Šta je novo?

Supernova Move box software modding

Uđi u recovery i izbriši sve, format. Nakon toga pusti zadnji firmware i to je to.

Na jedinoj koja je debug build / koja može da koristi 'adb root' komandu 😝

Ah, sve amateri :D
Prolazi i na najnovijoj ako se pre izlaska MSApp na internet ista obrise.

Jel moze mi neko objasni korak po korak kako da ovo sve uradim, ima 48 stranica i kad god vracam ne mogu se pohvatam da promenama od 2021 niti kapiram kako se radi a zeleo bi da mi bude android ovaj supernova box

Imam supernovu njihov modem ako je od znacaja.

Uopšte se ovde ni ne radi o MODEMIMA.
Razjasni SEBI prvo te finese, posle kreni lagano dalje.

PS
Stvarno nisam mogao nežnije, stvarno.
Najstvarničkije.

Ne, jer brisanjem MSApp aplikacije box ostaje bez launchera sto moze biti opasno ako se ne instalira drugi.
Napredni korsinici valjda sami znaju sta i kako dalje, moje je da natuknem ;)

Pozdrav, imam stari move stb uredjaj i u zadnje vreme ne radi najbolje zanima me da li postoji neki novi stb uredjaj bez da mu treba antenski kabl da uzmem od njih

Pozdrav, imam stari move stb uredjaj i u zadnje vreme ne radi najbolje zanima me da li postoji neki novi stb uredjaj bez da mu treba antenski kabl da uzmem od njih
Postoji move stb kojem ne treba antenski kabl. Imam ga ja vec oko cca dve godine. Radi na lan kablu, ali i na wifi.

da li je HP 4024 bio u ponudi Supernove?

@momsab Nije ali moguće da ga koriste? za neke MTEL korisnike gde su i pre nego u Srbiji počeli da koriste Move platformu?
Svakako je planiran da u Srbiji pređe na Move platformu pa ga zato sad aplikacija pokušava aktivirati po MAC adresi??

Uspeo sam na telefonu i na smart tv-u da instaliram ali nece na racunaru zna li neko kako da instaliram na racunar.

Nazad
Vrh Dno