni) u neo surf paketu ili ulaze u tih 300?

Da, Neo Surf paket nama neograničene minute u mreži.
Screenshot_20251030_161859_Samsung Internet.jpg

Da li neko ima kontakt A1 agenta, procitao sam sve prethodno na forumu. Ugovor mi ističe za mesec dana, pa da izboksujem neku ponudu...

Da li neko ima kontakt A1 agenta, procitao sam sve prethodno na forumu. Ugovor mi ističe za mesec dana, pa da izboksujem neku ponudu...
Уговор ми истиче за месец дана,звали ме за обнову уговора.Тражио сам 50%,одговор ћу добити у понедељак.

За други број сам звао агента а пошто не прелазим из друге мреже,(већ из А1 продужујем уговор) није могао да ми понуди ништа боље.

Recimo da sam imao slican problem, ali tada nije bila obavezna registracija broja, vec je ugasena kartica jer nisam uplacivao kredit... Uglavnom... ja sam molio i molio preko mejla, to mi je glavni broj za svaki nalog, banku itd... sa strane koristio globaltel i zab da uplatim kredit.. bio sam u fazonu kada ce broj biti u prodaji pa da odmah kupim, rezervisem, da mi sacuvate broj itd itd
Uglavnom.. odgovori su bili ne i ne
Na poslednji mejl mi nisu ni poslali odgovor, da bih nakon mesec dva kasnije dobio odgovor kako ce mi karica biti ponovo aktivna na 24h i da obaveznom odem i uplatim kredit.. aktivirali su karticu, ja otisao i uplatio kredit i tjt
Broj je vracen :D

EDIT:
Poštovani Aleksandre,

Povodom Vašeg zahteva, ovom prilikom bih Vas uputila da je Vaš pretplatnički broj sada aktivan kao prepaid, te savetujem da na kratko restartujete uređaj, kako biste se povezali na mrežu.
Za reset mreže potrebno je da u podešavanjima mreže izaberete ručno A1 SRB, iskljucite i ponovo uključite svoj telefon. Nakon toga, pristupom istoj opciji u podešavanjima, izaberite opciju Automatski odabir mreže.
Takođe, potrebno je da dopunite kredit, kako biste mogli nesmetano da koristite usluge, a najmanji iznos dopune je 200,00 rsd.
Napomenula bih još jednom da uplaćeni kredit važi 3 meseca od datuma poslednje dopune, kada je potrebno da izvršite narednu dopunu kako postojeći kredit ne bi istekao, te Vas najljubaznije molim da u skladu sa Vašim mogućnostima, povremeno uplatite kredit, kako bi broj ostao aktivan.
Potrebno je minimalno jednom u tri meseca uplaćivati dopunu kako bi broj ostao u aktivnom statusu.
Ako nakon isteka mesec dana od kada je onemogućen odlazni saobraćaj, odnosno 4 meseca nakon poslednje dopune, ne uplatite kredit, kartica prelazi u status mirovanja.
Takođe, prepaid kartica važi 13 meseci od datuma aktivacije, a svaki put kada dopunite kredit, važenje kartice se produžava za novih 13 meseci.
Mi smo svakako tu za Vas, te budite slobodni da nas kontaktirate za sva dodatna pitanja.

Srdačno,

Ana Milanović,
Povratio sam sve naloge koji su bili povezani na taj broj jedan po jedan, jedva znaci. Sada mi taj broj ne treba. A0 nikad u zivotu vise.

^^
E pa sad da odvojiš jedan od ta 4 bitkoina što imaš/si imao na tom broju da častiš :p

Koliko najranije moze da se produzi ugovor u A 1 ?
Ranije je bilo da moze od 3- 6 meseci najranije produziti ugovor. Sada cujem da moze najranije mesec dana

Ni mesec nego u mesecu isteka.

Da li je neko upoznat, da li se može upotrebiti vaučer od 20% popusta na mesečnu pretplatu, i kada se potpiše ugovor na 50% preko agenta A1?

Da li se nepotrošeni kredit može koristiti kao avans u slučaju prenosa na postoejd?

Da li je neko upoznat, da li se može upotrebiti vaučer od 20% popusta na mesečnu pretplatu, i kada se potpiše ugovor na 50% preko agenta A1?
Može ukoliko ti daš svoj vaučer koji si preuzeo preko aplikacije nekome i taj pređe na a1 sa 20% popusta. Onda ti na svojih 50% dobijaš još 20%. Bilo je na sajtu sa sve primerom, znam da sam gledao, ali sad ne mogu da nađem :(

Edit: zato postoji web archive :)

Kada treba(kolko pre isteka ili..) otici u a1 i prijaviti se za prenos broja kod njih (iz yettela) ?

Koliko popusta A1 daje sada za produzenje postpaid ugovora? Da li se može dobiti više od 20% tokom svih 24m? Ili bolje čekati decembar i novu godinu? I da li se više isplati uzeti telefon ili popust na pretplatu?

Koliko popusta A1 daje sada za produzenje postpaid ugovora? Da li se može dobiti više od 20% tokom svih 24m? Ili bolje čekati decembar i novu godinu? I da li se više isplati uzeti telefon ili popust na pretplatu?
Iz ličnog iskustva pre mesec dana nudili 20% ja uz malo natezanja insistirao 50%.Oni malo kasnije zvali i odobrili mi...

Nazad
Vrh Dno